Thsmith написа:Между другото от доста време Англичаните не са имали толкова много играчи с налични качества и потенциал под 22-3 години...
Които се осраха напълно на световното. Типично за англичани.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Между другото от доста време Англичаните не са имали толкова много играчи с налични качества и потенциал под 22-3 години...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Thsmith написа:Между другото от доста време Англичаните не са имали толкова много играчи с налични качества и потенциал под 22-3 години...
Които се осраха напълно на световното. Типично за англичани.

Awesome написа:
Thsmith написа:къде споменах, че са под 21 години и са играли на това първенство?
Имах предвид Джак Уилшър, Клевърли, Мика Ричардс, Хендерсън, Карол, Уолкът, Чембърлейн. Kaйл Уолкър, Джо Харт, Смолинг и Фил Джоунс, Уелбек. Кели, Родуел... сиг изпускам някой. Имам предвид, че са доста повече от последните години младите им надежди с потенциал и налични качества.

rhaegar написа:Thsmith написа:къде споменах, че са под 21 години и са играли на това първенство?
Имах предвид Джак Уилшър, Клевърли, Мика Ричардс, Хендерсън, Карол, Уолкът, Чембърлейн. Kaйл Уолкър, Джо Харт, Смолинг и Фил Джоунс, Уелбек. Кели, Родуел... сиг изпускам някой. Имам предвид, че са доста повече от последните години младите им надежди с потенциал и налични качества.
Половината от тия бяха на това европейско ли, световно ли беше и се осраха.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост