Аз предпочитам да не гласувам този път на президентския вот. То няма един свестен кандидат. Този Плевенлиев ли е, Плевнелиев ли е, е чиста проба рейтингоман. На мен ми е чудно, откъде и кога толкова бързо забогатя?
Послепис: Избираме за пети път президент. С първия избор на Петър Младенов стават шест. На тези избори определено няма да гласувам. Те са предрешени. Не е нормално един месец преди провеждането на събитието да няма обявен кандидат от ГЕРБ и да са толкова сигурни в успеха.
Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:Аз предпочитам да не гласувам този път на президентския вот. То няма един свестен кандидат. Този Плевенлиев ли е, Плевнелиев ли е, е чиста проба рейтингоман. На мен ми е чудно, откъде и кога толкова бързо забогатя?
Послепис: Избираме за пети път президент. С първия избор на Петър Младенов стават шест. На тези избори определено няма да гласувам. Те са предрешени. Не е нормално един месец преди провеждането на събитието да няма обявен кандидат от ГЕРБ и да са толкова сигурни в успеха.
Ами всеки случай не е седял като теб във форумите, а е строил включително и на Ангела Меркел.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Моя глас отива за Светльо от Хиподил, пък ГЕРБ, ако иска и папата да доведе пак няма да гласувам за тях. 

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
daniel875 написа:Аз предпочитам да не гласувам този път на президентския вот. То няма един свестен кандидат. Този Плевенлиев ли е, Плевнелиев ли е, е чиста проба рейтингоман. На мен ми е чудно, откъде и кога толкова бързо забогатя?
Не разбрах как хем изборите са предрешени, хем не било нормално ГЕРБ да си обявяват кандидата чак сега? А за това, че Плевнелиев няма конкуренция той ли е виновен или това, че останалите партии издигат за кандидати абсолютни смешници и недоразумения? А ти защо не си направи неимоверното усилие да провериш кой всъщност е Плевнелиев преди да задаваш нелепия въпрос как е забогатял?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]

Относно кандидат-президентската двойка : Мижитурка (и марионетка на Бойко Борисов) и жена-сухар !

За тези няма да гласувам, ако ще и самия Моамар Кадафи да е другия възможен вариант !

Както отдавна прогнозирах, тези избори са предрешени и провеждането им ще е поредния фарс и игра на демокрация.
БСП издигна възможно най-удобния за ГЕРБ кандидат-президент. Калфин има шансове да спечели, колкото аз да кацна на Луната !

Статуквото в България се запазва и след тези избори !!!
Вече повече от 22 години лъжи, измами и манипулация ... скрити зад фасадна демокрация !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
@danniel875
Не се изказвай неподготвен...
Ако имах годините да гласувам, гласът ми щеше да отиде за Ивайло Калфин...
По принцип Плевнелиев ми е най-симпатичен от всички кандидати, но както повечето колеги съфорумници споделям мнението, че не бива правителството да губи един от малкото истински експерти в областта си, за да изнася речи навръх НГ...
По принцип Плевнелиев ми е най-симпатичен от всички кандидати, но както повечето колеги съфорумници споделям мнението, че не бива правителството да губи един от малкото истински експерти в областта си, за да изнася речи навръх НГ...

tarikat написа:@danniel875
Аз съм поддръжник на БКП и логиката е да гласувам за Калфин, макар че БСП за мен е позор за идеята. Те правят всичко друго, но не и последователна политика за съжаление.
Но просто няма как да гласувам за Калфин, след като той не ми хареса като министър. Има много повече възможности, но не ги демонстрира, докато беше министър, защото така му нареждаха отгоре за съжаление. Така ще бъде ако случайно спечели изборите.
marmi52 написа:8-)
Относно кандидат-президентската двойка : Мижитурка (и марионетка на Бойко Борисов) и жена-сухар !![]()
За тези няма да гласувам, ако ще и самия Моамар Кадафи да е другия възможен вариант !![]()
Както отдавна прогнозирах, тези избори са предрешени и провеждането им ще е поредния фарс и игра на демокрация.
БСП издигна възможно най-удобния за ГЕРБ кандидат-президент. Калфин има шансове да спечели, колкото аз да кацна на Луната !![]()
Статуквото в България се запазва и след тези избори !!!
Вече повече от 22 години лъжи, измами и манипулация ... скрити зад фасадна демокрация !![]()

vaskonti написа:daniel875 написа:Аз предпочитам да не гласувам този път на президентския вот. То няма един свестен кандидат. Този Плевенлиев ли е, Плевнелиев ли е, е чиста проба рейтингоман. На мен ми е чудно, откъде и кога толкова бързо забогатя?
Не разбрах как хем изборите са предрешени, хем не било нормално ГЕРБ да си обявяват кандидата чак сега? А за това, че Плевнелиев няма конкуренция той ли е виновен или това, че останалите партии издигат за кандидати абсолютни смешници и недоразумения? А ти защо не си направи неимоверното усилие да провериш кой всъщност е Плевнелиев преди да задаваш нелепия въпрос как е забогатял?
Колкото Ники Василев беше министър и Милен Велчев, толкова министри са Симеон Дянков и Росен Плевнелиев. Единственият сносен кандидат на ГЕРБ е премиерът, но той достатъчно е компрометиран. За съжаление няма конкуренция кандидатът на ГЕРБ.
-
- Контакти:
Правителството ще загуби един добър министър само и само да се докопа до пълната власт. Жалко за хубавата работа, която свърши за 2 години и няма да довърши започнатото
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]