България - Англия 0:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой носи главна вина за слабите резултати на националния отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: България - Англия 0:3 (FT)

Мнениеот plamen_ol » 04 сеп 2011 09:33

Ами след този мач няма кой знае какво да се коментира. Какво ще ни се случи, беше ясно много преди първия съдийски сигнал. Англичаните ни унищожиха за няма и едно полувреме в което дори не се напънаха и на 60%. Целия мач беше пародия. От началото да края. Определено беше последния мач на националния отбор, който гледам на живо за много време напред. Публиката беше уникално жалка история, от хората дошли, защото е модерно да си на мача до циганията на сектор Б и Г.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2011 10:41

PFC Litex написа:Състав с който снощи ако бяхме играли, Англия зор щеше да види и всички щеше да си оставят дробовете на терена.

Михайлов
Манолев - В. Илиев - И. Иванов (Тунчев не зная в каква форма е) - Занев
Гаджев - С. Петров (А. Цветков)
А. Тонев - Г. Миланов - Делев (Райков)
Попов

1.Михайлов,Иванов,Занев,Петров и Попов си бяха на терена...
2.Щяха да ни спукат също толкова лесно,колкото и с другите!
3.Нито Тонев,нито Миланов,нито,Делев,нито Попов играят нещо в дефанзивен план!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 сеп 2011 17:22

Tommi написа:
PFC Litex написа:Състав с който снощи ако бяхме играли, Англия зор щеше да види и всички щеше да си оставят дробовете на терена.

Михайлов
Попов

Англия можеше да види зор, само ако нашите бяха излезли за 0-0 и евентуално да се възползват от някоя добра възможност в атака. Преди мача (когато не знаеш какво ще се случи в него) ще поемеш много голям риск ако пуснеш Тонев, Делев или Райков вместо Мартин Петров.

Ами според мен, точно защото излязохме за 0:0 отзад, а напред - каквото стане, та точно за това се получи тая жалка игра, това жалкарско представяне !
Резултата не е толко срамен ... Да паднеш с 0 : 3 от Англия не е края на света.
Неприятен е начина по който го направиха ...

Матеус излезе с осем (8) футболиста с дефанзивни функции !!
Явната мисъл беше да "държим" без гол в нашата врата, колкото се може по напред в мача ... И там напред, ако може нещо да стане ...
Да, ама тая нелепа грешка в началото на мача ни направи жалката тактика на пуха и прах !!!
После, как се връща гол с 8 човека, които са с дефанзивни функции и предпочитат точно такъв тип игра ???
Ето на това му се вика - НЕАДЕКВАТНА ТРЕНЬОРСКА ТАКТИКА !!! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 сеп 2011 17:36

THE G.A.M.E написа:
Tommi написа:

Михайлов
Попов

Англия можеше да види зор, само ако нашите бяха излезли за 0-0 и евентуално да се възползват от някоя добра възможност в атака. Преди мача (когато не знаеш какво ще се случи в него) ще поемеш много голям риск ако пуснеш Тонев, Делев или Райков вместо Мартин Петров.

Ами според мен, точно защото излязохме за 0:0 отзад, а напред - каквото стане, та точно за това се получи тая жалка игра, това жалкарско представяне !
Резултата не е толко срамен ... Да паднеш с 0 : 3 от Англия не е края на света.
Неприятен е начина по който го направиха ...

Матеус излезе с осем (8) футболиста с дефанзивни функции !!
Явната мисъл беше да "държим" без гол в нашата врата, колкото се може по напред в мача ... И там напред, ако може нещо да стане ...
Да, ама тая нелепа грешка в началото на мача ни направи жалката тактика на пуха и прах !!!
После, как се връща гол с 8 човека, които са с дефанзивни функции и предпочитат точно такъв тип игра ???
Ето на това му се вика - НЕАДЕКВАТНА ТРЕНЬОРСКА ТАКТИКА !!! ... ;)

Затова трябваше да излезе с 5-4-1, а не със схема, при която не може да си подреди играчите. Като си много по-слаб от противника, излизаш, за да се защитаваш и се надяваш да имаш късмет - няма друг начин. Трима централни защитници (единият либеро), двама бекове, Мартин и Благой по фланговете, Стилян в средата и до него Сърмов за разбивач, а напред Попов.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 сеп 2011 17:53

Tommi написа:Затова трябваше да излезе с 5-4-1, а не със схема, при която не може да си подреди играчите. Като си много по-слаб от противника, излизаш, за да се защитаваш и се надяваш да имаш късмет - няма друг начин.

Ами и 11 на голлинията да се бяха наредили, пак щяха да ни излъжат ...
Въпроса е, че винаги трябва да се има план "Б".
Неможе да разчиташ, играчите ти да не направят грешка цял мач ...
Въпроса е, к'во правим след това ?

ОК, англичаните ни поведоха след много глупава колективна грешка, случва се.
Ама после тръгнахме да атакуваме с футболисти, на които повечето от тях функцията и амплоато им е отбраната !? :shock:

И от тук бива да се запитаме: Защо му трябваха толкова дефанзивни футболисти в състава на Лотар ?
Явно е бил много сигурен, че няма да се пропукаме, та беше наблъскал титулярния състав с дефанзивни играчи ...
Не беше ли по-добре, да бяхме излязли с приличен брой офанзивни футболисти, които разбира се с оглед на ситуацията в мача, да бяха подредени добре отзад ?
По този начин, като ти вкарат гол, просто сменяш схемата и ще се опиташ да промениш резултата с хора, чиято работа се състои в точно това - да се опитат и да вкарват голове.
А с дефанзивни футболисти и с 5-ма ватака да играеш, все тя ...
Ефекта, както се и видя е - нулев ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 04 сеп 2011 19:11

Абе, само аз ли си мисля, Лотар пусна Бандаловски и Миланов един пред друг, защото Рууни има навика да навлиза от ляво, да центрира и пр.
Предполагам е искал Бандаловски да се връща по-често и да помага на Живко срещу Шрек. Така си мисля аз поне.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Национален отбор”