soilwork написа:Е направо изчакай до октомври,ноември и си вземи новата петица,щом си толкова навит на аифона. Аз съм с Нокиа х7 отскоро и съм предоволен.
5 ще е много скъп според мен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
soilwork написа:Е направо изчакай до октомври,ноември и си вземи новата петица,щом си толкова навит на аифона. Аз съм с Нокиа х7 отскоро и съм предоволен.
misho0yy написа:soilwork написа:Е направо изчакай до октомври,ноември и си вземи новата петица,щом си толкова навит на аифона. Аз съм с Нокиа х7 отскоро и съм предоволен.
5 ще е много скъп според мен
phoenix написа:venom, недей да мътиш главите на момчетата тук с ГЛУПОСТИ! Симбиана е една пълна скръб. "Благодарение" точно та този Симбиан Нокия в момента пропада тотално и благодарение на врътката, която направиха с M$ имат шанс да не се сринат тотално. Опитите им да го ъпгрейднат са жалки. Anna е едно бледо копие на Андроид. А към автора на темата - Пич, след като си събрал пари за 4-ка не си ги давай на вятъра. Ако си фен на нагризаните и искаш да си фешън и да правиш впечатление като сложиш телефона на масатаизчакай да излезе 5-цата и тогава действай. Ако си разумен си вземи малко по-висок клас Андроид телефон. Galaxy SII е много добър телефон, но моите извинения, да дам почти хилядарка и да получа тази пластмаса в ръцете си - Не, благодаря! Добра алтернатива в момента е и HTC Sensation. Има и прилични LG модели, макар тази марка да не ми е по душа. Обаче има един недостатък - при всички тези производители малко или много си вързан да получиш ъпдейт, когато им кефне на тях, ако разбира се не си рутнеш телефона и не качваш "сготвени" ромове. От гледна точка на софтуерната поддръжка Нексуса на Гугъл е абсолютен фаворит. Ти си прецени, но те съветвам - скачай на Андроид, не се занимавай с глупави айфони и симбиан простотии
barman написа:phoenix написа:venom, недей да мътиш главите на момчетата тук с ГЛУПОСТИ! Симбиана е една пълна скръб. "Благодарение" точно та този Симбиан Нокия в момента пропада тотално и благодарение на врътката, която направиха с M$ имат шанс да не се сринат тотално. Опитите им да го ъпгрейднат са жалки. Anna е едно бледо копие на Андроид. А към автора на темата - Пич, след като си събрал пари за 4-ка не си ги давай на вятъра. Ако си фен на нагризаните и искаш да си фешън и да правиш впечатление като сложиш телефона на масатаизчакай да излезе 5-цата и тогава действай. Ако си разумен си вземи малко по-висок клас Андроид телефон. Galaxy SII е много добър телефон, но моите извинения, да дам почти хилядарка и да получа тази пластмаса в ръцете си - Не, благодаря! Добра алтернатива в момента е и HTC Sensation. Има и прилични LG модели, макар тази марка да не ми е по душа. Обаче има един недостатък - при всички тези производители малко или много си вързан да получиш ъпдейт, когато им кефне на тях, ако разбира се не си рутнеш телефона и не качваш "сготвени" ромове. От гледна точка на софтуерната поддръжка Нексуса на Гугъл е абсолютен фаворит. Ти си прецени, но те съветвам - скачай на Андроид, не се занимавай с глупави айфони и симбиан простотии
+1 Много точно мнение, ако искаш да си гъзар и да извадиш айфона пред приятелите и да се изфукаш то това няма да бъде за дълго, защото като излезне петицата няма да правиш чак такова впечатление. Друг плюс на айфона са многото игри и приложения, които са голяма зарибявка, но вече се намират и за андроид. Ти си избираш какво да вземеш, но ти препоръчвам или да си избереш някой телефон с ОС андроид или да изчакаш айфон 5, който предполагам с някакъв абонаментен план ще е на подобна цена на четворката.
venom написа:![]()
![]()
Къв' гъзар бе пичове?
Те хората си купуват къщи, коли, яхти вие тука с един телефон ще ми се фукате, пък бил той и айфон.
AnalBreaker написа:На един приятел за абитуриентския му бал му подариха такъв и умника отиде на бала с него и на другия ден не помнеше нищо и от ай фона не остана почти нищо
Очевидно не си запознат с народопсихологията на българинаvenom написа:![]()
![]()
Къв' гъзар бе пичове?
Те хората си купуват къщи, коли, яхти вие тука с един телефон ще ми се фукате, пък бил той и айфон.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта