Шок в Англия: Убиха талибан с татуировка на Астън Вила

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Шок в Англия: Убиха талибан с татуировка на Астън Вила

Мнениеот ogrizko » 17 юни 2009 12:04

Blue_Lion написа:
ogrizko написа:Ами да взривят стадион, ама примерно на Челси, Ливърпул, Ман Сити и Арсенал. Понеже съм за Ман. Юн., така че Олд Трафърд само да не взривяват :!:

Стадиона на Chelsea...Изображение

Какво се оплакваш... тамън Абрамович ще извади пари и ще ви построи по-хубав стадион след 5 години :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 17 юни 2009 12:04

WALENTINAAA написа:Мъртъв талибан с татуировка на Астън Вила шокира английските войски в Афганистан, гръмнаха медиите на Острова.

Загиналият екстремист имал изрисуван на гърба си лъвът от емблемата на "виланите" с надписа "prepared".

"Това наистина е много много стряскащо и за пореден път ни навежда на мисълта, че в момента се сражаваме с хора, израснали по същите места като нас и подкрепящи същите футболни тимове", съобщава говорител на британската армия.

"Тези данни не ме изненадват. Истината е, че в Англия винаги е имало радикално настроени елементи и за жалост ние сме една от страните, които най-често изнасят тероризъм", пък заяви представител на правителството на Великобритания.
НЯМА ЛОШО , САМО ДА НЕ ВЗРИВЯТ НЯКОЙ СТАДИОН :roll:

Слабо...те имат прекалено крути мерки за да се случи това,да не забравяме,че МИ-5 и Скотлънд Ярд са най-добрите разузнавателни агенции и шанса наистина е нищожен...

Следващите произведения на "изкуството" замислени от мургавелите с чалми по главите може да са ... бонбон от сладкарска смеска между барут и карамел обвит в опаковка с надпис за феновете на Евертън :lol:

Малки кукли на червени дяволчета с фитил вместо опашка за феновете на Ман Ю :lol:

Във всеки фен магазин на Арсенал след закупуването даден артикул според зависи стойноста му се дава бонус...я граната,я снаряд а за събралия няй-много точки се подарява оръдието от емблемата на отбора и други артирелийски благинки :lol:

За феновете на Челси и половината футболисти на отбора се подарява лично от самия Осама Бин Ладен,300 плаката на Том Хенинг Йовербьо с мишена върху него и неограничен брой дартс стрелички :lol:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 17 юни 2009 12:07

ogrizko написа:Ами да взривят стадион, ама примерно на Челси, Ливърпул, Ман Сити и Арсенал. Понеже съм за Ман. Юн., така че Олд Трафърд само да не взривяват :!:

Как ще взривят Олд Трафорд бе, че то там са само талибани, Индуси и китайци! :)
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 юни 2009 12:10

ogrizko написа:
Blue_Lion написа:

Стадиона на Chelsea...Изображение

Какво се оплакваш... тамън Абрамович ще извади пари и ще ви построи по-хубав стадион след 5 години :twisted:

Да,да... Хасан Хасан да ми долети с някой самолет Taliban Airlines отново,нали ? Изображение Заеби тая работа Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 юни 2009 12:11

Angoff написа:
WALENTINAAA написа:Мъртъв талибан с татуировка на Астън Вила шокира английските войски в Афганистан, гръмнаха медиите на Острова.

Загиналият екстремист имал изрисуван на гърба си лъвът от емблемата на "виланите" с надписа "prepared".

"Това наистина е много много стряскащо и за пореден път ни навежда на мисълта, че в момента се сражаваме с хора, израснали по същите места като нас и подкрепящи същите футболни тимове", съобщава говорител на британската армия.

"Тези данни не ме изненадват. Истината е, че в Англия винаги е имало радикално настроени елементи и за жалост ние сме една от страните, които най-често изнасят тероризъм", пък заяви представител на правителството на Великобритания.
НЯМА ЛОШО , САМО ДА НЕ ВЗРИВЯТ НЯКОЙ СТАДИОН :roll:

За феновете на Челси и половината футболисти на отбора се подарява лично от самия Осама Бин Ладен,300 плаката на Том Хенинг Йовербьо с мишена върху него и неограничен брой дартс стрелички :lol:

Къде мога да си запазя копие от този артикул Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 17 юни 2009 12:12

LPFC_36 написа:

...и един мармот завиваше станиол и правеше експлозиви за стадионите на конкурентите :)

Валентина, толкова забавна тема не беше пускала :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 17 юни 2009 12:14

ogrizko написа:
LPFC_36 написа:

...и един мармот завиваше станиол и правеше експлозиви за стадионите на конкурентите :)

Валентина, толкова забавна тема не беше пускала :lol:

Хахаха тя темата изобщо не е забавна...това,че ние я правим такава на гърба на един гърмян талибан не ни прави светци :roll:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 17 юни 2009 12:18

LPFC_36 написа:

:lol: :lol: :lol: И аз мисля така ... :lol: :lol: :lol: :lol:
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 17 юни 2009 12:35

Стига с черен хумор. :roll:
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

dhs13
Контакти:

Мнениеот dhs13 » 17 юни 2009 12:43

кежуал талибан. какво толкова... :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”