Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: Аврам Грант поема Левски?!?

Мнениеот Blue Mind » 07 сеп 2011 18:22

1во това е пълна измислица и 2ро как успяхте и него да го оплюете :shock: сигурно и Анчелоти да дойде ще кажете ,че е слаб треньор ,защото не е могъл да спечели титлата с Челси с ''толкова много добри играчи'' :|
Изображение
Изображение
Изображение

alk0x0l1ka
Контакти:

Мнениеот alk0x0l1ka » 07 сеп 2011 18:30

предстоят 5 важни ма4а за развитието на сезона а вие говорите за смяна на треньора добьр лош все пак си остава Гонзо да сьщия който ни изправяше на крака и скандирахме името му (знам 4е като рьководител се провали тотално) ,но да подкрепим отбора не мислите ли??? ливьрпул от 20 години не са ставали шампиони ама не пре4и "Анфилд" да се прьска по шевовете? Подкрепете Левски ако не си оставате обикновенни хейтьри!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2011 19:41

Аврам Грант НЕ ПОЕМА Левски!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 сеп 2011 21:02

alk0x0l1ka написа:предстоят 5 важни ма4а за развитието на сезона а вие говорите за смяна на треньора добьр лош все пак си остава Гонзо да сьщия който ни изправяше на крака и скандирахме името му (знам 4е като рьководител се провали тотално) ,но да подкрепим отбора не мислите ли??? ливьрпул от 20 години не са ставали шампиони ама не пре4и "Анфилд" да се прьска по шевовете? Подкрепете Левски ако не си оставате обикновенни хейтьри!!!

С кое се е провалил като ръководител? Чакам конкретика.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 сеп 2011 21:58

pomiqrat написа:Тая новина се появява всяка година :!: Веднъж щеше ПФК Левски да поема, после беше Славия, сега пак сините :mrgreen: Малко като Диего Тристан в ЦСКА, ПФК Левски и Локо Пд

[offtopic]Между другото, като прочетох за Тристан в Левски бях на седмото небе Изображение Изображение Изображение[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 сеп 2011 22:04

40 коментара за една измишльотина :lol: Гонзича си остава форевър :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 сеп 2011 22:08

0007 написа:Тази новина е от преди няколко години ;)

[offtopic]Еееее стига де - не разваляй магията :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 07 сеп 2011 22:13

Hakercheto написа:Ако това е верно,Левски е обречен.Не искаме никакъв израелец,който прати отбор с толкова добри играчи в Чемпиъншип.

НЕ СЕ ЛИ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ТРЕНИОРА НЯМА ДА БЪДЕ СМЕНЕН

Говориш глупости. Ако мислиш, че сравненията между първенството в Англия и нашето са приемливи, си много заблуден.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 07 сеп 2011 22:16

liverpool96 написа:
Hakercheto написа:Ако това е верно,Левски е обречен.Не искаме никакъв израелец,който прати отбор с толкова добри играчи в Чемпиъншип.

Говориш глупости. Ако мислиш, че сравненията между първенството в Англия и нашето са приемливи, си много заблуден.

Кой каквото да говори Левски и Ливърпул са най - големите отбори в своите страни. Факт!

Потребителски аватар
25LVSC
Контакти:

Мнениеот 25LVSC » 07 сеп 2011 23:08

Hakercheto написа:
MagicMoments написа:

:lol: :lol: :lol: тренИора :lol: :lol: Първо се научи да пишеш после говори..Грант е добър треньор а за изпадането на Уест Хям в ЧШ имаше и други фактори,като несигурно финансово бъдеще......

Не ми се заяжда с идиоти,ама все пак може ли да ми обясниш на некой клавиатури къде виждаш ер малък когато пишеш на фонетика.........
И пак нещо извън темата: Такива като тебе където нема какво да кажат и ти поправят правописните грешки или са некви маняци по Българският език или не се сещат какво да напишат.

Грант е добър треньор а за изпадането на Уест Хям в ЧШ имаше и други фактори,като несигурно финансово бъдеще......

Грант не струва за нищо.Не съм фен на Уест Хям,но ми стана жал за тях когато отпаднаха заради тоя некъдърник.Финансите дори да са им на минус,от продажбата на Скот Паркър например могат да ги разрешат.....

Чакам в следващият коментар да ме поправиш за правописни грешки

Точно на Х-са е :(
Изображение
http://www.uefa.com/
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят ;) !

Върни се в “Кошче за отпадъци”