Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот фифи перото » 06 сеп 2011 14:42

shammi написа:фифи, прави впечатление, че се оспорва очеизвадното и никой не се замисля, че дефакто играем по - лош футбол дори и от сбирщината аматьори в квартала.

Това се прави по няколко причини.
Първата(която искрено се надявам да важи за повечето ), е тази,че хората наистина обичат Левски,а Гонзо го боготворят!Имат му пълно доверие и болезнено понасят всяка критика по негов адрес.Напълно естествена реакция,когато някой "плюе"(според тях) кумирът ти.Всеки надигнал глас е враг.
Втората-"удобните"...Прокарващи някаква политика между привържениците.Политика на собственика ли,на кого ли?!

За мен ЕДИНСТВЕН и ВАЖЕН е ЛЕВСКИ!
Първата група, не може да разбере,че не сме анти-Гонзовисти!
Дразнещото са непукизмът,опитите за лъжа(няколко пъти),арогантността,опитите за противопоставяне на привържениците...нагаждачеството.

Както и да е.Левски го е имало и преди нас,ще го има и след нас...
Да са живи и здрави ръководителите му и да водят отбора към СВЕТЛИ БЪДНИНИ(както се изрази тук един).
И в рамките на шегата,да бъдем оптимисти-Може и по-зле...
Поназнайвам и доста неща от "кухнята",но...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 06 сеп 2011 14:56

фифи перото написа:
shammi написа:фифи, прави впечатление, че се оспорва очеизвадното и никой не се замисля, че дефакто играем по - лош футбол дори и от сбирщината аматьори в квартала.

Първата(която искрено се надявам да важи за повечето ), е тази,че хората наистина обичат Левски,а Гонзо го боготворят!Имат му пълно доверие и болезнено понасят всяка критика по негов адрес.Напълно естествена реакция,когато някой "плюе"(според тях) кумирът ти.Всеки надигнал глас е враг.
Втората-"удобните"...Прокарващи някаква политика между привържениците.Политика на собственика ли,на кого ли?!

Дразнещото са непукизмът,опитите за лъжа(няколко пъти),арогантността,опитите за противопоставяне на привържениците...нагаждачеството.

Да са живи и здрави ръководителите му и да водят отбора към СВЕТЛИ БЪДНИНИ(както се изрази тук един).

Да, дано са от първата група.....и да, не съм анти І Гозо и анти - Левски, а просто ми е болно за отбора и начина по - който се развива.
И какво се оказа, че кухнята е най - важния елемент на Левски ;)
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 06 сеп 2011 15:03

фифи перото написа:

До мача с Черно Море имахме 14 победи от последните си 15 мача... Единственият равен 0:0 с Миньор дойде след дузина "стопроцентови" голови положения, три греди и, на практика, отменен гол на Дембеле за несъществуваща засада... Всъщност, за да не кажете, че съм избирателен, ако включим и мача с морето, от последните 18 мача в А група имаме 16!!! победи, 1 равен (за който написах по-горе) и 1 загуба, бах мааму, представяш ли си, ако не играехме толкова зле... А да и миналата година за 20-ти пореден път завършихме с най-много отбелязани голове, 10-ина повече от супер-шампиона, и 15-ина повече от мега-хипер-ултра-извънземно играещата трупа в червено. Отново, представете си, ако не бяхме толкова трагични... Сигурно щяхме да бием Барса с 15:3 на финала на ШЛ... Ама пусти късмет, точно сега се случи да сме ужасно зле, или поне така пишат в ДБ, сигурно е вярно.
Не искам да адвокатствам на Гонзо, но кой възможен треньор би постигнал същите резултати за периода? Грозданов? 0:5 от "правилния" отбор, в най-точното време, за повдигане на самочувствието след поредния евро-провал? Илиев? 4 загуби от 4 мача, 2 победи като гост в А група за 4 години, под 5 мача с над 2 отбелязани гола за същия период, а и Купата, три поредни отбора от Б група с кански мъки, с по един гол, в 93-та минута, в продължението? Херо? Има ли смисъл да продължавам да пиша?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 сеп 2011 15:09

shammi написа:
Да, дано са от първата група.....и да, не съм анти І Гозо и анти - Левски, а просто ми е болно за отбора и начина по - който се развива.
И какво се оказа, че кухнята е най - важния елемент на Левски ;)

Нормално ;)
Както е във всяко едно ...домакинство...И каквото си надробиш,това ще сърбаш :lol:
Или каквото ти надробят... ;) както е в случая...

Дано скоро си спомним и отново запеем рефрена:

Бог прощава,Левски-не!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 06 сеп 2011 15:41

Да не забравя, прочетох, че ще паднем от Миньор, литекс и Лудогорец, ама и от трите ли? И сигурно ли е? Защото прочетох, че Монтана ще ни "разкрие", а Ботев (Вр) ще ни качи на разлика (от пет гола нагоре), защото веднъж ни били победили, преди 25 години, няколко месеца след като партията-майка разби най-добрия български отбор за всички времена, наказвайки му седемте най-добри играча доживот... Пък нещо не стана... Ако сега е сигурно, да ходя да сложа нЕкой лев, че коефициентите за победа срещу Левски са винаги доста високи, явно и букмейкърите не са се усетили к'ви сме трагедии, завалиите.

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 06 сеп 2011 15:59

седемнамалко написа:Да не забравя, прочетох, че ще паднем от Миньор, литекс и Лудогорец, ама и от трите ли? И сигурно ли е?

Извинявай, това къде го прочете?!?!
И както казах - няма да споря!
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 06 сеп 2011 16:30

shammi написа:Казах ти, че няма да споря) )) Нито съм защитник на Станимир Стоилов. Реално по темата разсъждавам и гледам футбола, който играе Левски. Какво да си мълча ли?? и да подкрепям безхаберието и бездушието - няма как да стане.....

Ма тук го критикуваш нали?
С Ботев Вр., защо не викахте на стадиона оставката му?
Аз бях там, но не чух, това скандиране.
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 сеп 2011 17:21

Sisi 1914 написа:
shammi написа:Казах ти, че няма да споря) )) Нито съм защитник на Станимир Стоилов. Реално по темата разсъждавам и гледам футбола, който играе Левски. Какво да си мълча ли?? и да подкрепям безхаберието и бездушието - няма как да стане.....

Ма тук го критикуваш нали?
С Ботев Вр., защо не викахте на стадиона оставката му?
Аз бях там, но не чух, това скандиране.
:evil:

Ма :lol: ти можеш ли да следиш диалога или се включваш само на ауфтакт? :lol:
Уф!Забравих ,че си истинска :oops: :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 сеп 2011 18:53

Когато един треньор не е подготвил отборът, който ръководи, единственото решение е да си подаде оставката. Съжалявам за Гонзо.
Той не заслужава подкрепата, която му се оказва от много хора в нашия форум, а заслужава да бъде прогонен от клуба. "Левски" не е бащиния, а място, в което трябва да се доказваш. Три години се проваля под път и над път. Е, няма как да стане. Стига вече!
Много хора може би ще защитят Георги Иванов, че е провел подготовка уж да бъде отборът силен в края на полусезона. От какъв чеп обаче всеки приятелски мач използва по двадесет и двама души?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 сеп 2011 20:50

седемнамалко написа:Да не забравя, прочетох, че ще паднем от Миньор, литекс и Лудогорец, ама и от трите ли? И сигурно ли е? Защото прочетох, че Монтана ще ни "разкрие", а Ботев (Вр) ще ни качи на разлика (от пет гола нагоре), защото веднъж ни били победили, преди 25 години, няколко месеца след като партията-майка разби най-добрия български отбор за всички времена, наказвайки му седемте най-добри играча доживот... Пък нещо не стана... Ако сега е сигурно, да ходя да сложа нЕкой лев, че коефициентите за победа срещу Левски са винаги доста високи, явно и букмейкърите не са се усетили к'ви сме трагедии, завалиите.

Страхотно чувство за хумор имаш.Направо изби рибата с това " най- добрият български отбор за всички времена" от другият потърпевш отбор наказаха до живот един младеж който по- късно стана европейски клубен шампион и носител на Златната топка, голмайстор наСветовнжо първенство и т.н.Направи си сам изводите!
Това , че Монтана ви разкри е абсолютен факт и всички здравомислещи левскари го видяха.Ти явно си болен "гонзовист" или може би платен такъв?

Върни се в “Левски”