Селекционерът предлагал секс на състезателките
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекционерът предлагал секс на състезателките
Заговорът срещу Балтич успя
Още ли сте на страната на тези ку*ви, които за жалост наричаме национални състезателки и скапаната ни федерация? По най-евтиният и прост начин омърсиха един човек, който се занимава с работа си от 30 години, има жена и 3 деца. И това само защото човекът е чужденец и си има изградени правила, които иска да бъдат спазвани. Дано истината да излезе наяве и всички да си получат заслуженото за неправомерното уволнение и клеветата, която нанесоха на този човек. За пореден път се срамувам, че живея в страна с подобни боклуци 
- blue avalanche
- Контакти:
Ами,оказа се,че НЕ Е предлагал!Сега онези патки,дето врякаха срещу него,ще излязат ли да кажат нещо?
Аз също почвам да си мисля, че треньорът не е виновен в този случай. Когато се твърди, че има такива СМС-и (които състезателките твърдят че пазят), лесно може да се определи кой е прав и кой е крив. Телефонната справка показва - СМСи не са пращани. След като твърдят друго нека състезателките да предоставят уличаващи доказателства - щом пазят СМСите, пазят и номера (на телефона може да ти пише че това е СМС от дядо Мраз, ако така си го запаметил в апарата).
Само за информация: Женския отбор по волейбол ли беше отборът, на който му се молеха да вземе да се събере, защото състезателки отказваха да играят за националния и фокусираха вниманието си върху клубните тимове? Ако се окаже че са виновни състезателките и ги накажат, пак ще спечелят - няма да играят за националния. Баси....
Само за информация: Женския отбор по волейбол ли беше отборът, на който му се молеха да вземе да се събере, защото състезателки отказваха да играят за националния и фокусираха вниманието си върху клубните тимове? Ако се окаже че са виновни състезателките и ги накажат, пак ще спечелят - няма да играят за националния. Баси....
Много знаете, но вие ще работите ли 3 месеца през лятото без да ви дадат нито стотинка ??
Асене така е и във футбола мисля. В бокса. За друг спорт не се сещам.
Не е правилно прав си. Но когато стане нещо такова футболистите да кажем разтрогват договори. Ако е национален състезател - нека каже (не ми плащат, а съм се разбрал за еди си какъв доход). След това нито един човек в страната няма да го посочи с пръст или да му каже копче. Ако обаче си направи такава сцена само и само за да се отърве от бремето на националния тим е долно.
Не е правилно прав си. Но когато стане нещо такова футболистите да кажем разтрогват договори. Ако е национален състезател - нека каже (не ми плащат, а съм се разбрал за еди си какъв доход). След това нито един човек в страната няма да го посочи с пръст или да му каже копче. Ако обаче си направи такава сцена само и само за да се отърве от бремето на националния тим е долно.
blue avalanche написа:Ами,оказа се,че НЕ Е предлагал!Сега онези патки,дето врякаха срещу него,ще излязат ли да кажат нещо?
Не е предлагал от служебния си телефон! Това е 100% сигурно, но все още тече разследване въпросните SMS-си откъде и от кого са
Валери написа:Асене така е и във футбола мисля. В бокса. За друг спорт не се сещам.
Гледай сега, не съм запознат за това дали имат някакви договори, но би трябвало. Обещавам, че ще се запозная как стоят нещата и тогава ще коментирам отново. Но аз казах това, което Ева Янева сподели пред Сашо Диков. За сега оставям темата отворена, но веднага щом разбера как стоят нещата, ще го напиша.
- blue avalanche
- Контакти:
TodorT написа:blue avalanche написа:Ами,оказа се,че НЕ Е предлагал!Сега онези патки,дето врякаха срещу него,ще излязат ли да кажат нещо?
Не е предлагал от служебния си телефон! Това е 100% сигурно, но все още тече разследване въпросните SMS-си откъде и от кого са
Не!Въпросът е простачките,които побързаха да го оклеветят,ще получат ли съответсвуващото възмездие!Ето това е въпросът!Аз,ако съм на него,ще ги разоря от съдебни дела за оклеветяване,уронване на престижа,морални и психически щети и каквото още се сетиш!!Така,че 20г. още да играят,да не могат да си изплатят присъдите!
- mertezaker
- Контакти:
zuekaa на 07 Сеп 2011 09:56
ehh написа:Баси, колко сте наивни
Приемате всичко за чиста монета и чак почнахте да съдите човека. Аз сега очаквам от онова трио, което беше изгонено, да обявяват, че са аут, заради това, че са отказали "четворка" на Балтич.
Заради такива като теб сме на това дередже Българин да защитава някакъв световно нейзвестен тренер а не собствените си сънароднички
първосигнално ти трябва да искаш да му откъснеш главата защото тя е БГ а той .............. ама нали си свикнал да си даваш душата и ..... понаем така че к во те ебе НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ВЧЕРА БЕШЕ 06.09.2011г. ДОРИ И ТОГАВА НЕ ТИ Е ТРЕПНАЛО СЪРЦЕТО ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО ДАНО ИМА ПО МАЛКО БОКЛУЦИ КАТО ТЕБ ЧЕ НЕ ЗНАМ ДО КЪДЕ ЩЕ Я ДОКАРАМЕ ................... НЕ МИ СЕ ГОВОРИ ПРОСТО ПОВЕЧЕ ТИ СИ ЗА .................
Изображение
А от такива "патриоти" България няма нужда!