Купата на Конфедерациите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Re: Купата на Конфедерациите!

Мнениеот chrisbosh » 16 юни 2009 13:45

Ами нашите великани играят из цялата Европа ама 2 паса не могат да свържат. Истината е че всеки отбор може да поднесе изненада, защото всеки вече може да играе футбол. Както винаги ние се делим от колектива за жалост

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 16 юни 2009 14:34

Udoji90 написа:Колкото до турнира, който обсъждаме в тази тема, недейте да се хабите с прогнозите си. Ясно е, че Бразилия и Испания ще са на финал и Испания ще бие! Като гледам Египет как играха, нищо чудно да бият САЩ и Италия. Бразилия няма да се затруднят срещу Италия, а срещу САЩ ще бият с 1-0, с колкото ги бият всеки път, когато играят един срещу друг в някои случаи през последните години, включително и в един от последните турнири за Купата на конфедерациите. На полуфинала Бразилия ще бият без проблеми някой от отборите, който ще е на второ място в групата на Испания. Колкото до испанците, тях просто няма кой да ги спре, щом те са толкова силни и постоянни, а останалите са толкова слаби, включително и Италия и донякъде Бразилия.

Много ти е ясен футбола ! Евалата ! :) :shock:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юни 2009 15:25

Абе то Испания е ясно,че ще спечели!Спор няма.И Италия и Бразилия показаха доста колеблива игра(особено бразилците),докато Испания игра изклюително-друг е въпроса,че техния съперник беше доста неадекватен,ама все пак си мисля,че испанците са фаворит,не само сега,но и догодина на СП!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 17 юни 2009 15:58

Така,
днес започва втория кръг от групова фаза на КК.Според мене очаквано Испания ще разгроми Ирак(едва ли има съмнения по този въпрос).Просто като гледам и формата на другите отбори просто не виждам ,кои може да ги спре по пътя към титлата тук и догодина на СП.
Относно другия мач-очаквам победа за домакините,въпреки отсъствието на ключови играчи,просто кивитата са отбор с доста посредствени футболисти и смятам,че няма да затруднят кой знае колко ЮАР!
Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 17 юни 2009 16:10

Прогнозата за днешните мачове е Ирак - Испания 0:3 и ЮАР - Нова Зеландия 1:0.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 17 юни 2009 17:52

Доста слабо първо полувреме за испанците.И аз май избързах с похвалите.Явно първия мач, кивитата са били много слаби.Всепак смятам,че испанците ще вземат своето второто полувреме,макар ,че изглежда няма да е толкова лесно,колкото предполагах.Честно да си призная и Ирак ми правят добро впечатление -аз ги отписах,ама въпреки по-скромните си възможности играят доста приличен футбол.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 юни 2009 21:52

БНТ, как може да са такива %$@#@*% и да не дават мача на испанците? :evil:
Иначе от сегашния мач очаквам много скука и може би нов Х.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 17 юни 2009 22:34

Ами такива са-к'во да ги праим.
А иначе какъв Х-те кивитата горките са толкова зле,че...........................
А ЮАР играят много приятен футбол.
Дано Нова ЗЕнландия не отидат на СП,ама сега като смениха баражите(за Австралия не го направиха,които са 100 пъти по-класен отбор и ги мъчиха срещу 5 в Ю.Америка,а сега Н.Зенландия ще играе срещу 5 в Азия,които е много по-слаб- :evil: :evil: :evil: -странни птици са във ФИФА-се гледат да набутат някое недоразумение-пр баража най-вероятно ще Зенландия-КНДР-пфу-ужас,а за сметка на това може да отпаднар да речем мексико или Хондурас)може и да ги видим догодина.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 юни 2009 00:34

Направо ги надцених. Все си мисля, че имат някаква класа, след като са вкарали 3 на Италия.
Иначе сега ги чака бараж за СП срещу победителя от мача Бахрейн - Саудитска Арабия.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 18 юни 2009 19:15

Найстена са уникален отбор Бразилия.имам чувството че и само с играчи от тяхното първенство,без звездите дето играят в Европа пак могат да станат световни шампиони.много силен мач на левия бек Сантос и на крилото Рамирес това са откритията който сигурно ще си усигорят трансфер в Европа.Колкото до Испания не вярвам да бият Италия или Бразилия.Специално Италиянците играят едно срещу по непретенциозните отбори и съвсем друго в големите мачове.сигурен съм че ще се стегнат и ще си го върнат на Испания за европейското.

Върни се в “Футбол - Свят”