Димитър Пенев може да се завърне като треньор в ЦСКА. Босовете на „червените“ от „Титан“ обмислят възможността, ако Любо Пенев се картотекира за новия сезон, Стратега да бъде върнат като треньор и двамата да водят ЦСКА в тандем. В случай че Любо е на терена, Пената ще дава наставления от пейката.
Какво мислите,ще бъде ли полезен Пената?Според мен двамата Пеневи ще направят страхотен тандем.
Пената
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пената
Много баби хилаво бебе. мисля че няма да им е лесно на футболистите да слушат какво им говори едната пена в съблекалните и какво им крещи другата по терена. Според мен ще им скъсат нервите ако стане така. Но кой знае може пък и да се получи прогрес.
Последна промяна от tarator4o на 17 юни 2009 17:36, променено общо 1 път.
Това просто няма как да се случи, защото Любо няма да си прави картотека. Като умен човек той просто остави един въпрос, зададен му, да виси във въздуха и медиите да продължат да се занимават с тази спекулация и за известно време да не си измислят други такива. Мисля, че това беше целта му... 

Не знам, защо това не се случи още на полусезона, а трябваше да се правят такива рокади. Сега ми се струва, като жълта новина. Но ако все пак това се случи, мисля че ще е добре за ЦСКА. Стига двамата Пеневи да се разбират.
Глупости на търкалета!!!Хайде сега и Стоичков и Костадинов са по - добри от някои действащи футболисти!!!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
Стига глупости и защо се хващате на такива кьорфишеци. Колкото и да е глупав Любо Пенев чак толкова не вярвам да е
- delqnski47
- Контакти:
Ае кви са тия глупости бе?Това е поредната тъпотия на ''Меридиан Мач''!Днеска видях залгавието на вестника им на първа страница!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.