ЦСКА - Металург Скопие (03.09/21:00)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Металург Скопие (03.09/21:00)
Пичове, мойто мнение съм го казвал нееднократно вече тук. За мен и Спас и Зику е по-добре да не са в отбора. Делев има кой да го замести, жалко че май ще ходи в Турция пак накрая. Във Волга поне можеше повече пари да взима. Зику може да изкара сезона в ЦСКА, но после е най-добре да го разкараме. Пускаме Якимов на дясното крило вместо Спас и напред е двойката Мораеш и Платини. Резерви са им Костов и румънецът. По крилата алтернативи остават Каракачанов и Живец, въпреки че те за мен са още малко зелени и не съм убеден, че са готови за първия тим.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Пичове, мойто мнение съм го казвал нееднократно вече тук. За мен и Спас и Зику е по-добре да не са в отбора. Делев има кой да го замести, жалко че май ще ходи в Турция пак накрая. Във Волга поне можеше повече пари да взима. Зику може да изкара сезона в ЦСКА, но после е най-добре да го разкараме. Пускаме Якимов на дясното крило вместо Спас и напред е двойката Мораеш и Платини. Резерви са им Костов и румънецът. По крилата алтернативи остават Каракачанов и Живец, въпреки че те за мен са още малко зелени и не съм убеден, че са готови за първия тим.
Колко гола трябва да вкара Зику, че да го оставите на мира. Що си мислите, че той е дошъл да векува в ЦСКА. Естествено, че при първа добра оферта и той, и Мораеш, и Платини ще си хванат шапките и ще се чупят. Не може да гониш шампионска титла само с млади момчета, пък били те и талантливи. Споко, всичко за сега си тече по план.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
pampi написа:danko_sot написа:Пичове, мойто мнение съм го казвал нееднократно вече тук. За мен и Спас и Зику е по-добре да не са в отбора. Делев има кой да го замести, жалко че май ще ходи в Турция пак накрая. Във Волга поне можеше повече пари да взима. Зику може да изкара сезона в ЦСКА, но после е най-добре да го разкараме. Пускаме Якимов на дясното крило вместо Спас и напред е двойката Мораеш и Платини. Резерви са им Костов и румънецът. По крилата алтернативи остават Каракачанов и Живец, въпреки че те за мен са още малко зелени и не съм убеден, че са готови за първия тим.
Колко гола трябва да вкара Зику, че да го оставите на мира. Що си мислите, че той е дошъл да векува в ЦСКА. Естествено, че при първа добра оферта и той, и Мораеш, и Платини ще си хванат шапките и ще се чупят. Не може да гониш шампионска титла само с млади момчета, пък били те и талантливи. Споко, всичко за сега си тече по план.
Зависи, ако е централен нападател поне 20. А очевидно той за друго, освен за нападател не става
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
cskao1948 написа:Koментатора в новспорт е луд на Платини му каза Маркиниьос
извинявам се за грешката, ако съм я допуснал де не помня

Честита ви победа, но като гледах не се залъгвайте, Скопие просто са слаб тим...
MORSKI написа:cskao1948 написа:Koментатора в новспорт е луд на Платини му каза Маркиниьос
извинявам се за грешката, ако съм я допуснал де не помняИначе все е с тъмна окраска не е било толкова далеч от истината
Но доста е трудно да следиш играта 90 минути без пред теб да има монитор, извинявам се, ако е имало някоя грешка, но като цяло се старахме да е на ниво всичко
![]()
Честита ви победа, но като гледах не се залъгвайте, Скопие просто са слаб тим...
Ако найстина си ти коментатора бих ти препоръчал когато коментираш мач на даден отбор да научиш играчите.Не искам да те обиждам или нещо такова, но ти през половината време бъркаше имената на играчите ни

Иначе за мача : в не особено добро темпо си взехме резонна победа, надявам се да се подготви добре тази седмица и в понеделник да си вземем мача с Локо Пд
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Joni_ написа:Ако найстина си ти коментатора бих ти препоръчал когато коментираш мач на даден отбор да научиш играчите.Не искам да те обиждам или нещо такова, но ти през половината време бъркаше имената на играчите ни![]()
Иначе за мача : в не особено добро темпо си взехме резонна победа, надявам се да се подготви добре тази седмица и в понеделник да си вземем мача с Локо Пд
Е не беше чак през половината

Иначе Джони аз бях коментарора по Новспорт, ако си го гледал другаде не съм бил аз

Хубава проверка, хубаво време, хубави голове, спокойствие след смотания мач на националите. Най-хубавото е, че се видя огромното настроение в отбора и добро отношение между самите играчи. Платини мачкаше на ходом, Мораеш е страшно надъхан - гони бори се (спринтира повече от 50 метра след един македонец, за да му върне рестото (балтията)).
За младоците... Най-добър беше Грънчов - страхотно движение и отигравания за млад защитник. Карачанаков, въпреки гола, не е готов още да играе и резерва в напечен мач. Другите две-три момчета - много млади, деца още, спъват се в топката от напрежение, че играят с мъжете. Дано се поправят.
Огромна разлика между Крачунов и Халилович, нашия е с 2 класи отгоре.
За младоците... Най-добър беше Грънчов - страхотно движение и отигравания за млад защитник. Карачанаков, въпреки гола, не е готов още да играе и резерва в напечен мач. Другите две-три момчета - много млади, деца още, спъват се в топката от напрежение, че играят с мъжете. Дано се поправят.
Огромна разлика между Крачунов и Халилович, нашия е с 2 класи отгоре.
-
- Контакти:
Айде армейци 

Архив!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]