Какво ще кажете за iPhone 4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
misho0yy
Контакти:

Re: Какво ще кажете за iPhone 4

Мнениеот misho0yy » 06 сеп 2011 00:23

soilwork написа:Е направо изчакай до октомври,ноември и си вземи новата петица,щом си толкова навит на аифона. Аз съм с Нокиа х7 отскоро и съм предоволен. Изображение

5 ще е много скъп според мен
[center]Barça - Més Que un Club
[wrapimg=]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388297_283674555001170_173288939373066_701102_1120960019_n.jpg[/wrapimg][/center]

venom

Мнениеот venom » 06 сеп 2011 00:29

misho0yy написа:
soilwork написа:Е направо изчакай до октомври,ноември и си вземи новата петица,щом си толкова навит на аифона. Аз съм с Нокиа х7 отскоро и съм предоволен. Изображение

5 ще е много скъп според мен

Естествено, че ще си доволен, нали е със Symbian Anna.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 сеп 2011 00:34

на 30 септември му е премиерата в Германия/около 600,700 euro\

barman
Контакти:

Мнениеот barman » 06 сеп 2011 00:34

phoenix написа:venom, недей да мътиш главите на момчетата тук с ГЛУПОСТИ! Симбиана е една пълна скръб. "Благодарение" точно та този Симбиан Нокия в момента пропада тотално и благодарение на врътката, която направиха с M$ имат шанс да не се сринат тотално. Опитите им да го ъпгрейднат са жалки. Anna е едно бледо копие на Андроид. А към автора на темата - Пич, след като си събрал пари за 4-ка не си ги давай на вятъра. Ако си фен на нагризаните и искаш да си фешън и да правиш впечатление като сложиш телефона на масата :mrgreen: изчакай да излезе 5-цата и тогава действай. Ако си разумен си вземи малко по-висок клас Андроид телефон. Galaxy SII е много добър телефон, но моите извинения, да дам почти хилядарка и да получа тази пластмаса в ръцете си - Не, благодаря! Добра алтернатива в момента е и HTC Sensation. Има и прилични LG модели, макар тази марка да не ми е по душа. Обаче има един недостатък - при всички тези производители малко или много си вързан да получиш ъпдейт, когато им кефне на тях, ако разбира се не си рутнеш телефона и не качваш "сготвени" ромове. От гледна точка на софтуерната поддръжка Нексуса на Гугъл е абсолютен фаворит. Ти си прецени, но те съветвам - скачай на Андроид, не се занимавай с глупави айфони и симбиан простотии ;)

+1 Много точно мнение, ако искаш да си гъзар и да извадиш айфона пред приятелите и да се изфукаш то това няма да бъде за дълго, защото като излезне петицата няма да правиш чак такова впечатление. Друг плюс на айфона са многото игри и приложения, които са голяма зарибявка, но вече се намират и за андроид. Ти си избираш какво да вземеш, но ти препоръчвам или да си избереш някой телефон с ОС андроид или да изчакаш айфон 5, който предполагам с някакъв абонаментен план ще е на подобна цена на четворката. ;)

venom

Мнениеот venom » 06 сеп 2011 00:39

barman написа:
phoenix написа:venom, недей да мътиш главите на момчетата тук с ГЛУПОСТИ! Симбиана е една пълна скръб. "Благодарение" точно та този Симбиан Нокия в момента пропада тотално и благодарение на врътката, която направиха с M$ имат шанс да не се сринат тотално. Опитите им да го ъпгрейднат са жалки. Anna е едно бледо копие на Андроид. А към автора на темата - Пич, след като си събрал пари за 4-ка не си ги давай на вятъра. Ако си фен на нагризаните и искаш да си фешън и да правиш впечатление като сложиш телефона на масата :mrgreen: изчакай да излезе 5-цата и тогава действай. Ако си разумен си вземи малко по-висок клас Андроид телефон. Galaxy SII е много добър телефон, но моите извинения, да дам почти хилядарка и да получа тази пластмаса в ръцете си - Не, благодаря! Добра алтернатива в момента е и HTC Sensation. Има и прилични LG модели, макар тази марка да не ми е по душа. Обаче има един недостатък - при всички тези производители малко или много си вързан да получиш ъпдейт, когато им кефне на тях, ако разбира се не си рутнеш телефона и не качваш "сготвени" ромове. От гледна точка на софтуерната поддръжка Нексуса на Гугъл е абсолютен фаворит. Ти си прецени, но те съветвам - скачай на Андроид, не се занимавай с глупави айфони и симбиан простотии ;)

+1 Много точно мнение, ако искаш да си гъзар и да извадиш айфона пред приятелите и да се изфукаш то това няма да бъде за дълго, защото като излезне петицата няма да правиш чак такова впечатление. Друг плюс на айфона са многото игри и приложения, които са голяма зарибявка, но вече се намират и за андроид. Ти си избираш какво да вземеш, но ти препоръчвам или да си избереш някой телефон с ОС андроид или да изчакаш айфон 5, който предполагам с някакъв абонаментен план ще е на подобна цена на четворката. ;)

:) :) :) Къв' гъзар бе пичове? :lol: Те хората си купуват къщи, коли, яхти вие тука с един телефон ще ми се фукате, пък бил той и айфон. :)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 06 сеп 2011 00:43

На един приятел за абитуриентския му бал му подариха такъв и умника отиде на бала с него и на другия ден не помнеше нищо и от ай фона не остана почти нищо
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

barman
Контакти:

Мнениеот barman » 06 сеп 2011 00:47

venom написа: :) :) :) Къв' гъзар бе пичове? :lol: Те хората си купуват къщи, коли, яхти вие тука с един телефон ще ми се фукате, пък бил той и айфон. :)

Ми при айфона така стоят нещата, много хора си го купуват без изобщо да знаят каква операционна система има, колко мегапиксела му е камерата, колко издържа батерия и изобщо ще им върши ли работа. Взимат го само щот е айфон и могат да се фукат с него, колкото и тъпо да звучи :lol: Имам двама приятели, които си го взеха точно по тази причина, че е айфон и аз се подлъгах по тях, но след 2 месеца работа с него го разкрих и разкарах :mrgreen:

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 06 сеп 2011 00:48

AnalBreaker написа:На един приятел за абитуриентския му бал му подариха такъв и умника отиде на бала с него и на другия ден не помнеше нищо и от ай фона не остана почти нищо

Той няма да ходи на бал :mrgreen:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 06 сеп 2011 00:49

venom написа: :) :) :) Къв' гъзар бе пичове? :lol: Те хората си купуват къщи, коли, яхти вие тука с един телефон ще ми се фукате, пък бил той и айфон. :)
Очевидно не си запознат с народопсихологията на българина :mrgreen: Айфона масово се купува заради гъзарията, Андроид телефоните се купуват, за да се ползват по работа, а Симбин-а се купува от болни Нокия фенове, за които не е важно да си купят телефон, а просто да знаят, че са си купили Нокия ;)

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 06 сеп 2011 00:54

Ако ще хвърляш 1000-ка за телефон, в момента няма по-добри от Samsung Galaxy SII, HTC Sensation или HTC EVO 3D, тази iТъпотия 4 по никакъв начин не може да се бори с тях.

@venom
Човека търси висок клас телефон, каква е тази шит@ва нокия с6-01 където я предлагаш, малък неудобен дисплей, грозен дизайн, симбиян... WTF?
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”