Браво на потребителя с ник @ros. Съгласен съм напълно с него, както и с всички други трезво мислещи българи. Към останалите какво да ви кажа... радвам се, че Бербо се отказа и не може да ви прави кефа да го псувате след всеки мач (не че това, че не играе ви пречи).
На тези, които трескаво задават въпроса защо от ман ю не се отказа като го критикуват, а от националния се отказа... еми хора, първо това в България не са критики и второ, в Манчестър "отива на работа", ще играе там колко 2-3-4 години и приключва, мислите ли че чак толкова му пука дали ще го критикуват или ще го хвалят, не мисля, че ще го вземе чак толкова присърце. В Националния е по-различно, не играе нито за пари, нито за купи, играе да едната чест, а какво получава в замяна - да те плюва собствения ти народ, без да може да ти каже една разумна причина защо го прави. Кое ще ме заболи повече - да ме плюят на работното място или да ме плюят вкъщи най-близките ми? Отоговорете си на този въпрос и после питайте защо реагира така на едни критики и защо онака на други.
България след Бербо: 15 мача, 9 гола, 3 победи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
baywatchfan
- Контакти:
Re: България след Бербо: 15 мача, 9 гола, 3 победи
black&white написа:Хайде стига с тоя Бербатов, бе! Защо не погледнете квалификациите ПРЕДИ да дезертира от национала? Колко точки загубихме заради неговите лигавщини? И с него, и без него, все тая. Но аз лично мисля, че без него е по-добре. Няма нужда от малодушници и фигуранти, когато играе нац.отбор. Друг е въпросът, че и в момента има такива, но това е отделна тема.
Ще кажете- берба е голмайстор на национала за всички времена. Ок, но избройте кои са неговите решителни голове. Един, два, три? Колко? Предпочитам малкото, но все важни попадения на Марто. Да не говорим за Стоичков! Защото това са футболисти, които имат нещо, което бербатов никога не е притежавал - хъс и спортна злоба! И огромно желание да защитават цветовете на националната фланелка!
Ти си глуповато момче със плитка памет.Кой вкара контузен срещу Хърватска???В най-важният ни мач за онзи Квалификационен цикъл за ЕП 2004.
saffron написа:тука некви балъци бг фенове не на националния отбор а на ония дамски полов орган пак страдат! не сме "хеитъри" а обективни хора! как може да се молиш на тоя боклук да идва да играе за България при положение ,че преди това ти е плюл в устата? лечков го критикувал , журналистите , феновете! е феновете на Манчестър не го ли критикуват?? не съм чул англииски фен на юнаитед да се изкаже ласкаво за нашия! журналистите го хранят постоянно , бивши играчи на отбора също... менеджъра му се подиграва с него .. вече е 5-ти избор след руни , уелбек , чичарито и оуен... що не се махна от юнаитед ако проблема му е бил в критиките на хората? ... незнам кви са тея хора без морал и ценности , които се натягат на тоя , които каза ,че националния отбор не му е тръпка.. тръпката му била другаде? е къде е? само това неможах да разбера ! някои ако знае да каже моля
Слушаш английско радио и гледаш английска телевизия ли?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
baywatchfan написа:Браво на потребителя с ник @ros. Съгласен съм напълно с него, както и с всички други трезво мислещи българи. Към останалите какво да ви кажа... радвам се, че Бербо се отказа и не може да ви прави кефа да го псувате след всеки мач (не че това, че не играе ви пречи).
На тези, които трескаво задават въпроса защо от ман ю не се отказа като го критикуват, а от националния се отказа... еми хора, първо това в България не са критики и второ, в Манчестър "отива на работа", ще играе там колко 2-3-4 години и приключва, мислите ли че чак толкова му пука дали ще го критикуват или ще го хвалят, не мисля, че ще го вземе чак толкова присърце. В Националния е по-различно, не играе нито за пари, нито за купи, играе да едната чест, а какво получава в замяна - да те плюва собствения ти народ, без да може да ти каже една разумна причина защо го прави. Кое ще ме заболи повече - да ме плюят на работното място или да ме плюят вкъщи най-близките ми? Отоговорете си на този въпрос и после питайте защо реагира така на едни критики и защо онака на други.
Много си прав братле.А и не мисля,че в Юнайтед чак толкова го плюят,там има култура,а и хората знаят че сезона е много-много дълъг и ще дойде времето и на Бербо да спаси някоя и друга точка.Както го е правил не един и два пъти.
pomiqrat написа:saffron написа:тука некви балъци бг фенове не на националния отбор а на ония дамски полов орган пак страдат! не сме "хеитъри" а обективни хора! как може да се молиш на тоя боклук да идва да играе за България при положение ,че преди това ти е плюл в устата? лечков го критикувал , журналистите , феновете! е феновете на Манчестър не го ли критикуват?? не съм чул англииски фен на юнаитед да се изкаже ласкаво за нашия! журналистите го хранят постоянно , бивши играчи на отбора също... менеджъра му се подиграва с него .. вече е 5-ти избор след руни , уелбек , чичарито и оуен... що не се махна от юнаитед ако проблема му е бил в критиките на хората? ... незнам кви са тея хора без морал и ценности , които се натягат на тоя , които каза ,че националния отбор не му е тръпка.. тръпката му била другаде? е къде е? само това неможах да разбера ! някои ако знае да каже моля
Слушаш английско радио и гледаш английска телевизия ли?
Абе ти тъп ли си или малоумен???Само ще ти кажа че след трите гола срещу "Liverpool" той остана за винаги в сърцата на феновете и това ти го казвам със абсолютна сигурност.
ivooou написа:baywatchfan написа:Браво на потребителя с ник @ros. Съгласен съм напълно с него, както и с всички други трезво мислещи българи. Към останалите какво да ви кажа... радвам се, че Бербо се отказа и не може да ви прави кефа да го псувате след всеки мач (не че това, че не играе ви пречи).
Много си прав братле.А и не мисля,че в Юнайтед чак толкова го плюят,там има култура,а и хората знаят че сезона е много-много дълъг и ще дойде времето и на Бербо да спаси някоя и друга точка.Както го е правил не един и два пъти.
Освен СЪН който загуби пари от нереализирана реклама на Тевез - никой друг не е критикувал безогледно Бербо. Напротив - има доста конструктивни материали , особенно в специализираните сайтове. Някои признават че е брилянтен но се нуждае от разбиращиго съотборници. Останалото са сметки нямащи нищо общо с футбола.
За националния - Матеус е прав в едно - нашите национали имат прекалено много разнообразни интереси извън футбола
Ами тогава и ти не прокламирай за уважение към Бербатов. Глупаво е. Който не го харесва да не си го харесва. Но просто да спре да го критикува за неща, в които той няма нищо общо.
Ти правиш ли разлика между "НЕКА уважаваме" и " НE заслужава уважение"?!
Първото е свързано със съгласието и личният избор,т.e по лично усмотрение!(препоръчително е,но не и задължително)
Докато второто е ясно отхвърляне и незачитане,внушаващо отрицание,един вид задължение и принуда т.е и другите да "НЕ го уважават"!!(така както и той)
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
baywatchfan написа:Браво на потребителя с ник @ros. Съгласен съм напълно с него, както и с всички други трезво мислещи българи. Към останалите какво да ви кажа... радвам се, че Бербо се отказа и не може да ви прави кефа да го псувате след всеки мач (не че това, че не играе ви пречи).
По тая логика отдавна в националните отбори да не са останали най-големите звезди, които са съсипвани от критика при всеки слаб мач, а да играят разни второразредни и треторазредни футболисти. Може да е за едната чест, но е факт че най-големият форум на планетата е Световното първенство по футбол и в по-малка степен Европейското, там клубни отбори няма, има национални. Пак казвам, уважавам неговото решение, просто ме дразни това, че си тръгна с недомлъвки и това, че някои хора са готови дори да ги нае.е, пак да пляскат и д викат "браво". Няма държава, в която най-критикуваните да не са най-големите звезди, разберете го.

Viktor4o_Rs написа:baywatchfan написа:Браво на потребителя с ник @ros. Съгласен съм напълно с него, както и с всички други трезво мислещи българи. Към останалите какво да ви кажа... радвам се, че Бербо се отказа и не може да ви прави кефа да го псувате след всеки мач (не че това, че не играе ви пречи).
По тая логика отдавна в националните отбори да не са останали най-големите звезди, които са съсипвани от критика при всеки слаб мач, а да играят разни второразредни и треторазредни футболисти. Може да е за едната чест, но е факт че най-големият форум на планетата е Световното първенство по футбол и в по-малка степен Европейското, там клубни отбори няма, има национални. Пак казвам, уважавам неговото решение, просто ме дразни това, че си тръгна с недомлъвки и това, че някои хора са готови дори да ги нае.е, пак да пляскат и д викат "браво". Няма държава, в която най-критикуваните да не са най-големите звезди, разберете го.
Ама и ти разбери... няма НОРМАЛЕН ЧОВЕК който да не приема градивна критика от РАЗБИРАЩИ И АНАЛИЗИРАЩИ хора. И Бербатов онзи ден го каза... "Сега ще излязат стотина човека (артисти, певци, музиканти) и ще ги интервюирате за мача". И ето моето допълнение... Както аз не разбирам значението и звучението на "СОЛ ДИЕЗ" в музиката, така и 99% от критикарите на Бербатов не разбират същността на играта и ТРЕНЬОРСКИЯ ЗАМИСЪЛ ЗА КОНКРЕТЕН МАЧ. Стигна се до там, когато Бербатов играеше халф да продължават да го критикуват, че не вкарва.
А относно недомлъвките... Струва ми се, че голяма част от хората подценяват потенциала на Митко. Аз съм убеден, че е преценил достатъчно добре кога и какво да каже, не защото го е страх, а защото е видял повърхностното мислене на тези, които слушат и четат. Е... от онзи ден станаха ясни част от мотивите му. Виждате ли промяна? Няма как да се случи поне на този етап. Лечков и наркоманите около него няма да го допуснат. След интервюто на Данчо вчера излезе, че едва ли не той е "космосът" на българския футбол, а някакъв мижав космонафт не може да управлява ракетата. това ни е дереджето... Сравняваме ябълки с круши и си мислим че ядем авокадо.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Aма нима в другите държави няма необосновани критики ? Нима там всички фенове разбират от футбол ? Нима няма и в чужбина злобни и комплексирани хора, които плюят всеки ?