boris_an написа:Ще си извадя окото !
Моето мнение е, че е рано още за генерални изводи и радикални промени. Тва е.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boris_an написа:Ще си извадя окото !

sorcererals написа:Предлагам, някой от дървените философи тук, да иде да изкара един лиценз и да се захване с треньорство. Като постигне някакви успехи, тогава да излезе и да дава акъл. Хубчев дали е добър или лош треньор не знам, но е факт че с отбор съставен главно от момчета до 20 години, постигна класиране в А група с отбора на Поморие. Доколкото си спомням и там тръгна трудно, но успехите не закъсняха. Ако някой е очаквал да минем като на парад през Б група, значи силно се е заблуждавал. А и в много по-големи отбори е доказано, че един треньор каквито и успехи да има в даден отбор, това не е гаранция, че ще ги повтори с друг. Аз лично харесвам играта и резултатите, които постига с отборите си Сашо Ангелов, но не аз давам парите, за да си определя треньора.Нашата работа е на трибуните. Подкрепа до край. Всичко останало е преходно. На мен също не ми харесва играта на отбора. Няма комбинации, безидейни центрирания напред, а ние дори нямаме играч, който играе добре с глава, никакви удари от разстояние, а реално головете срещу Добруджа и Спартак станаха след такива удари. Не харесвам Тимонов отдавна и сега само си затвърждавам мнението. Примадона със самочувствие без покритие. Когато направи нещо значимо, тогава може и да си променя мнението, но предвид че съм го гледал още като юноша и от тогава не е мръднал и милиметър в развитието си, едва ли ще се случи. Курдов също почна да се звездее повечко, някой трябва да ги свали на земята тези момченца и да заиграят за отбора, а не за да се правят на звезди. Колкото до ръководството, имаме си собственик, който смятам че няма да търпи посредственост. А за Коцето имам спомен, че той сам се отказа да ни е треньор в Б група,като каза че не е готов да поеме такава отговорност. Спете спокойно и оставете отбора и треньора да работят. Аз съм оптимист, че резултатите няма да закъсннеят и в крайна сметка, догодина ще сме в А група.
Месершмит написа:Ако не вземем мерки, догодина, на 100-годишнината ни, ще сме отново в Б група!
Нека си кажем истината в очите, отбора ни е трагичен.
Направихме безумна и трагична селекция, в отбора дойде някаква пасмина(с изключение на Кривия), която даже не мога да нарека футболисти. Кой я направи тази селекция, Хубчев ли, друг ли я е правил не знам но отговорността си е на треньора.
В отбора липса всякаква креативност, няма никаква идея за игра, единственото което играчите правят е да тичат но без всякаква мисъл. Вчера на мача нямахме нито едно голово положение, нито едно, пълна липса на всякаква идея по цялата част на терена. До тук отборите с които сме играли са достатъчно слаби за да си ги бием спокойно без никакви проблеми, да обаче ние не можем и не можем, дори нямаме идея как да го направим.
Някои ще кажат, ама чакай това е Б група, тук отборите са мегасилни. Ами погледнета Нафтата, миналата година завършиха на 30 точки зад нас, а сега бият мач след мач в същата тая "силна" Б група. Лошото е че ако продължаваме по същия начин, на гостуването в Бургас може и с голова разлика да паднем.
Ако сравним играта на отбора ни с тази от миналата пролет, разликата е очевАдна, в момента играем трагично. Да не говорим, че подкрепата от публиката е още по-силна и невероятна от първата до последната минута.
Другото което е, че явно има някакъв проблем между Лимона и Курдов, двамата не могат да играят заедно, ами интересно при Бакалов/Видолов как можеха да играят заедно и вкарваха гол след гол.
Та моето конкретно предложение е, Видолов да поеме отбора начаса, докато не е станало прекалено късно и да се вземат спешно няколко нови футболисти.
Хубчев е страхотен човек и професионалист, лоша дума за него не мога да кажа, просто Ботев не е за него.
radovasto написа:Продължавам да твърдя, че няма по-добър отбор от нашия в тази Б група и е само въпрос на време да започнем да побеждаваме. Хората които критикуват са прави да се тревожат, но нека не натоварваме играчите с излишно напрежение, което ги гипсира и им пречи да покажат истинските си възможности. Сигурен съм, че при една победа с 2-3 гола над Любимец ще отидем в Бургас спокойни и ще победим Нафтата с лекота, като покажем разликата в класите, както го направихме миналата година.
sandi74 написа:Я малко по трезво гледайте на нещата,а да вие бяхте ве4но заблудените смешници.А група е абсолютна химера и мираж за вас.Изминаха 4 кръга а имате едва 1 супер късметлийска победа,незнам каква А група ви гони като отборът ви е траги4но смешен.Още не сте играли с фаворитите в групата,много гор4илка ви о4аква през този шампионат в Б група.На полусезона ще сте на 7-8 то4ки от първите места.Желая ви успех в борбата за оцеляване и дано се спасите от отпадане във В група.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта