Черноморец Поморие - БОТЕВ 1:1 (FT) събота 17ч 4-ти кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevist82
Контакти:

Re: Черноморец Поморие - БОТЕВ събота 17ч 4-ти кръг

Мнениеот botevist82 » 04 сеп 2011 09:02

От тези мачове които успях да гледам от подготовката и първенството,мога само да кажа че П.Атанасов и Й.Христов са много слаби,безидейни. Лично мое мнение,просто се вижда че не са за Ботев. А нападател си имаме,най простата истина във футбола е че един нападател вкарва голове когато е извеждан на голови позиции,когато се създават положения,колко такива видяхте до сега? Само едно срещу Добруджа и то Курдов си го доразви сам като си поведе топката с глава. И не мислите ли че със Св.Асенов и Арфата по крилата ще сме много по–добре в атака?
В процес е подписване на нов договор между Левски и турската верига болници „Аджъ Бадем”. Така „сините” ще са втория отбор от А група с договор с това лечебно заведение, след като днеска техния представител Чаръ Илк подписа споразумение с Локо Пд.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 04 сеп 2011 09:56

Tomata написа:Скромното ми мнение е, че това е най-добрия отбор който сме срещали, последните 2 години. И ако предишните мачове мрънках от недоволство за този мога да кажа, че съм доволен и от резултата и от играта ни частично. Поморие е най-добрия отбор във "В" и "Б" група за мен и ние бяхме поне на нивото им. За мен голяма пробойна отново е Христов, нулево КПД. Отбора върви поне според мен нагоре. Като се оправят Арфата и Манчев, Дънди и ако Петьо реши да пуска Асенов, може би освен Нафтата и Поморие други конкуренти едва ли ще имаме.
А и имам един въпрос към rump_shaker, ти колко от тези 4 мача си гледал на живо? Ако са по-малко от 4 опитай се да се вслушаш в мнението на тези, които са гледали поне 4, това е приятелски съвет брат ми, не заяждане.

tomata само вчерашният мач с Поморие не съм гледал. И незнам защо ме намесваш мен, като моето мнение относно тоя мач свъпада с твоето. Я ме зитирай с кво толкова съм те надразнил.

А относно това за колко мача съм присъствал бъди спокоен. Не изтървам мач, било то конторла, или квото ще да е. Просто вчера бях на работа и нямах финансовата възможност да тръгна сам в 2:50 за да дойда.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 04 сеп 2011 11:11

В един нормален отбор, който не е започнал от нулата преди 13 месеца, има винаги поне 10-12 играчи които играят заедно 2-3 сезона и повече. Там на всеки 3-ма нови футболисти само 1 пробива, а другите отпадат и то не защото всички не стават, някой то тях просто не се сработват, не пасват на играта на отбора.

Сега си припомнете къде бяхме преди 13 месеца, колко от сработените от миналия сезон футболисти бяха играли в "Б" група и то на нивото което ние очакваме, колко нови дойдоха? Направете спокойно горната сметка. Не бъркайте истината с фактите. Истината е, че Ботев е най-великия за нас отбор, а фактите са, че имаме дълъг път да извървим докато започне отбора да играе като "златното поколение" от 80-те години, а за това си иска време и поддръжка на управата, треньора и играчите.

Концентрирайте се върху смисъла на думата ФЕН, какво означава според вас? Собственик, треньор, спонсор, мисия?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 04 сеп 2011 11:52

rump_shaker написа:
Tomata написа:Скромното ми мнение е, че това е най-добрия отбор който сме срещали, последните 2 години. И ако предишните мачове мрънках от недоволство за този мога да кажа, че съм доволен и от резултата и от играта ни частично. Поморие е най-добрия отбор във "В" и "Б" група за мен и ние бяхме поне на нивото им. За мен голяма пробойна отново е Христов, нулево КПД. Отбора върви поне според мен нагоре. Като се оправят Арфата и Манчев, Дънди и ако Петьо реши да пуска Асенов, може би освен Нафтата и Поморие други конкуренти едва ли ще имаме.
А и имам един въпрос към rump_shaker, ти колко от тези 4 мача си гледал на живо? Ако са по-малко от 4 опитай се да се вслушаш в мнението на тези, които са гледали поне 4, това е приятелски съвет брат ми, не заяждане.

tomata само вчерашният мач с Поморие не съм гледал. И незнам защо ме намесваш мен, като моето мнение относно тоя мач свъпада с твоето. Я ме зитирай с кво толкова съм те надразнил.

А относно това за колко мача съм присъствал бъди спокоен. Не изтървам мач, било то конторла, или квото ще да е. Просто вчера бях на работа и нямах финансовата възможност да тръгна сам в 2:50 за да дойда.

Далеч съм от мисълта, да си мерим пишките, кой на колко мача е ходил. А още по-малко да държа сметка на някой защо не е бил, на което и да било гостуване. Питането ми беше породено от различията ни по въпроса за Христов. Странно ми е че за теб това момче е полезно на този етап поне, за това реших, че може би не си го гледал достатъчно. Аз продължавам да твърдя, че Светльо ще бъде по-полезен там, особено след вчерашния мач. За раздразването ти казах в един от последните постове, т'ва с намесването на сельо в темите на Ботев не беше никак коректно, а и тона ти, аз имам чувството, че с всяко мнение се караш на някой. Без лоши чувства брат, няма как да имам такива към фен на любимия ни отбор.

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 04 сеп 2011 11:57

botevist82 написа:От тези мачове които успях да гледам от подготовката и първенството,мога само да кажа че П.Атанасов и Й.Христов са много слаби,безидейни. Лично мое мнение,просто се вижда че не са за Ботев. А нападател си имаме,най простата истина във футбола е че един нападател вкарва голове когато е извеждан на голови позиции,когато се създават положения,колко такива видяхте до сега? Само едно срещу Добруджа и то Курдов си го доразви сам като си поведе топката с глава. И не мислите ли че със Св.Асенов и Арфата по крилата ще сме много по–добре в атака?

+1912
Аз лично виждам качества в Пепо Атанасов, просто момчето е скромничко май и му липсва самочуствие, особено пред вратата на противника. Пък и вчера доигра мача с контузия, за което му правя едно голямо евала.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 04 сеп 2011 13:15

Tomata написа:Далеч съм от мисълта, да си мерим пишките, кой на колко мача е ходил. А още по-малко да държа сметка на някой защо не е бил, на което и да било гостуване. Питането ми беше породено от различията ни по въпроса за Христов. Странно ми е че за теб това момче е полезно на този етап поне, за това реших, че може би не си го гледал достатъчно. Аз продължавам да твърдя, че Светльо ще бъде по-полезен там, особено след вчерашния мач. За раздразването ти казах в един от последните постове, т'ва с намесването на сельо в темите на Ботев не беше никак коректно, а и тона ти, аз имам чувството, че с всяко мнение се караш на някой. Без лоши чувства брат, няма как да имам такива към фен на любимия ни отбор.

tomata, на никой не се карам а и нямам право. Йордан Христов има качества които не е показал. Наблюдавал съм го в Спартак, а доста футболни капацитети и треньори са на мнение че е добър футболист. Проблема е, че играе на нетипичен пост за него. А за Светльо съм на мнение че няма необходимите качества да допринесе повече от Йордан Христов. Ще започна от там, че Светльо ми беше един от любимците в началото, но във всеки един мач в който се е изправил срещу силен съперник, броя Нафтата, Литекс, Видима, Етър.... Светльо не направи абсолютно нищо. Не премина един път защитник да не говорим за центриране. Светльо играеше добре и вкарваше но на отбори далеч от класата на тези с които играем.

Според мен е въпрос на време Йордан Христов да влезне във форма и да покаже че има качества. Ако не стане, то тогава няма да има място на колежа. Историята е показзала че никога първите мачове на футболист не са силни. И в нашата история има играчи които първо са били недолюбвани и считани за слабаци но в последствие са ставали водещи фигури. Йордан няма да стане такъв ясно ми е. Но има качества това момче, въпроса е да ги покаже.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
batistuta25
Контакти:

Мнениеот batistuta25 » 04 сеп 2011 17:10

ilian12 написа:В един нормален отбор, който не е започнал от нулата преди 13 месеца, има винаги поне 10-12 играчи които играят заедно 2-3 сезона и повече. Там на всеки 3-ма нови футболисти само 1 пробива, а другите отпадат и то не защото всички не стават, някой то тях просто не се сработват, не пасват на играта на отбора.

Сега си припомнете къде бяхме преди 13 месеца, колко от сработените от миналия сезон футболисти бяха играли в "Б" група и то на нивото което ние очакваме, колко нови дойдоха? Направете спокойно горната сметка. Не бъркайте истината с фактите. Истината е, че Ботев е най-великия за нас отбор, а фактите са, че имаме дълъг път да извървим докато започне отбора да играе като "златното поколение" от 80-те години, а за това си иска време и поддръжка на управата, треньора и играчите.

Концентрирайте се върху смисъла на думата ФЕН, какво означава според вас? Собственик, треньор, спонсор, мисия?

+1912
Любовта на хората прави един отбор голям!!!

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 04 сеп 2011 20:41

100 % съгласие с Томата!!!
Мача с Поморие не е показателен, защото отборът е под напрежение. Но от друга страна те ще бъдат под напрежение цял сезон, така че трябва да се стягат!
Канари, имам един въпрос към всеки от вас и моля ви да си го зададете: КОЛКО ИГРАЧИ ОТ ТЕЗИ, КОИТО НОСЯТ ЖЪЛТАТА ФЛАНЕЛКА, СТАВАТ ЗА АТАКА НА ЧЕЛНИТЕ МЕСТА В А ГРУПА?! Защото целите на отбора от сега трябва да са високи!!! за мене лично, не повече от 3-4
Така че това е един преходен отбор, който тррябва да бъде изчистен от Лимони и Курдовци,които съгласете се - са си ментета
Аз отбоа от 80-те го знам на изуст и всеки от тях беше 100 % футболист...това ни трябва!
досега винаги съм защитавал Бакала, поне до нова година ще бъда не негова страна и съм твърдо против пормени по средата на сезона!!!! По Нова година вече нова селекция и това е!!!!

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 04 сеп 2011 20:44

rump_shaker написа:
Tomata написа:Далеч съм от мисълта, да си мерим пишките, кой на колко мача е ходил. А още по-малко да държа сметка на някой защо не е бил, на което и да било гостуване. Питането ми беше породено от различията ни по въпроса за Христов. Странно ми е че за теб това момче е полезно на този етап поне, за това реших, че може би не си го гледал достатъчно. Аз продължавам да твърдя, че Светльо ще бъде по-полезен там, особено след вчерашния мач. За раздразването ти казах в един от последните постове, т'ва с намесването на сельо в темите на Ботев не беше никак коректно, а и тона ти, аз имам чувството, че с всяко мнение се караш на някой. Без лоши чувства брат, няма как да имам такива към фен на любимия ни отбор.

tomata, на никой не се карам а и нямам право. Йордан Христов има качества които не е показал. Наблюдавал съм го в Спартак, а доста футболни капацитети и треньори са на мнение че е добър футболист. Проблема е, че играе на нетипичен пост за него. А за Светльо съм на мнение че няма необходимите качества да допринесе повече от Йордан Христов. Ще започна от там, че Светльо ми беше един от любимците в началото, но във всеки един мач в който се е изправил срещу силен съперник, броя Нафтата, Литекс, Видима, Етър.... Светльо не направи абсолютно нищо. Не премина един път защитник да не говорим за центриране. Светльо играеше добре и вкарваше но на отбори далеч от класата на тези с които играем.

Според мен е въпрос на време Йордан Христов да влезне във форма и да покаже че има качества. Ако не стане, то тогава няма да има място на колежа. Историята е показзала че никога първите мачове на футболист не са силни. И в нашата история има играчи които първо са били недолюбвани и считани за слабаци но в последствие са ставали водещи фигури. Йордан няма да стане такъв ясно ми е. Но има качества това момче, въпроса е да ги покаже.

Ето затова те питам колко мача си гледал, все едно ходим на различни мачове бе майна. В двата мача с Нафтата, Светльо има почти решаваща роля. Първия в Бургас 5мин. след като влезе изработи дузпата за втория гол. Във втория паса за третия гол е негов. С видима и Етър помня, че влизаше на смяна и нямам ясен спомен как е играл. Почти сигурен съм, че се е представил по-добре от този който е бил титуляр преди да влезе, визирам Христов естествено. А какъв е типичния за него пост? И сега веселата част: Залагам каса бира или каквото пиеш, че Христов няма да подобри кой знай колко играта си, ако щеш и до края на сезона. Като бонус дори ще добавя, че само ако започне да прави по 3-4 добри центрирания на мач ще черпя. Т'ва е последния ми коментар по този въпрос да не досаждам на всички с "пристрастията си".
Последна промяна от Tomata на 04 сеп 2011 23:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 04 сеп 2011 20:53

izumrud написа:100 % съгласие с Томата!!!
Мача с Поморие не е показателен, защото отборът е под напрежение. Но от друга страна те ще бъдат под напрежение цял сезон, така че трябва да се стягат!
Канари, имам един въпрос към всеки от вас и моля ви да си го зададете: КОЛКО ИГРАЧИ ОТ ТЕЗИ, КОИТО НОСЯТ ЖЪЛТАТА ФЛАНЕЛКА, СТАВАТ ЗА АТАКА НА ЧЕЛНИТЕ МЕСТА В А ГРУПА?! Защото целите на отбора от сега трябва да са високи!!! за мене лично, не повече от 3-4
Така че това е един преходен отбор, който тррябва да бъде изчистен от Лимони и Курдовци,които съгласете се - са си ментета
Аз отбоа от 80-те го знам на изуст и всеки от тях беше 100 % футболист...това ни трябва!
досега винаги съм защитавал Бакала, поне до нова година ще бъда не негова страна и съм твърдо против пормени по средата на сезона!!!! По Нова година вече нова селекция и това е!!!!

Мислех да не пиша ала виждам ,че си изказал мнение което 100% е и мое.

[offtopic]тук още един въпрос да си зададете и да си отговорите "Ако Бакала е калпавото копеле в отбора ,то защо оневинявате Хубчев ,който трябва да е супер мизерен тип за да позволи вмешателство в работата и селекцията си?Нима той няма вина ,че е допуснал "гадния" Бакал да му реди отбора???"[/offtopic]
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Ботев”