1-0

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Не знам защо всички казвате хикс или загуба при положение, че бихме последните 2 мача и се намираме в добра форма. Ако Кени реши отново да не пусне Керъл титуляр и си играем играта ще бием, но ако отново всичко се върти около центриранията към Керъл тогава нещата могат да се усложнят и все пак според мен ще спечелим.
smart написа:Alonso_Massa написа:Не знам защо всички казвате хикс или загуба при положение, че бихме последните 2 мача и се намираме в добра форма. Ако Кени реши отново да не пусне Керъл титуляр и си играем играта ще бием, но ако отново всичко се върти около центриранията към Керъл тогава нещата могат да се усложнят и все пак според мен ще спечелим.
За мен Керъл ще бъде важно да Е титуляр заради тея диваци при центрирания много ще помогне в дефанзивен план
smart написа:Alonso_Massa написа:Не знам защо всички казвате хикс или загуба при положение, че бихме последните 2 мача и се намираме в добра форма. Ако Кени реши отново да не пусне Керъл титуляр и си играем играта ще бием, но ако отново всичко се върти около центриранията към Керъл тогава нещата могат да се усложнят и все пак според мен ще спечелим.
За мен Керъл ще бъде важно да Е титуляр заради тея диваци при центрирания много ще помогне в дефанзивен план
suareshampion написа:smart написа:Alonso_Massa написа:Не знам защо всички казвате хикс или загуба при положение, че бихме последните 2 мача и се намираме в добра форма. Ако Кени реши отново да не пусне Керъл титуляр и си играем играта ще бием, но ако отново всичко се върти около центриранията към Керъл тогава нещата могат да се усложнят и все пак според мен ще спечелим.
Ако крилото им или някой от халфовете им центрират примерно към Крауч ,къде според теб ще е Керъл в тоя момент ? Единствено при статичните положения може да помогне ,но нашите защитници не са 1.50 все пак .Ако Керъл играе това означава,че ще почнем да играем и ние с високи топки и тогава няма да имаме голям шанс в този мач.Повече ще ги затрудним ако свалим топката на земята.
smart написа:ами попринцип колкото тъчове , корнери и пряк свободни има в тяхна полза толкова центрирания ще има за цял мач а определно бройката им няма да е малка така че за мен Керъл трябва да играе за да може всеки път при статично да стои с човек и да го пази
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
Alonso_Massa написа:smart написа:ами попринцип колкото тъчове , корнери и пряк свободни има в тяхна полза толкова центрирания ще има за цял мач а определно бройката им няма да е малка така че за мен Керъл трябва да играе за да може всеки път при статично да стои с човек и да го пази
Чакай сега Керъл не е защитник, че да ги пази... Ако ни трябва висок, който да ги пази това трябва да е Коатес... Обаче да пуснеш Коатес толкова рано си е голям риск така, че според мен ще сме си със Агер и Караргър или може би Шкъртъл. Както каза колегата ако тръгнем да играем техния футбол няма да вземем нищо...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта