Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
alk0x0l1ka написа:предстоят 5 важни ма4а за развитието на сезона а вие говорите за смяна на треньора добьр лош все пак си остава Гонзо да сьщия който ни изправяше на крака и скандирахме името му (знам 4е като рьководител се провали тотално) ,но да подкрепим отбора не мислите ли??? ливьрпул от 20 години не са ставали шампиони ама не пре4и "Анфилд" да се прьска по шевовете? Подкрепете Левски ако не си оставате обикновенни хейтьри!!!
pomiqrat написа:Тая новина се появява всяка годинаВеднъж щеше ПФК Левски да поема, после беше Славия, сега пак сините
Малко като Диего Тристан в ЦСКА, ПФК Левски и Локо Пд
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
0007 написа:Тази новина е от преди няколко години
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Hakercheto написа:Ако това е верно,Левски е обречен.Не искаме никакъв израелец,който прати отбор с толкова добри играчи в Чемпиъншип.
НЕ СЕ ЛИ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ТРЕНИОРА НЯМА ДА БЪДЕ СМЕНЕН
liverpool96 написа:Hakercheto написа:Ако това е верно,Левски е обречен.Не искаме никакъв израелец,който прати отбор с толкова добри играчи в Чемпиъншип.
Говориш глупости. Ако мислиш, че сравненията между първенството в Англия и нашето са приемливи, си много заблуден.
Hakercheto написа:MagicMoments написа:Hakercheto написа:Ако това е верно,Левски е обречен.Не искаме никакъв израелец,който прати отбор с толкова добри играчи в Чемпиъншип.
![]()
![]()
тренИора
![]()
Първо се научи да пишеш после говори..Грант е добър треньор а за изпадането на Уест Хям в ЧШ имаше и други фактори,като несигурно финансово бъдеще......
Не ми се заяжда с идиоти,ама все пак може ли да ми обясниш на некой клавиатури къде виждаш ер малък когато пишеш на фонетика.........
И пак нещо извън темата: Такива като тебе където нема какво да кажат и ти поправят правописните грешки или са некви маняци по Българският език или не се сещат какво да напишат.Грант е добър треньор а за изпадането на Уест Хям в ЧШ имаше и други фактори,като несигурно финансово бъдеще......
Грант не струва за нищо.Не съм фен на Уест Хям,но ми стана жал за тях когато отпаднаха заради тоя некъдърник.Финансите дори да са им на минус,от продажбата на Скот Паркър например могат да ги разрешат.....
Чакам в следващият коментар да ме поправиш за правописни грешки
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят!
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост