Тони Калво /официална фен тема/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тони Калво /официална фен тема/
Вие защо решихте , че Калво е голямата работа, а Спас понеже е селянче е посредствен.Поинтересувайте се защо го изгониха от Солун великия юноша на Барса.Между впрочем при нас преди няколко години се подвизаваше един такъв Мартос и то го взехме направо от Барселона без да е натирен като вашия.Нищо особенно след година и половина го продадохме за 150 000 в Алмерия.
- metodito
- Контакти:
onegavon написа:Вие защо решихте , че Калво е голямата работа, а Спас понеже е селянче е посредствен.Поинтересувайте се защо го изгониха от Солун великия юноша на Барса.Между впрочем при нас преди няколко години се подвизаваше един такъв Мартос и то го взехме направо от Барселона без да е натирен като вашия.Нищо особенно след година и половина го продадохме за 150 000 в Алмерия.
... не в Алмериспор обаче, нали?! Ми Калво според мен има супер бързина, супер техника, за комбинативност...хм. А това колко го слуша главата. Ние знаем, че днес е тука, утре-не. Той човека дойде, за да играе в ЛЕ, за да може на зима да си ходи. Сега...може в този смисъл да е по-добре, че не влязохме в ЛЕ...
Спас трябваше да отиде в един средноевропейски тим от Първа дивизия на Чехия, Полша или пък в някой от малките клубове от Ередивизи. Като искаш да седнеш на два стола обаче - хем да не си даваш много зор (а професионален футболист от първият ешалон в европейско първенство дето не си дава зор го има само на Балканите), хем да "качиш левъла" в професионален план... Кой му е виновен.
На мен ми се струва, че на Спас не му се ходи в чужбина, а му се седи тука - спокойно, има си парички, защитниците трудно го нядбягват, понеже повечето треньори са тотални неграмотници в тактическо отношение (виждаме какво правеше Гарра със защитниците тук и какво в Германия...) и въобще Земният рай.
кво обсъждате Спас, той си има тема, тук и сега въпросът е, за какво са ни нужди отпадъчни футболисти като Калво, Тасевски, Мюлдер и Амунике, тоя пич взема мястото на някое Българче и затова после национала страда, защото разни осмокласници докарват отпадъка на Европа 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- metodito
- Контакти:
шивача написа:кво обсъждате Спас, той си има тема, тук и сега въпросът е, за какво са ни нужди отпадъчни футболисти като Калво, Тасевски, Мюлдер и Амунике, тоя пич взема мястото на някое Българче и затова после национала страда, защото разни осмокласници докарват отпадъка на Европа
Много си зле, пич.
И въпреки постовете ви, няма да обидя Спас. Да и аз не знам как се стигна до сравнението. Може би защото са двете най-бързи крила в А група?
-
THE G.A.M.E
wilge написа: И последно, че ако пиша повече ще ти е трудно да го прочетеш, ако посредствен футболист ви е вкарал 15 (петнадесет) гола, то какъв отбор сте тогава???
Ние, а и те, въобще - всички знаем много добре, какъв им е отбора след 1990 г.
Мето, съгласен съм с всичко което си написал.Само , че отборите в Централна Европа не хвърлят големи пари за трансфери.Справка Мицански,Тонев, даже Стойко Сакалиев игра в Гдиня на стари години,Станев вратаря също.Там дават що годе добри заплати, но не купуват скъпо.Доколкото знам за Делев Висла са давали 1200 000 плюс 20% за трансфер но, разсрочено за 3.5 години, така , че са се отказали от сделкаТитаните.
А името на Спас се набърка в тази тема първо от сините фенове за това се разви.
onegavon написа:Мето, съгласен съм с всичко което си написал.Само , че отборите в Централна Европа не хвърлят големи пари за трансфери.Справка Мицански,Тонев, даже Стойко Сакалиев игра в Гдиня на стари години,Станев вратаря също.Там дават що годе добри заплати, но не купуват скъпо.Доколкото знам за Делев Висла са давали 1200 000 плюс 20% за трансфер но, разсрочено за 3.5 години, така , че са се отказали от сделкаТитаните.
Танасе, Танасе, какво направи, Танасе? А сега вече сериозно - стига с този тъп спор Калво - Делев!
Колкото и да е слаб Калво, Делев е абсолютен анонимник, посредственик.
От двата отбора нищо не става.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- blue avalanche
- Контакти:
шивача написа:кво обсъждате Спас, той си има тема, тук и сега въпросът е, за какво са ни нужди отпадъчни футболисти като Калво, Тасевски, Мюлдер и Амунике, тоя пич взема мястото на някое Българче и затова после национала страда, защото разни осмокласници докарват отпадъка на Европа
Сега,ако кажеш и на кое "българче" заема мястото...Щото аз нещо не се сещам.
blue avalanche написа:шивача написа:кво обсъждате Спас, той си има тема, тук и сега въпросът е, за какво са ни нужди отпадъчни футболисти като Калво, Тасевски, Мюлдер и Амунике, тоя пич взема мястото на някое Българче и затова после национала страда, защото разни осмокласници докарват отпадъка на Европа
Сега,ако кажеш и на кое "българче" заема мястото...Щото аз нещо не се сещам.
Цецо Тонев, Дани Младенов, а можеше и Горанов от Берое да играе там, както и Христов! Как да сетиш, нали трябва нещичко за досетливостта
metodito написа:шивача написа:кво обсъждате Спас, той си има тема, тук и сега въпросът е, за какво са ни нужди отпадъчни футболисти като Калво, Тасевски, Мюлдер и Амунике, тоя пич взема мястото на някое Българче и затова после национала страда, защото разни осмокласници докарват отпадъка на Европа
Много си зле, пич. първо съм момичеи второ-вече съм добре, просто цикъл малкия
![]()
И въпреки постовете ви, няма да обидя Спас.браво, така трябва Да и аз не знам как се стигна до сравнението.чети и виж, па после го осмисляй Може би защото са двете най-бързи крила в А група?направо са самолети без крила......и викат- фюл