Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Re: Стяуа предлага 1 млн. евро за Хичо

Мнениеот n0.merCy » 17 юни 2009 20:58

Наи добре да се съгласи . Не ,че имам нещо против Хичо но мисля че му е време да отиде в европа е да доста по=добре щеше да е да отиде в отбор като Арсенал или Блекбрн ,но се провали за съжаление . Стяла е един добър отбор ,които всяка година играе Евро турнирите и ,ако се наложи добре и играе стабилно може да стане новяи Марто Петров защо не и по=добър . Също така сумата е добра и с този милион най-добре да не се взимат 5 футболиста ,а един даже ,ако може да се доплати още и над този милион ,но това е Баткова работа :)
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Re: ГОНЗО, ТОПЧО И ЛЕВСКИ НА ФИНАЛ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

Мнениеот Blue_AvalanchE » 17 юни 2009 21:26

kkatan написа:и изпразни ли се от кеф, рогато ???? бахти колко сте жалки сините комплексарчета.....

Лапе, тихо. Рогато си ти - розово прасе с антени. Темата е развлечителна, ти сам се палиш. Истинския комплексар си ти. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

krix
Контакти:

Re: ГОНЗО, ТОПЧО И ЛЕВСКИ НА ФИНАЛ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

Мнениеот krix » 17 юни 2009 21:27

Нарочно са я сложили, иначе не ми се вярва 2-3 седмици да я държат и никой да не забележи и да не се обади. Защото в деня на трансвера на рангелов в борусия като написаха, че е румънец и веднага го промениха щом се обадиха от бтв, а това с гонзо е снимка в сайта на уефа

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Наско Сираков обезателно в ЛЕВСКИ

Мнениеот DrAvalanche » 17 юни 2009 22:16

killer написа: Наско Сираков толкова е изцицал от Левски, че два живота няма да му стигнат да си го изхарчи. По негово време се появиха футболни недоразумения като Милованович, Гаучо, Вава, Бачков, Савич; изгонени бяха Кабат и Ференци, с Гонзо се подиграха по време на ШЛ - за 6 мача игра едва в един, срещу Челси в София и то като резерва. Съсипаха се кариерите на Гонзо, Кривия, Стоянов, които, ако ги бяха продали овреме на Запад, а не на Изток, сега можеха да бъдат в пъти по известни и успели футболисти.
Наско Сираков е един Ахмед Доган в българския футбол, цяло чудо е, че не са го застреляли досега.

Браво, имало разум на тази планета.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Наско Сираков обезателно в ЛЕВСКИ

Мнениеот DrAvalanche » 17 юни 2009 22:16

killer написа:
levskarko написа:Трябва да се направи и невъзможното Сираков да заработи отново в Левски.
От сегашното ръководство може да нямат намерение за привличането на футболисти, но Сираков трябва да се появи на Герена в най скоро време!!!

Наско Сираков толкова е изцицал от Левски, че два живота няма да му стигнат да си го изхарчи. По негово време се появиха футболни недоразумения като Милованович, Гаучо, Вава, Бачков, Савич; изгонени бяха Кабат и Ференци, с Гонзо се подиграха по време на ШЛ - за 6 мача игра едва в един, срещу Челси в София и то като резерва. Съсипаха се кариерите на Гонзо, Кривия, Стоянов, които, ако ги бяха продали овреме на Запад, а не на Изток, сега можеха да бъдат в пъти по известни и успели футболисти.
Наско Сираков е един Ахмед Доган в българския футбол, цяло чудо е, че не са го застреляли досега.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
124

Re: Слухове за продажба на Левски

Мнениеот 124 » 17 юни 2009 23:06

PFC Litex написа:Според Топспорт предстои да направим интересен трансферен удар... Той се готвеше от доста време тоя удар, сега май времето му е назряло... Ще видим дали все пак ще се окаже истина или не...

http://topsport.ibox.bg/news/id_1443437043

И Наско Сираков ще пристане на Литекс

Ако това стане факт, Батков за пореден път ще изгаври със сините фенове.

Дано не Ви продаде на тази група, защото заглавията от типа: Батков продаде Левски на турците и срама, който ще лепне има опасност да го влачите цял живот.

Защо изобщо мислиш,че Левски се продава?А за Наско-просто забрави!Що им се връзвате на дб и другите-не разбирам.Ти по-добре кажи за стадионите,аз понаучих туй-онуй,да не играят всички на Герена,а?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 юни 2009 00:26

Малко нереална ми се струва тази новина.
Хичо почти не играе от година и изведнъж се намира отбор, който да извади 1 млн. евро? :roll:
Но, ако това е истина, да го продават. И без това се изчерпа за Левски.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 18 юни 2009 11:54

Аз ще го закарам лично с колата си до Букурещ ....... :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 юни 2009 11:57

Yoda написа:Аз ще го закарам лично с колата си до Букурещ ....... :) :) :)

:) Ще ти вляза в партия за бензина
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”