Сравнете Фернандо Торес и Луис Суарес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Сравнете Фернандо Торес и Луис Суарес

Мнениеот slash1912 » 06 юли 2011 17:03

Не е по темата,но току що взехме Чарли Адам!!!Честито!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 07 юли 2011 18:12

ruashh написа:И двамата ще бъдат зрители. Единият ще гледа европейските турнири по TV, a другия от резервната скамейка!

Ето тоя коментар ме развесели искрено. :mrgreen:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 12 юли 2011 20:10

Мисля че и сравнение може да се прави когато Суарез изиграе толкова минути , колкото Торес игра за Ливърпул.И двамата са невероятни футболисти и както Торес даде толкова много за нас , съм сигорен че Суарез ще успее да даде двойно повече за отбора.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 22 авг 2011 15:44

gilento93 написа:
ruashh написа:И двамата ще бъдат зрители. Единият ще гледа европейските турнири по TV, a другия от резервната скамейка!

Ето тоя коментар ме развесели искрено. :mrgreen:

Не мразя Торес че напусна Пул(отсега казвам)
Сравнете Фернандо Торес и Луис Суарес-Торес може да гледа по телевизията как Суарез мачка в Копа Америка. Само с това ще коментирам
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Red till Dead
Контакти:

Мнениеот Red till Dead » 23 авг 2011 14:34

Няма какво да ги сравняваме, нямат нищо общо :) Торес направи много за Ливърпул, лично на мен ми беше един от любимите футболисти в състава. Начина, по който напусна обиди не само мен, но и другите фенове, и клуба, който го направи звезда. Докато Суарес постъпи правилно с феновете на Аякс, като им благодари. ;) Надявам се той да не ни разочарова.
Последна промяна от Red till Dead на 23 авг 2011 18:12, променено общо 2 пъти.

Fantasmagoriev
Контакти:

Мнениеот Fantasmagoriev » 23 авг 2011 17:01

Айде да не се лъжем. Единия е слаб и другия е слаб - най-добрия нападател в света вмомента е Пачеко :) :) :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :geek: :geek: :geek:
Сега сериозно - Суарез е по-добър лично за мене. Никога не съм бил фен на Торес, когато беше в Ливърпул разбира се ме радваше, но попринцип не съм му се кефел кой знае колко. Докато на Суарез повече му се кефя. За мене той е по-добър. Техника, Центриране, Удар, Далечен Шут... всичко му е ОК. Торес когато е във форма може само да бие във вратата не прави кой знае колко за изработването на гола...
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 24 авг 2011 12:53

Fantasmagoriev написа:Айде да не се лъжем. Единия е слаб и другия е слаб - най-добрия нападател в света вмомента е Пачеко :) :) :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :geek: :geek: :geek:
Сега сериозно - Суарез е по-добър лично за мене. Никога не съм бил фен на Торес, когато беше в Ливърпул разбира се ме радваше, но попринцип не съм му се кефел кой знае колко. Докато на Суарез повече му се кефя. За мене той е по-добър. Техника, Центриране, Удар, Далечен Шут... всичко му е ОК. Торес когато е във форма може само да бие във вратата не прави кой знае колко за изработването на гола...

+1
Няма какво друго да се каже
Само Левски!
You'll never walk alone!

mafia_1
Контакти:

Мнениеот mafia_1 » 09 сеп 2011 01:33

Аз много харесвам Суарез,но въпреки че Торес не е същия футболист който сме свикнали да гледаме мисля че той е по добрия играч и голмайстор.Това е от мен. ;) ;) ;) ;) ;) :P :P :P

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 12 мар 2012 13:56

Hakercheto написа:
Fantasmagoriev написа:Айде да не се лъжем. Единия е слаб и другия е слаб - най-добрия нападател в света вмомента е Пачеко :) :) :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :geek: :geek: :geek:

+1

Да бе - не правел кой знае колко в изработването на гола, за това има 12 асистенции за 10 мача (не броя когато е резерва на дрогба)

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 12 мар 2012 23:36

Angel CFC написа:
Hakercheto написа:

+1

Да бе - не правел кой знае колко в изработването на гола, за това има 12 асистенции за 10 мача (не броя когато е резерва на дрогба)

Не съм съгласен с много от изброените неща от fantasmagoriev. Като например, Суарес е по-добър от Торес само в техниката. Завършващия удар на Торес и далечния му шут са фантастични (или поне някога бяха), сега е усъвършенствал и головото си подаване от това, което казва Angel CFC, докато за центрирането - пуснете си един клип Gerrard & Torres и вижте какви центрирания си разменят. :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”