[quote="batmanlevski"]мнозина ме критикуваха,че още в началото казах ,че Матус е един слаб треньор,снощи и по Дарик радио ме цитираха,като казаха думите от преди година,че този смешко е дошъл тук да яде и пие и да си гледа гаджелъка. не мога да разбера докога палячовци като Иван Иванов-който рядко изтрезнява и заради когото получаваме почети всеки гол ,Занев -който не знае откъде е и защо е, Ивелин Попов -който повече подава на противниците от колкото на нашите и разбира се не на последно място двамата петровци -които що не вземат и те като бербатов по един gsm и поне снимки да правят докато другите играят,от оня се оттървахме ,но кога ще имаме щастието и тези да ги чупим ,да си седят там в Англия и те резерви ,а не тук да идват на разходка и да чакат пари на гърба на другите. не може Миланов ,Сърмов и Гаджев да теглят колата ,а другите да седят и гледат умно като индианец в галерия,като не им се играе да не идват има кой да ги замести ![/quote
Тва последното изречение ма разцепи,знаех че левскарите не сте с всичкия си,но чак пък толкоз!!!Аз са чудя що колата се влачи пък те я дърпали въпросните три генийчета!!! Вземете си и Иво Иванов в националния и Ицо Дузпата и глей ко стаа-мачкаме!!!И кой изобщо каза на Сърмов,че става за нещо!!Всички вън-начело с Боби Перуката
Швейцария - България - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Швейцария - България - 3:1 FT
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- mistreated
- Контакти:
batmanlevski написа:не може Миланов ,Сърмов и Гаджев да теглят колата ,а другите да седят и гледат умно като индианец в галерия
Я иди си тегли въжето, че от такива малоумници, като тебе ми се повръща. Ебати заблуденият тип си. И щот държавата ни е пълна с глупаци, като тебе (в частност и футбола), затова и 150 години още няма да се оправим.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- milen.hristov
- Контакти:
Всички казваме какви са играчите ни ,но да попитам женската част колко то и да е малка във форума
Какви мъже искате за национали като Блажко,Иванчо Иванов,Ники Михайлов,Бодуров,Божинов и подобни-всички с бръснати крака и ръце,оскубани и оформени вежди и десетки татуси.Еми той Джизъса повече в лицето прилича на жена отколкото на мъж,характера му е същия.
Тези всевдо момченца на терена мислят как ще изчук**т поредната в студентски град,как на Божинката изгората отново групово ще ги зарадва в хотела всичките.
Хайде жените да престанат да обръщат внимание на подобни футболисти или други,и да ги видим какви мъже са тогава.
Та въпроса мие какви национали предпочитате фешънчетата-еб**чи като тези от сега или като онези от 94' ,които ходеха пет за четири- пиячи ,въпросът ми е специално към жените във форума
Какви мъже искате за национали като Блажко,Иванчо Иванов,Ники Михайлов,Бодуров,Божинов и подобни-всички с бръснати крака и ръце,оскубани и оформени вежди и десетки татуси.Еми той Джизъса повече в лицето прилича на жена отколкото на мъж,характера му е същия.
Тези всевдо момченца на терена мислят как ще изчук**т поредната в студентски град,как на Божинката изгората отново групово ще ги зарадва в хотела всичките.
Хайде жените да престанат да обръщат внимание на подобни футболисти или други,и да ги видим какви мъже са тогава.
Та въпроса мие какви национали предпочитате фешънчетата-еб**чи като тези от сега или като онези от 94' ,които ходеха пет за четири- пиячи ,въпросът ми е специално към жените във форума
Трябва Любо Пенев да е треньор, че има универсално изказван след провали - "да духа супата целия български народ". Но тоя път никой няма да му обърне внимание.
Матеус счупи глупомера- " Бях готов да сменя Миланов.Очаквахме да се случи нещо такова.Ние с Греув знаехме и бяхме готови."
Ами чий го държахте, че не го сменихте бе всезнайковци? Да не говорим, че и на базара " Поли " продавачките знаят че зетя е рисков футболист и като изпуши за секунди си вади картони.Ама Манолев имал несериозно отношение, на ти сега сериозно отношение!
Ами чий го държахте, че не го сменихте бе всезнайковци? Да не говорим, че и на базара " Поли " продавачките знаят че зетя е рисков футболист и като изпуши за секунди си вади картони.Ама Манолев имал несериозно отношение, на ти сега сериозно отношение!
Айде стига сте се дърпали! Никой никого не тегли в това подобие на отбор. Няма по-добри и по-лоши. Всички са горе-долу на едно ниво и то е... плачевно. Като се прибави и некомпетентен селекционер и трагедията става пълна.
-
BOKA_PALRMO
не съм фен на Мъри Правилния, ама за к'во беше това плюване по него преди една година?...ми с тия играчи-ТОЛКОВА!:) Бог Жозе да дойде-същия чеп за зеле ше бъдем и при него 
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
- Vladislav Tonev
- Контакти:
Добро Утро !
Направих си труда да изчета повечето коментари за снощния мач и недоумявам защо има хора във форума, които си мислят, че като изгоним Лотар Матеус, Боби Михайлов и Живко Миланов ще променим нещо !?? Аз съм убеден, че ако те си тръгнат, ще дойдат други като тях. Истината е, че в нашата хубава държава по-добро от това няма. Това, което се случва в момента много ми напомня на периодите преди парламентарни избори - абе дай да махнем тея да дойдат другите ииии.... като дойдат другите абе що ги избрахме тея дай и тях да ги махнем да дойдат третите. Обаче нищо не се променя !!!!
Нищо !!!!
Така че не виждам смисъла от писания махни тоя, докарай оня! Това ни е нивото на държавата, запомнете държавата !!!! Футбола ни е такъв каквато е държавата. Тук ако искам да отида да поиграя футбол при нормални условия с приятели и ме дерат между 60 и 90 лева на час. Еми как да стане. Децата играят на сгурия и асфалт и скоро няма да знаят какво е това топка!
Искам да подкрепя Cesc Fabregas - за пореден път на един толкова хубав празник като вчерашния вместо да се обедим, ние се разделихме на бели, сини, червени, оранжеви и пембени и се псувахме като каруцари по форумите! За пореден път !
Най-лошото от всичко, след вчерашния мач е, че пак имаше доста хора, които играха без желание и знаете ли едно време като станахме 4-ти в света аз не мисля, че сме имали по-можещи футболисти от аржентинските или немските. Аз мисля, че тогава ги бихме защото желаехме повече победата и играехме със сърце... с дух. Сега това вече го няма...
Желая ви лек ден и както вече казаха преди мен - има и по-важни неща от футбола !
Направих си труда да изчета повечето коментари за снощния мач и недоумявам защо има хора във форума, които си мислят, че като изгоним Лотар Матеус, Боби Михайлов и Живко Миланов ще променим нещо !?? Аз съм убеден, че ако те си тръгнат, ще дойдат други като тях. Истината е, че в нашата хубава държава по-добро от това няма. Това, което се случва в момента много ми напомня на периодите преди парламентарни избори - абе дай да махнем тея да дойдат другите ииии.... като дойдат другите абе що ги избрахме тея дай и тях да ги махнем да дойдат третите. Обаче нищо не се променя !!!!
Нищо !!!!
Така че не виждам смисъла от писания махни тоя, докарай оня! Това ни е нивото на държавата, запомнете държавата !!!! Футбола ни е такъв каквато е държавата. Тук ако искам да отида да поиграя футбол при нормални условия с приятели и ме дерат между 60 и 90 лева на час. Еми как да стане. Децата играят на сгурия и асфалт и скоро няма да знаят какво е това топка!
Искам да подкрепя Cesc Fabregas - за пореден път на един толкова хубав празник като вчерашния вместо да се обедим, ние се разделихме на бели, сини, червени, оранжеви и пембени и се псувахме като каруцари по форумите! За пореден път !
Най-лошото от всичко, след вчерашния мач е, че пак имаше доста хора, които играха без желание и знаете ли едно време като станахме 4-ти в света аз не мисля, че сме имали по-можещи футболисти от аржентинските или немските. Аз мисля, че тогава ги бихме защото желаехме повече победата и играехме със сърце... с дух. Сега това вече го няма...
Желая ви лек ден и както вече казаха преди мен - има и по-важни неща от футбола !
[rimg]http://images.ibox.bg/2006/10/02/lev/220x219.jpg[/rimg] [rimg]http://fussballbilder.net/data/thumbnails/79/valencia_cf_3d_logo.jpg[/rimg][rimg]http://files.coveroo.com/variant/large/coveroo-iphone-5-guardian/black/toronto_raptors2_color_3.jpg[/rimg]
BOKA_PALRMO написа:не съм фен на Мъри Правилния, ама за к'во беше това плюване по него преди една година?...ми с тия играчи-ТОЛКОВА!:) Бог Жозе да дойде-същия чеп за зеле ше бъдем и при него
ами то по тая логика и Камата си беше великолепен треньор!
промяна винаги трябва да се търси, щом нещата не вървят! другото си е премиренчество, от което сме стигнали до това ниво!
само дето не се вижда как ще изгоним безхаберника Перуков, защото БФС си е държава в държавата и даже Бойко не може да му скръцне със зъби!

А Група на 10 отбора! САМО ТАКА ще се оправим! С много футбол и по-малко чалгатеки!!!
YA GUNNERS YA