Мнениеот Rigabula » 07 сеп 2011 00:23
Не разбирам защо трябва левскарите да са виновни (и то вярно точно когато са човек и малко викнати)?? и аз съм афектиран от загубата, но с тези играчи толкова. Следващият път ще викнат другите и те ще се оклепат (и аз имам друга представа за идеален отбор в момента, ма не съм аз този дето ги реди, то май не е и Матеус, но това е друга тема. Макар че с изключение на 3-4 другите всичките са на едно ниско ниво). Просто футбола в България трябва да се занули и да се почне на ново. Перуката показа, че не става за управник, дано скоро се усетят, че не се с дупки м/у краката и ни избавят от присъствието си - не че мога да предложа алтернатива, но вече всичко ми се вижда по-добър вариант.
В момента българския футбол се нуждае най-много от добри специалисти, които да работят с малките деца. От там трябва да тръгне всичко, терени малко от малко се намират. Просто вече няма треньорска школа и това е.
В момента копаем яко дъното, но нито аз нито някой друг от този форум има възможностите да го промени(единствено можем да бъдем част от масата, но просто явно няма кой да я организира - не че с протести се постига много, но поне да се изрази позиция), така че можем само да гледаме и да се надяваме на по светло бъдеще и най-сетне да се примирим, че в момента сме на равнището на футболните джуджета.