Аз подкрепям ръководството защото поне от това което казва Бакалов, напълно се припокрива с моите виждания за развитието на един клуб. За мен обичта ми към Ботев никога не е била свързана с задължителното гонене на първото място. Доколкото си спомням всички с това се кичихме допреди месец и се гордеехме. Сега не сме първи и се чуват вопли и апели за оставки.
Идеята ми е, че искам, както всички ние, един силен и развит клуб. А това става с дългосрочни програми и много труд. Ботев е това което е, заради работата на много поколения през последните 100 години, а не заради някой който е налял пари в клуба. Ботев имаше най-добрата ДЮШ, но тя бе градена 90 години, а не 9 месеца. В Ботев се създадоха традиции за 1 век които не могат да се направят за 1 година. Аз искам този Ботев и съм склонен да почакам колкото трябва, само и само да го имаме отново. А аз знам че за половин година това няма как да стане. Ние не сме Лудогорец (на всеки е ясно че кат свършат парите там, обратно по селата). Ние трябва да си върнем духа на Ботев.
Бакалов отвърна на критиките
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Бакалов отвърна на критиките
rump_shaker написа:Аз подкрепям ръководството защото поне от това което казва Бакалов, напълно се припокрива с моите виждания за развитието на един клуб. За мен обичта ми към Ботев никога не е била свързана с задължителното гонене на първото място. Доколкото си спомням всички с това се кичихме допреди месец и се гордеехме. Сега не сме първи и се чуват вопли и апели за оставки.
Идеята ми е, че искам, както всички ние, един силен и развит клуб. А това става с дългосрочни програми и много труд. Ботев е това което е, заради работата на много поколения през последните 100 години, а не заради някой който е налял пари в клуба. Ботев имаше най-добрата ДЮШ, но тя бе градена 90 години, а не 9 месеца. В Ботев се създадоха традиции за 1 век които не могат да се направят за 1 година. Аз искам този Ботев и съм склонен да почакам колкото трябва, само и само да го имаме отново. А аз знам че за половин година това няма как да стане. Ние не сме Лудогорец (на всеки е ясно че кат свършат парите там, обратно по селата). Ние трябва да си върнем духа на Ботев.
+1
- 1912chaflio
- Контакти:
Така е търпение трябва,хубавите работи бавно стават.Иначе ако ще и всеки мач да бием все ще се намери някой да е недоволен от нещо.
Че селекцията е правена от него,спор няма!
Аз пък си мислех , че парите за ремонт на стадиона са от общината а Мери вика друго ?
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
bixxol написа:Аз пък си мислех , че парите за ремонт на стадиона са от общината а Мери вика друго ?
Общината дава отделно пари
Не натискайте ТУК!
- Yellow major
- Контакти:
Като цяло от интервюто съм удовлетворен за това,че отбора има стратегия и се възражда. До тук добре но след внимателен прочит на човек му прави силно впечатление едно нещо. Не се спомена нито веднъж, че Ботев има цел тази година влизане в АПФГ. Не е ли странно? Да не би аз да не съм разбрал правилно, че не е задължително да сме в А група за 100 годишния ни юбилей. Да те атакува някой за нещо и ти да не успокоищ феновете и да кажеш, че целта си е задължителна, независимо от слабия старт. Останали били 1,5 милона за мъжкия отбор, ок. А колко отбора в Б група имат такъв бюджет? Критиката е за слабата селекция в която липсват нападатели а халфовте са 10 и нагоре също не беше засегната. Защо има такава диспропорция и какво ще се направи по въпроса. Феновете искаха да чуят, че Ботев ще привлече класен нападател, но не го чуха.
Обаче феновете искат победи,а не 100г. да сме в б група и да играем с баберицити по селата!
Имам чувство,че ни е страх от отборите от б групата,и няма да се преследва А група.
105 години / 4 поколения ботевисти!