Maurice Greene написа:ааааа, тези ли пенсионери бяха, дето ви скриха титлата този сезон. В крайна сметка Алех си го казва човека. Има можещи и неможещи футболисти. Нашите опитни футболисти се видя, че са можещи. А вие играйте с онези дантели отзаде Иван Иванов и Маркиньос и чакайте успехи /и двамата не могат да се опрат и на малкия пръст на Сашо Тунчев/. Нали се сещате, че през изминалия сезон ако не бяха брадвите с които ни заклаха срещу Ботев, домакинския с/у Черноморец и секирата срещу говедата на Герена от Цеци Баничката и ако я нямаше издънката срещу Беласица, великия армейски отбор къде щеше да се намира в крайното класиране на А група в сезон 08/09. Да по-голям отбор сте, с повече успехи, трябва да съм идиот за да не го призная. Но използвали сте най-качествените футболисти в БГ през годините, с помоща на БКП, а така всеки може. Но ако, ще и не 31, ами 61 титли да имате никога няма да стана шопска подлога /независимо синя или червена/, винаги съм бил /гледал съм моряците на живо и съм ги подкрепял не само срещу Щутгарт, това съм го правил и срещу отбори като Овеч Провадия, Арда Кърджали и Първа Атомна Козлодуй/ и винаги ще бъда за моряците. Ето затова, такива успехи като бронзовите медали ги ценя истински. А в крайна сметка кой е по-ниско разряден отбор, Левски, Литех, ЦСКА или Черно Море, ще се разбере много скоро. В Европа ще се покаже кой кой е. Кой е млад но некъдърен отбор, кой е пенсионерски но пък боеви отбор. Може и обратното да стане, времето ще покаже, но да ми идвате със съдите навсякъде в цяла БГ и да ми се тупате в гърдите, че сте първа класа в БГ, това не мога да го приема
РЕСПЕКТ, това сме ние феновете на ЧЕРНО МОРЕ