Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Аврам Грант поема Левски?!?

Мнениеот MagicMoments » 07 сеп 2011 09:49

Hakercheto написа:Ако това е верно,Левски е обречен.Не искаме никакъв израелец,който прати отбор с толкова добри играчи в Чемпиъншип.

НЕ СЕ ЛИ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ТРЕНИОРА НЯМА ДА БЪДЕ СМЕНЕН

:lol: :lol: :lol: тренИора :lol: :lol: Първо се научи да пишеш после говори..Грант е добър треньор а за изпадането на Уест Хям в ЧШ имаше и други фактори,като несигурно финансово бъдеще......
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 07 сеп 2011 09:53

Ако ще всички величия на куб да дойдат все тая докато не изгоним мутрите от футбола ни заедно с Михайлов, който играе по свирката им.
Вън мутрите от БГ футбола.

Johnny_Blaze

Мнениеот Johnny_Blaze » 07 сеп 2011 09:55

Става ми смешно само като си помисля, че Гонзо ще му е шеф. :lol:

Потребителски аватар
avtoraNatoziPost
Контакти:

Мнениеот avtoraNatoziPost » 07 сеп 2011 10:03

Johnny_Blaze написа:Става ми смешно само като си помисля, че Гонзо ще му е шеф. :lol:

Наистина :) :)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 07 сеп 2011 10:10

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: XAXAXAXAXAXAXAX
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 07 сеп 2011 10:20

MagicMoments написа:
Hakercheto написа:Ако това е верно,Левски е обречен.Не искаме никакъв израелец,който прати отбор с толкова добри играчи в Чемпиъншип.

НЕ СЕ ЛИ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ТРЕНИОРА НЯМА ДА БЪДЕ СМЕНЕН

:lol: :lol: :lol: тренИора :lol: :lol: Първо се научи да пишеш после говори..Грант е добър треньор а за изпадането на Уест Хям в ЧШ имаше и други фактори,като несигурно финансово бъдеще......

Не ми се заяжда с идиоти,ама все пак може ли да ми обясниш на некой клавиатури къде виждаш ер малък когато пишеш на фонетика.........
И пак нещо извън темата: Такива като тебе където нема какво да кажат и ти поправят правописните грешки или са некви маняци по Българският език или не се сещат какво да напишат.

Грант е добър треньор а за изпадането на Уест Хям в ЧШ имаше и други фактори,като несигурно финансово бъдеще......

Грант не струва за нищо.Не съм фен на Уест Хям,но ми стана жал за тях когато отпаднаха заради тоя некъдърник.Финансите дори да са им на минус,от продажбата на Скот Паркър например могат да ги разрешат.....

Чакам в следващият коментар да ме поправиш за правописни грешки
Само Левски!
You'll never walk alone!

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 07 сеп 2011 10:25

Hakercheto написа:Не ми се заяжда с идиоти,ама все пак може ли да ми обясниш на некой клавиатури къде виждаш ер малък когато пишеш на фонетика.........
И пак нещо извън темата: Такива като тебе където нема какво да кажат и ти поправят правописните грешки или са некви маняци по Българският език или не се сещат какво да напишат.

Грант е добър треньор а за изпадането на Уест Хям в ЧШ имаше и други фактори,като несигурно финансово бъдеще......

Грант не струва за нищо.Не съм фен на Уест Хям,но ми стана жал за тях когато отпаднаха заради тоя некъдърник.Финансите дори да са им на минус,от продажбата на Скот Паркър например могат да ги разрешат.....

Чакам в следващият коментар да ме поправиш за правописни грешки

Ето ти ь от фонетика и още ьььььььььььЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬььььььььь.

По темата: Грант е много повече тренЬор от Гонзо и всички нашенски идиоти взети заедно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 сеп 2011 10:26

Хикса (х) е "ь" при фонетиката и наистина доста грешки допускаш. Не се сърди.
Грант е слаб треньор. С тези футболисти на Челси, които имаше, той нищо не направи. А не е ли той виновникът за изпадането на "чуковете". Те тамън се зарадваха, че са качили левъла...

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 07 сеп 2011 10:27

Блажени са вярващите хахахахаха.По-голяма глупост от тази не съм чувал :lol: :lol: :lol: Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 сеп 2011 10:29

Тази новина е от преди няколко години ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Кошче за отпадъци”