Muscarin написа:На кой ли му пука за това смешно първенство.
По добре Серия А ,от колкото Б група пловдивски аматьор...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Muscarin написа:На кой ли му пука за това смешно първенство.
storm написа:Muscarin написа:На кой ли му пука за това смешно първенство.
кроманьонеца написа:Може всеки, който се интересува от Серия А, да отправи запитване по телефона или чрез имейл към всякакви наши телевизии дали възнамеряват да закупят правата за този сезон. Дори и да не са го планирали, ще видят, че има реален интерес, а не само виртуален и може да им присветне нещо в главите, кой знае
storm написа:Muscarin написа:На кой ли му пука за това смешно първенство.
Levski 1914 написа:кроманьонеца написа:Може всеки, който се интересува от Серия А, да отправи запитване по телефона или чрез имейл към всякакви наши телевизии дали възнамеряват да закупят правата за този сезон. Дори и да не са го планирали, ще видят, че има реален интерес, а не само виртуален и може да им присветне нещо в главите, кой знае
Според мен не е нужно да се заливат с питания телевизиите. Ясно е, че интерес към Серия А е имало, има и винаги ще има. Стискам палци да купят правата, защото това е едно от най-силните и оспорвани първенства. Най-много бих се зарадвал, ако дават мачовете по Нова Спорт и Диемите!
lisynger написа:Аз хващам някакъв турски канал където ги предават Серия А, поне от 3 години ги гледам там
кроманьонеца написа:lisynger написа:Аз хващам някакъв турски канал където ги предават Серия А, поне от 3 години ги гледам там
Ами сподели с всички ни в кой град си и кой е каналът, защото сред нас има и такива с чинии... Може и операторът да споменеш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта