Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Слухове за продажба на Левски
Продажбата е вече ФАКТ!!! Левски е продаден на богата Изрелска компания свързана пряко с Майкъл Чорни!!! Забравете всичко останало, копирайте си този мой коментар и след изборите чакайте новината.
Re: Стяуа предлага 1 млн. евро за Хичо
Чорбарчето е право, няма спор. Хичо е футболист, само трябва някой да го бие повечко. Иначе Жо, в сравнение с Хичо става, ама само да му носи обувките. Но пък има желание.
- DrAvalanche
- Контакти:
bigbonusprize написа:Е има и чорбари, които преценяват реално нещата... Не мисли, че всички са пълни олигофрени...
Прав си, има и полу...

Майтап си правя, имам доста приятели чорбари и освен с футболните пристрастия не са с нищо по-различни от приятелите ми Левскари.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

levskarko написа:Продажбата е вече ФАКТ!!! Левски е продаден на богата Изрелска компания свързана пряко с Майкъл Чорни!!! Забравете всичко останало, копирайте си този мой коментар и след изборите чакайте новината.
.... ОТЛИЧНО !!!! Искам само да ти направя забележка, че всяка богата компания е еврейска ....

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
- bigbonusprize
- Контакти:
DrAvalanche написа:bigbonusprize написа:Е има и чорбари, които преценяват реално нещата... Не мисли, че всички са пълни олигофрени...
Прав си, има и полу...![]()
![]()
![]()
Майтап си правя, имам доста приятели чорбари и освен с футболните пристрастия не са с нищо по-различни от приятелите ми Левскари.
Да де. Но става въпрос, че някои въпреки пристрастията си мислят безпристрастно и чак е приятно да се комуникира с тях. Но болшинството са.... Само виж в спорт1 какво става... Пир на дебилите...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
Ще се присъединя към мнението и-ПРОДАЖБА ВЕДНАГА!!!Това са добри пари за играч като Хичо!
-
- Контакти:
Това ще се превърне в "гражданска"/най-малко/ смърт на Батков!Такава гавра няма как да бъде простена!Но аз не вярвам много-много в това,макар че сме в Абсурдистан,където"няма невъзможни неща..."
Боли ме оная работа, кой е собственик на Левски. Важното е да налива пари в клуба и да ни прави шампиони. А и Левски нали е "отбора на народа" , няма значение кой плаща сметките ...
В България няма кой даде истински пари за футбол. Дори "благодетеля"/какво смешно понятие измислено от смешните журналисти/ на Литекс не дава пари за истински футболисти , а купува ежегодно утайки от 3-та френска дивизия или залязващи български "звезди", които никой никъде ги не ще вече ..... резултатите ... вечно трети с помощта на 7-8 купени мача !!!!
В България няма кой даде истински пари за футбол. Дори "благодетеля"/какво смешно понятие измислено от смешните журналисти/ на Литекс не дава пари за истински футболисти , а купува ежегодно утайки от 3-та френска дивизия или залязващи български "звезди", които никой никъде ги не ще вече ..... резултатите ... вечно трети с помощта на 7-8 купени мача !!!!
Хайде да не замязваме на панчаревци и да си говорим глупости !
Който плаче за Хичо да си припомни последният му голям мач за Левски .... Аз лично не помня такъв. Има два -три вкарани гола, които са решавали мачове, но това май е всичко и то беше предните години. Другото е пънене в топката и безсмислени финтове по тъч-линията, които могат да впечатлят само "мамалигари" ..... Колкото до Жо, тоя ни направи тази година шампиони. Жо е най-добрият футболист в БГ първенство в момента.
Който плаче за Хичо да си припомни последният му голям мач за Левски .... Аз лично не помня такъв. Има два -три вкарани гола, които са решавали мачове, но това май е всичко и то беше предните години. Другото е пънене в топката и безсмислени финтове по тъч-линията, които могат да впечатлят само "мамалигари" ..... Колкото до Жо, тоя ни направи тази година шампиони. Жо е най-добрият футболист в БГ първенство в момента.
Yoda написа:Боли ме оная работа, кой е собственик на Левски. Важното е да налива пари в клуба и да ни прави шампиони. А и Левски нали е "отбора на народа" , няма значение кой плаща сметките ...
И аз съм на това мнение. Писна ми да чета разни мнения - Батков да продава, после пък да не продава на този и онзи...Ами, хайдее тези които ги пишат да вземат да го купят най-накрая! Сега скачат на тази групировка, че била от ДПС. Магистралата, като я строят турци, няма ли да си карате колите по нея? Всички пречиствателни станции се правят от турски фирми - да вземе да спрем да пикаем, а? Метрото кой го прави - турци. Няма да се возим ли?
Ман Сити, като ги купиха араби, а това е символ на терористи, да не би да спряха да им ходят на мачовете? Или някой излезе да протестира?
Не ме интересува кой ще е президент на Левски - Батков, Пеевски, Кръстева или султана на Оман. Интересува ме да дава пари и да имаме силен отбор. А мнението си по политически въпроси го давам на изборите.