http://www.goodgearguide.com.au/article ... _showdown/
Какво ще кажете за iPhone 4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво ще кажете за iPhone 4
аз лично преди месец си купих SE Xperia Neo и съм супер доволен ще ми излезе на 520 лева с едногодишен лизинг
Ето сравнение с Айфона:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
krum_futbolista написа:И не само![]()
Хахаха ти сериозно ли
-
macko_razbivach
- Контакти:
Клипчето е фейк. Така може айфон 8 да изглежда... 
Иначе не съм съгласен, че са му скъпи аксесоарите. Те са най-евтините на пазара. Същите за другите марки са по-скъпи. За айфон има практическо всичко и евтино. Справка- ибей, обикновено доставката е безплатна при покупки от търговци
Основен минус- много е затворен, всичко става през itunes. Плюс, стабилен е и софтуерът се поддържа доста по-дълго от андроид.
Иначе не съм съгласен, че са му скъпи аксесоарите. Те са най-евтините на пазара. Същите за другите марки са по-скъпи. За айфон има практическо всичко и евтино. Справка- ибей, обикновено доставката е безплатна при покупки от търговци
Основен минус- много е затворен, всичко става през itunes. Плюс, стабилен е и софтуерът се поддържа доста по-дълго от андроид.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 
- B__A__N__DA__TA
Ще ти кажа,че е добър смартфон.Но както спомена колегата над мен, по-добре HTC. Андроид е най-добрата операционна система според мен,за телефон.Аз самият имам HTC,но пък повечето ми познати тук са с iPhone.Повечето хубави приложения за айфоните,вече ги има преработени и за Андроид..Viber,Tango..тези са за видеокол,веднага ти намират приятелите,които са се регнали и може да си говорите напълно безплатно..избора е твой..успех
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Предполагам знаеш, че блутуута е локнат, иначе най-хубавото на айфоните е, че са с вътрешна памет, това е голямо предимство. Ако все пак се насочиш към друг телефон ти препоръчвам Нокия С6-01. Тя е с 8 мегапиксела камера (айфона е с 5) и е по-добра от Самсунгите, защото е със операционна система симбиан. Самсунг са с андроид, а тя е боклук. Немогат да отварят word файлове по-големи от 5мв, за да гледаш клипове от vbox, или примерно на живо сайта на btv или novatv трябва да инсталираш сумати работи, а при нокията няма такива проблеми. Можеш да си я намериш за около 500. Все пак, ако не те бъркат парите iPhone си остава най-добрият вариант.
lg OPTIMUS X2 е истината само се заинтерeсувай за характеристиките му- най=добър процесор в момента в света 2 по 1GHz процесор 8 mp camera full hd 1080p, 4-inch display и др

Последна промяна от fanta на 05 сеп 2011 23:27, променено общо 1 път.
-
macko_razbivach
- Контакти:
Хардуерът не е важен, няма по-добре оптимизиран софтуер от този на епъл. А да не забравяме, че айфонът е с най-качествената изработка 
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 
venom написа:Предполагам знаеш, че блутуута е локнат, иначе най-хубавото на айфоните е, че са с вътрешна памет, това е голямо предимство. Ако все пак се насочиш към друг телефон ти препоръчвам Нокия С6-01. Тя е с 8 мегапиксела камера (айфона е с 5) и е по-добра от Самсунгите, защото е със операционна система симбиан. Самсунг са с андроид, а тя е боклук. Немогат да отварят word файлове по-големи от 5мв, за да гледаш клипове от vbox, или примерно на живо сайта на btv или novatv трябва да инсталираш сумати работи, а при нокията няма такива проблеми. Можеш да си я намериш за около 500. Все пак, ако не те бъркат парите iPhone си остава най-добрият вариант.
HAHA в каква грешка си пич андроида е мн. по-добър от симбиана. Даже и в САЩ в момента андроид телефоните са най-продавани не само заради над 80 хил си безплатни приложения но поради много др. причини
venom написа:Предполагам знаеш, че блутуута е локнат, иначе най-хубавото на айфоните е, че са с вътрешна памет, това е голямо предимство. Ако все пак се насочиш към друг телефон ти препоръчвам Нокия С6-01. Тя е с 8 мегапиксела камера (айфона е с 5) и е по-добра от Самсунгите, защото е със операционна система симбиан. Самсунг са с андроид, а тя е боклук. Немогат да отварят word файлове по-големи от 5мв, за да гледаш клипове от vbox, или примерно на живо сайта на btv или novatv трябва да инсталираш сумати работи, а при нокията няма такива проблеми. Можеш да си я намериш за около 500. Все пак, ако не те бъркат парите iPhone си остава най-добрият вариант.
Тука тотално се изложи
fanta написа:venom написа:Предполагам знаеш, че блутуута е локнат, иначе най-хубавото на айфоните е, че са с вътрешна памет, това е голямо предимство. Ако все пак се насочиш към друг телефон ти препоръчвам Нокия С6-01. Тя е с 8 мегапиксела камера (айфона е с 5) и е по-добра от Самсунгите, защото е със операционна система симбиан. Самсунг са с андроид, а тя е боклук. Немогат да отварят word файлове по-големи от 5мв, за да гледаш клипове от vbox, или примерно на живо сайта на btv или novatv трябва да инсталираш сумати работи, а при нокията няма такива проблеми. Можеш да си я намериш за около 500. Все пак, ако не те бъркат парите iPhone си остава най-добрият вариант.
HAHA в каква грешка си пич андроида е мн. по-добър от симбиана. Даже и в САЩ в момента андроид телефоните са най-продавани не само заради над 80 хил си безплатни приложения но поради много др. причини
Най-продавани са, защото Sony-Ericsson, Samsung, LG всичките са с андроид, обаче до един имат много недостатъци. Незнам дали си виждал Symbian^3, или Symbian Anna, обаче те са мнооого по-усъвършенствани от андроида.