Най-после каза нещо вярно - това подчертаното! Ако не видя аз скочих само и единствено на зетя!!! Хайде о "велики" разбирачо обясни ми с какво Живко Миланов заслужава да е национал?! Изключвам това, че е зет на шефа на БФС! Колко пъти трябва да греши този бастун, за да бъде изритан ЗАСЛУЖЕНО от националният отбор?! Помниш ли позора от Сърбия..., помниш ли, че тогава Георги Петков спаси 2 дузпи? А помниш ли кой ги направи?

Мисля, че ще се сетиш... И да де му се изчерпваха само с това прегрешенията... кой червен картон му е този, който получи днес? Трети или четвърти?

Колко дузпи е направил до момента? А нека не забравяме, че мача тази вечер му бе едва 22-ри с националната фланелка. Стабилен актив за 22 мача 3-4 червени картона... И въпреки това този продължават да го викат... дооооооооооооообре![/quote]
Даааааа, яснооооооооо... Да пробваме сега с по-лесен въпрос - кой показа игра тази вечер? Кой? Кой? Може би Занев, Бодуров, или пък Благо? Ивелин Попов??? Ама той в състава ли беше тази вечер? Съгласен съм, че Миланов не е за националния на този етап, но да оплюваш само него е несериозно, разбра ли? Бъди поне малко обективен. Всички бяха дупки, до един. Единствено Русия донякъде бе стабилен на фона на останалите ДУПКИ. Ама дай да оплюем всичко "синьо", ей така, по навик.[/quote]
Мани го тоя Мегана е пълен мизерник .. Поредна слаба продукция, но ще запишем равен с Уелс , сигурен съм , и Матеус ще остане , щото видители сме достигнали равен с Футболния гигант Уелс !