Ако не вземем мерки, догодина ще сме отново в Б група!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Re: Ако не вземем мерки, догодина ще сме отново в Б група!

Мнениеот карлито » 05 сеп 2011 16:20

ilian12 написа:
radovasto написа:Продължавам да твърдя, че няма по-добър отбор от нашия в тази Б група и е само въпрос на време да започнем да побеждаваме. Хората които критикуват са прави да се тревожат, но нека не натоварваме играчите с излишно напрежение, което ги гипсира и им пречи да покажат истинските си възможности. Сигурен съм, че при една победа с 2-3 гола над Любимец ще отидем в Бургас спокойни и ще победим Нафтата с лекота, като покажем разликата в класите, както го направихме миналата година.

+1 С една добавка, че единствената пречка пред отбора да покаже какво може е недостатъчното сработване.

Всички плюещи по Бакалов ми приличат на хърбели, които обвиняват майките и бащите си, че не са са ги създали с външен вид като на древногръцки полубог-получовек. Ако искате да сте яки - тренирайте. Ако искате Ботев по-различен от какъвто е: купете го. После давайте акъл.

Илияне,до сега не исках да пиша във форума за да не нагнетявам допълнително напрежението още повече че моята позиция е твърдо зад сегашното ръководство НО не може да се отрекат и грешките които са допуснати и то точно от един човек.Не може да обвиняваш всеки различно мислещ от теб.Аз и досега не съм видял някой от ръководството да излезе и каже -аз съм правил селекция ,аз нося отговорност.Не съм чул разумно обяснение на това че на стадиона са зачислени 30 човека на щат а пари за един футболист няма-само свободни агенти.Знаеш ли колко хора движеха клуба при селския?-точно трима.
Да не говорим за Мечеджиев,Гълъб или пък за начина по който бе изгонен Пичони (човека доставил най-голяма радост в последно време)от трибуната на един домакински мач.Внесъл съм си членски внос и първата и втората година ще го внеса и третата но когато има грешки-трябва да има и виновен.Г-н Бакалов уважавайте публиката на Ботев защото благодарение на нея яхнахте вълната на недоволството и сега сте президент на клуба.И въпреки всичко предпочитам Бакалов за президент вместо Павел Панов,Войнов или някой друг шоп например.Всеки може да допусне грешки само да не станат тенденциозни.Мнението ми е че засега трябва да се запази спокойствие да се даде време на момчетата и треньора-пък ако е рекъл господ да влезем в А група.Ако ли не виновника на дръвника.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 05 сеп 2011 16:55

Не мога да разбера, толкова ли е трудно да се разбере, че ТРЯБВА ВРЕМЕ за да се изгради един отбор. И че отбора за "В" не става да играе в "Б", както и този в "Б" няма да върши много работа в "А".

Представете си един грамаден блок от мрамор и пред него майстор с чук в ръка. Какво ще излезе ако майстора през няколко дни решава, че това което прави не е добро и трябва да започне на ново? Абсолютно нищо. Пълна нула.

Така ще се получи ако мислим за смяна на треньор и/или ръководители по време на сезона.

Нека приемем, че Хубчев не става, че Бакалов също не става. Сменяме ги, идват нови хора, с нови идеи, нови футболисти, нова тактика и междувременно сезона е свършил катастрофално за Ботев. Затова мислете бе хора, дайте им време да работят. Имат поставена цел - "А" група, ако не я изпълнят Хубчев и Бакалов заминават. Те го знаят прекрасно това. Те са интелигентни хора и разбират, че няма да им се размине такава издънка. Или какво и двамата са мазохисти и работят нарочно против отбора или пък не им достигат умения.

Ако на тях не им достигат умения - какво Вуцов, сърби и макета ли да вземаме? Колко от недоволните от играта на отбора могат да кажат: "Аз разбирам футбола по-добре от Хубчев и ще управлявам клуба по-добре от Бакалов! Затова дайте аз да тренирам и/или управлявам и само за 1 месец Ботев ще бие наред."
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 05 сеп 2011 19:23

ilian12 написа:Не мога да разбера, толкова ли е трудно да се разбере, че ТРЯБВА ВРЕМЕ за да се изгради един отбор. И че отбора за "В" не става да играе в "Б", както и този в "Б" няма да върши много работа в "А".

Представете си един грамаден блок от мрамор и пред него майстор с чук в ръка. Какво ще излезе ако майстора през няколко дни решава, че това което прави не е добро и трябва да започне на ново? Абсолютно нищо. Пълна нула.

Така ще се получи ако мислим за смяна на треньор и/или ръководители по време на сезона.

Нека приемем, че Хубчев не става, че Бакалов също не става. Сменяме ги, идват нови хора, с нови идеи, нови футболисти, нова тактика и междувременно сезона е свършил катастрофално за Ботев. Затова мислете бе хора, дайте им време да работят. Имат поставена цел - "А" група, ако не я изпълнят Хубчев и Бакалов заминават. Те го знаят прекрасно това. Те са интелигентни хора и разбират, че няма да им се размине такава издънка. Или какво и двамата са мазохисти и работят нарочно против отбора или пък не им достигат умения.

Ако на тях не им достигат умения - какво Вуцов, сърби и макета ли да вземаме? Колко от недоволните от играта на отбора могат да кажат: "Аз разбирам футбола по-добре от Хубчев и ще управлявам клуба по-добре от Бакалов! Затова дайте аз да тренирам и/или управлявам и само за 1 месец Ботев ще бие наред."

Разбираме брат разбираме че ВРЕМЕ НЯМА
6месеца до 100годишнината!представи си че сме на същото място тогава.
няма и година преди старта на А група което означава поне една трибуна от стадиона готова.
май не си чел внимателно поста на "карлито" въпроси без отговори много.
дано някой от ръководството вземе та ни осветли преди да сме разбили еврогранда Любимец.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 05 сеп 2011 19:32

sandi74 написа:Я малко по трезво гледайте на нещата,а да вие бяхте ве4но заблудените смешници.А група е абсолютна химера и мираж за вас.Изминаха 4 кръга а имате едва 1 супер късметлийска победа,незнам каква А група ви гони като отборът ви е траги4но смешен.Още не сте играли с фаворитите в групата,много гор4илка ви о4аква през този шампионат в Б група.На полусезона ще сте на 7-8 то4ки от първите места.Желая ви успех в борбата за оцеляване и дано се спасите от отпадане във В група.

Това свръх интелигентно мнение ще си го копирам,запазя и след края на сезона ще го пусна отново за да се самоубиеш ритуално !

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 05 сеп 2011 19:35

daimio написа:Разбираме брат разбираме че ВРЕМЕ НЯМА
6месеца до 100годишнината!представи си че сме на същото място тогава.
няма и година преди старта на А група което означава поне една трибуна от стадиона готова.
май не си чел внимателно поста на "карлито" въпроси без отговори много.
дано някой от ръководството вземе та ни осветли преди да сме разбили еврогранда Любимец.

Е кво ако не влезем в "А" група? НЯКВА ДРАМА ЛИ ЩЕ СТАНЕ? Аз си обичам и подкрепям отбора независимо къде играе.Ако влезнем хубаво,макар че не виждам какво точно ще правим там.Все си мисля,че ни е рано за "А" група,освен ако президента ни най-накрая не се реши да развърже кесията! Ако не стане тази година,аз лично драми няма да правя.Предпочитам да изградим боеспособен отбор,ако ще и за 3-4 години,но да е наистина боеспособен!

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 05 сеп 2011 23:07

На 33години съм и си мисля, че паметта все още ми е наред. Така че доколкото си спомням преди година и половина си говорихме, как не искаме скъпо платени наемници със съмнителни качества и без дух. Как е по добре да играят млади момчета и да се развива отбор за бъдеще, а не да купуваме на парче и да се пилеят пари за трансфери. Как приоритет номер едно трябва да е Школата, базата и финансовата стабилност, а не нова брокерска епоха. Как искахме начело на клуба да са хора Ботевисти, които да са с морал, а не шопи тип "овчата глава" при които успехите са съмнителни. Поправете ме ако греша, ще го приема, все пак може и паметта ми да ми изневерява вече. И всички тогава бяхме на ясно, че за всичко това се иска ВРЕМЕ. Сега един реве, защо тези 3 милиона бюджет не били похарчени за селекция. Друг иска момчета на по 20-22 години да изкарват всеки мач без нито един грешен пас или отиграване и когато това не се случи бива обявен веднага за бездарник. Питам се остана ли не наплют поне един футболист последните две седмици. Днес след като се изчерпаха полевите, подхванат бе и вратаря. Всъщност има ли човек от клуба който да бе пропуснат? Собственик, Президент, У.С., Треньор, клубния сайт, БултраТВ . В този ред на мисли - глейте кви контузии бре, къв е този доктор - вън веднага. Днес дори прочетох култово мнение, виждате ли как при селския само трима се грижили за отбора, а сега 30 били на хранилка. Смях ме се на Гришата за къщичката за птички. Обаче очакваме развалината в която беше превърнат клуба ни за отрицателно време да се превърне в палат. Нека първо си построим къщичката, пък след това да мислим за блясъка и. И всичко това без да е станало нищо фатално. Кой отбор в света няма слаба серия??? Мерки трябва да има разбира се. Но разумни. И този път не от трибуните или форумите.

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 06 сеп 2011 00:52

botev23 написа:
На 33години съм и си мисля, че паметта все още ми е наред. Така че доколкото си спомням преди година и половина си говорихме, как не искаме скъпо платени наемници със съмнителни качества и без дух. Как е по добре да играят млади момчета и да се развива отбор за бъдеще, а не да купуваме на парче и да се пилеят пари за трансфери. Как приоритет номер едно трябва да е Школата, базата и финансовата стабилност, а не нова брокерска епоха. Как искахме начело на клуба да са хора Ботевисти, които да са с морал, а не шопи тип "овчата глава" при които успехите са съмнителни. Поправете ме ако греша, ще го приема, все пак може и паметта ми да ми изневерява вече. И всички тогава бяхме на ясно, че за всичко това се иска ВРЕМЕ. Сега един реве, защо тези 3 милиона бюджет не били похарчени за селекция. Друг иска момчета на по 20-22 години да изкарват всеки мач без нито един грешен пас или отиграване и когато това не се случи бива обявен веднага за бездарник. Питам се остана ли не наплют поне един футболист последните две седмици. Днес след като се изчерпаха полевите, подхванат бе и вратаря. Всъщност има ли човек от клуба който да бе пропуснат? Собственик, Президент, У.С., Треньор, клубния сайт, БултраТВ . В този ред на мисли - глейте кви контузии бре, къв е този доктор - вън веднага. Днес дори прочетох култово мнение, виждате ли как при селския само трима се грижили за отбора, а сега 30 били на хранилка. Смях ме се на Гришата за къщичката за птички. Обаче очакваме развалината в която беше превърнат клуба ни за отрицателно време да се превърне в палат. Нека първо си построим къщичката, пък след това да мислим за блясъка и. И всичко това без да е станало нищо фатално. Кой отбор в света няма слаба серия??? Мерки трябва да има разбира се. Но разумни. И този път не от трибуните или форумите.

Не знам на 23 или на 33 години си но освен с паметта с която се хвалиш човек се отличава и с разум и именно той ни прави различни.Някои имат силна памет а други имат памет и акъл .Не виждам нищо смешно в думите на Гришата за къщичката(ти не си виновен, явно и ти не си строил къщичка),не виждам и нищо култово в това което писах за управлението по времето на селския.Писах го не защото ми е мъчно за селския а защото така го виждам и това е факт.И понеже се хвалиш със силна памет би ли ми припомнил работното време на фен магазина и колко са продавачите в него?Никъде не видях някой да иска 3 милиона да се дадат за селекция но това не ти пречи да си пишеш.Опитай като прочетеш нещо след това да го преосмислиш.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 06 сеп 2011 12:12

Аз напоследък избягвам да пиша,понеже критиката тук не се толерира.В сегашната ситуация най-ме е яд,че пак се появиха песимистите и оптимистите.Ами пичове,аз 100 пъти казах стига сте писали как печелим купи,титли,как мачкаме,как ставаме еврошампиони.То не бяха теми фантазии и сега като насрани когато видим реалноста.Като не сме в А група на 100 годишнината кво черно ли ще си вържем?Ами играем срещу хора,които също си имат цели,няма кой да ни се нагъзи,мачовете ще са оспорвани,ще има и загуби.Обаче не мислете,че другите няма да се дънят.Сезона е дълаг,а 5 точки са нищо.Ако има напрежение върху отбора,то е от лошия старт и една победа ще се окаже решаваща за самочувствието.Обаче дай и ние още малко олово да им налеем и да ги линчуваме ако не влезнат в А.Хубчев има 1 сезон да изпълни тази цел,не се ли справи е редно тогава да се иска оставка.Това е моето мнение.Ако си нямате работа драскайте си,аз с нетърпение ще чакам пак звездните прогнози за титли и купи на сегашните песимисти.Успех

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 06 сеп 2011 12:16

Карлито, имам един въпрос към теб. Да приемем, че разполагаш с огромен бюджет и може да вземеш по 1 играч от всеки отбор играещ в "А" група + който и да е треньор. С тези 16 играчи дали ще успееш да завършиш в първата 6-ца в края на есенния полусезон и дали ще успееш да вземеш медал на края на сезона? Аз смятам, че нямаш шанс, никакъв шанс, защото това би било против всякаква логика. Отбор се гради минимум за 2-3 сезона. Ние започваме от гола поляна, защото отбора с който играхме във "В" не става за "Б".

Един "брадат" виц.

Мутра осъзнала, че е НЕинтелегентна и попитала как може да си реши проблема. Отговорили и: "много просто - трябват 3 висши образования". Тя се ентусиазирала и казала - почвам ги, но веднага я охладили с "Не е толкова лесно, едното ще го вземеш ти, но другите трябва да са взети от баща ти и от дядо ти!"

Ботев никога не е бил на върха с купени готови играчи! Затова и Ботев е религия, а какво е религия без вяра, а колко е силна вярата ви след като 3 Х-ка бяха достатъчни за да се нахвърлите върху треньор, ръководство и играчи? Когато се гради нещо е нормално да се оцапаш, да се ожулиш и да не ти е леко. Ботев е слаб, защото почнахме от 0-та и тези които не искат или не могат да чакат, поне да не пречат и хулят.
105 години / 4 поколения ботевисти!

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 06 сеп 2011 15:14

хубави мнения тука, с аргументи и обосновани...всеки си защитава мнението цивилизовано, без тъпизми...

аз на този етап твърдо стоя зад Хубчев - за себе си лично съм си казал, че ще го оценям по постигнатите резултати на терена и то най-рано на полусезона. знам, че много от вас са на прага на нервна криза след 3-те равни мача, но аз продължавам да твърдя, че отбора като игра прогресира!

за Бакалов обаче вече не знам какво да мисля...има една поговорка "глас народен-глас Божи"...а вече много нород започва открито да роптае срещу него и вероятно има защо...това, което ще спаси или ще погребе сезона /като изпълнение на крайната цел влизане в А група/ ще е дали Хубчев ще успее да съгради побеждаващ отбор с наличните футболисти или няма да се окаже достатъчно....аз да си призная честно като видях какви играчи имаме преди сезона, ако някой ми беше казал, че ще изпуснем точки в тая група щях да го помисля за побъркан...явно тва, че смачкахме като мравки цялата дивизия във В група ни е повлияло на всички....животът в Б група е коренно различен и се вижда от ясно по-ясно колко по-грамотно играят противниците ни...отгоре на това пък и всички се хвърлят на Ботев Пловдив - къде заради името и традициите ни, къде заради публиката...само че, име, традиции и публика не печелят мачове и не дават промоция за А група...

сега идва много важен мач с Любимец - вземем ли го, мисля, че ще тръгнем здраво нагоре, завъртим ли пак някой равен или ако загубим, работите тръгват много зле....

Върни се в “Архив”