Не няма недоразумение. И аз виждам като теб един мащабен ремонт. Но всичко сочи че такъв няма да има. А и ръководството "казаха" (ако е имало изобщо такова казване) че поетано. Първо едната трибуна после другата и тнт. Дотогава ще се играят явно мачове на този терен и затова е нормално да се прави тревата.
И на мен ми се иска бутане на всичко и наново, ама уви. Май няма да е така
Ремонт на стадион "Христо Ботев"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
- botevist82
- Контакти:
На 30-ти Октомври започва ремонта на Колежа,поне според Топс
На 30 октомври стадион „Христо Ботев" край Бирената фабрика ще се превърне в строителна площадка. Съоръжението ще претърпи тотален ремонт, като се предвижда подмяна на чимовете и ново строителство на голяма част от трибуните за зрители. Президентът Марин Бакалов и администраторът Костадин Костадинов се срещнали с колегите си от ФК Марица за наем на стадиона им, но засега този вариант изглежда невъзможен, тъй като липсва лиценз „Б".
По този начин вариантите пред канарчетата са стадион „Тодор Диев" в Пловдив, Градския стадион в Раковски и стадион "Беркут" в село Брестник.
Същевременно стана ясно, че Марин Бакалов отказва среща на феновете, която е поискана от привържениците на „жълто-черните" след третото поредно равенство в Източната Б група с Поморие. Рекордьорът по мачове в А група е отказвал да откликне на телефонните обаждания от запалянковците.
Незнам доколко е вярно,от офицялния е пълно мълчание,ако е така това е супер новина,най накрая
По този начин вариантите пред канарчетата са стадион „Тодор Диев" в Пловдив, Градския стадион в Раковски и стадион "Беркут" в село Брестник.
Същевременно стана ясно, че Марин Бакалов отказва среща на феновете, която е поискана от привържениците на „жълто-черните" след третото поредно равенство в Източната Б група с Поморие. Рекордьорът по мачове в А група е отказвал да откликне на телефонните обаждания от запалянковците.
Незнам доколко е вярно,от офицялния е пълно мълчание,ако е така това е супер новина,най накрая

В процес е подписване на нов договор между Левски и турската верига болници „Аджъ Бадем”. Така „сините” ще са втория отбор от А група с договор с това лечебно заведение, след като днеска техния представител Чаръ Илк подписа споразумение с Локо Пд.
Re: На 30-ти Октомври започва ремонта на Колежа,поне според Топс
Парите ще дойдат след изборите и то в зависимост от резултатите...така си мисля аз.
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"
Докато не видя багерите с собствените си очи, на никой няма да вярвам ако ще в синовете си да се кълне! То ние станахме за смях вече.

От "достоверен източник" знам, че повечето багерите ще са жълти. Евентуално може да са черни с жълт кръст или в бордо. Всичко друго е уточнено. 
Да му мислят от Любимец.

Да му мислят от Любимец.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
До колкото разбрах, проектът е върнат от Общината, не знам с какво обяснение... Така че тези срокове, които се въртят по медиите, са нереални и неистински.
Не натискайте ТУК!
- rump_shaker
- Контакти:
Шврнц Тпрунков написа:До колкото разбрах, проектът е върнат от Общината, не знам с какво обяснение... Така че тези срокове, които се въртят по медиите, са нереални и неистински.
Че кво се учудваш. То Пловдивска община чупи всякви тъпометри! Тва няма такава община като наща. Няма проекти които да се приемат. Всеки вика дай. Отиваш и питаш за разрешително да си сложиш кош в двора, онея ти викат "А ти колко ще ми дадеш" Хаха ти да не си очаквал някой от общината да ПОЗВОЛИ нещо.
Затова бъдете сигурни, че още 1000 години няма да имаме стадион Пловдив ( след време ще го разкопават ония ), и след 1000 години няма да има развит спорт тука. Просто наща държава бие всякви рекорди по простотия, лакомия.
Ако имаше държава на пороците и глупоста познай каде щеше да е

Шврнц Тпрунков написа:До колкото разбрах, проектът е върнат от Общината, не знам с какво обяснение... Така че тези срокове, които се въртят по медиите, са нереални и неистински.
Същата община, която е на последно място по усвояване на Европейски фондове.Що ли не съм изненадан!
- botev_1912
- Контакти:
rstein написа:Мобилният стадион на "Ариана" с 500 места е на ваше разположение, ама май няма да можете да го напълните!
хахаха, успя да ме развеселиш

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- rump_shaker
- Контакти:
Е те специално за нас няма да монтират седалките на подвижното теренче. 500 е колкосално число за нас :D :D