Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стяуа предлага 1 млн. евро за Хичо
Да си ходи със страшна сила! Отляво си имаме Жоазиньо, който определно има сериозно бъдеще! А ако могат да се вземат дори половината от тези 1млн евро и за тях да се вземе качествен нападател въобще не ни трябва! Хичо е изпята песен! Абсолютен смешник! Явно в Арсенал искрено са му се смяли като е ходил на проби та затова откакто се върна и го няма никъв! Играчи, който се сдухват и спичат не стават за футбол!
- bracamonte
- Контакти:
Сега пък Стяуа. Тия вестници цяла година го продаваха тоя ама не стана нищо. Общо
взето в Тонев и тоя Хичо май нема хляб.
взето в Тонев и тоя Хичо май нема хляб.
Re: Ще влезем ли в групите?
Шанс има! Възможност също! И през 2005 есента бяхме супер зле уж! Даже паднахме от Публикум, но видяхте какво стана! Всичко е в краката на футболистите! Най-важно е да подходят със самочувствие, да не се спичат и да си оползотворяват положенията! А това винаги може да се случи, защото си зависи от самите тях и начина, по който бъдат мотивирани! Лично аз смятам, че групите на Лига Европа трябва да се цел минимум! Предвид съперниците в първите два кръга ще е голям резил да отпаднем(не че не сме го виждали да се случва) Но колкото и червените злобарчета да злобеят за разлика от отпаданията ни миналата година трябва да знаят, че сега имаме отбор, колектив! А тогава бяхме разпасаната команда на Овчата глава! Това от което имаме нужда е да победим лесно първия съперник заради самочувствието! След това няма да има кой да ги спре поне за Лига Европа, което би бил сериозен успех! За Шампионска лига е нужен и малко късмет, но защо не?! Поне тогава националния стадион ще е пълен с 45000 фенове, които ще скандират "Само Левски", а съседния нему стадион ще е пълен с дребни душици, които ще се молят до дъното на душата си Левски да загуби, че да не ги е срам да отидат на работа на следващия ден!САМО ЛЕВСКИ! ЪП ЗА КОКАЛА!
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Какво ви е направило момчето, че го плюете ? Хичо е един от най - добрите в целия отбор на Левски. Батков каквото иска да прави. Аз искам Хичо да остане в Левски. 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Според мен Хичо е един от най-добрите футболисти на Левски и най-доброто крило в България. Не разбирам защо все беше пренебрегван и не играеше при положение, че, както е написал някой по-горе, поне може да центрира за разлика от прехвалените бразилци.
Хичо се оказа един голям книжен тигър !!! Такива нежни душици в Левски не са ни нужни. Нужни са момчета със железни характери. Тоя може и да има някакви качества, но характера му е на пу...ка и това го проваля.
Колкото до политиката на Левски да задържа играчи ... давам оценка 10 !!! Искам в клуба да играят добрите футболисти, а не утайката, която остава след гаражната разпродажбата .... както впрочем става вече 20 години с отбора от с.Панчарево и успехите им ги знаем ... смях , антирекорди и отрязани греди

Колкото до политиката на Левски да задържа играчи ... давам оценка 10 !!! Искам в клуба да играят добрите футболисти, а не утайката, която остава след гаражната разпродажбата .... както впрочем става вече 20 години с отбора от с.Панчарево и успехите им ги знаем ... смях , антирекорди и отрязани греди

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Re: Слухове за продажба на Левски
Това няма да стане. На Ирена Кръстева само скандал с Левски и трябва. Тя колкото си оцапа дупето със скандали и стига. Не й трябва да привлича повече внимание върху себе си, защото хората дето са й дали парите , които управлява, просто ще я
"заменят"
с друг човек.

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
- bigbonusprize
- Контакти:
Да го продават докато не са се отказали...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- DrAvalanche
- Контакти:
Sheisse написа:Точно от към центрирания и пасове Хичо е най-зле
Бъркаш, чорбар съм но има краче човека(за статични), поне според мен няма ташаци( мръсно, ама не ми се описваше) и подкрепа.Гледам го и наш Тонев-като Хичо, ама 1:1.Изучили заставането и чупките на Крищияну и повтарят...Но е по-футболист от всичко останало, само тренъорче му трябва.Хичо>Делев, треа му Четирите Имена да го рита отзад-мое мнение...
Жив да не бях, ще се съглася с мнение на чорбар на 100%. И според мен има качества момчето, но няма (или не проявява) топки и акъл. Знам, че животът на тези години е много сладък, особенно когато имаш малко пари, известност и избор между перхидролени чалгарки, но ако сега се потруди и прояви малко разум, след няколко години животът му ще е много по-сладък.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- bigbonusprize
- Контакти:
[/quote]DrAvalanche[quote="Sheisse написа:Точно от към центрирания и пасове Хичо е най-зле
Бъркаш, чорбар съм но има краче човека(за статични), поне според мен няма ташаци( мръсно, ама не ми се описваше) и подкрепа.Гледам го и наш Тонев-като Хичо, ама 1:1.Изучили заставането и чупките на Крищияну и повтарят...Но е по-футболист от всичко останало, само тренъорче му трябва.Хичо>Делев, треа му Четирите Имена да го рита отзад-мое мнение...
Жив да не бях, ще се съглася с мнение на чорбар на 100%. И според мен има качества момчето, но няма (или не проявява) топки и акъл. Знам, че животът на тези години е много сладък, особенно когато имаш малко пари, известност и избор между перхидролени чалгарки, но ако сега се потруди и прояви малко разум, след няколко години животът му ще е много по-сладък.[/quote]
Е има и чорбари, които преценяват реално нещата... Не мисли, че всички са пълни олигофрени...

Последна промяна от bigbonusprize на 17 юни 2009 11:20, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!