Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот metodito » 03 сеп 2011 21:53

daniel875 написа:
Възможно е. Гонзо каза, че ще си отиде, но не каза дали ще се махне от клуба напълно.
Остава ни само да гледаме и това е.

Хм... аз си мислих, че всяка година сме с нов треньор и нови играчи, заради Батков...
Е, няма да стане така, моите хора!
В последните години имаше двама треньори на които спокойно можеше да се гласува доверие за 2 пълни сезона - Вили и Ясен, ако ще и да не бяха добри треньори. Просто, когато се работи в нормални условия постигаш все някога нормални резултати. Работи се след уволнението на Мъри при ненормални условия и резултати са ненормални!
А следващият треньор, кога ще го сменяме? Кажете, че да отида в Еврофутбол да заложа на поредният евроанонимник срещу нас. Защото ето така стана с Беверен, с Търнава, с БАТЕ и с Жилина - след неочаквани и неуместни смени на треньора, тактика и играчи.
Това е супер несериозно и е типично за някакъв азербайджански клуб - да сменят треньора всяка година.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 03 сеп 2011 22:11

metodito написа:
daniel875 написа:
Възможно е. Гонзо каза, че ще си отиде, но не каза дали ще се махне от клуба напълно.

Хм... аз си мислих, че всяка година сме с нов треньор и нови играчи, заради Батков...
В последните години имаше двама треньори на които спокойно можеше да се гласува доверие за 2 пълни сезона - Вили и Ясен, ако ще и да не бяха добри треньори. Просто, когато се работи в нормални условия постигаш все някога нормални резултати. Работи се след уволнението на Мъри при ненормални условия и резултати са ненормални!
А следващият треньор, кога ще го сменяме? Кажете, че да отида в Еврофутбол да заложа на поредният евроанонимник срещу нас. Защото ето така стана с Беверен, с Търнава, с БАТЕ и с Жилина - след неочаквани и неуместни смени на треньора, тактика и играчи.
Това е супер несериозно и е типично за някакъв азербайджански клуб - да сменят треньора всяка година.

Ние не го сменяме,сменя го баткоф с подкрепата на "линиите" от "Б"
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 сеп 2011 23:18

metodito написа:
daniel875 написа:

Mетоди,истинският мъж си държи на думата,за справка Илиян Илиев,но Гонзо не може да излезе с това не ми приеха оставката защото е обещал направо да си тръгне.Но все пак да не го уволняваме толкова рано,наистина може и шампиони да ни направи

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 03 сеп 2011 23:28

milen.hristov написа:
metodito написа:
daniel875 написа:

Mетоди,истинският мъж си държи на думата,за справка Илиян Илиев,но Гонзо не може да излезе с това не ми приеха оставката защото е обещал направо да си тръгне.Но все пак да не го уволняваме толкова рано,наистина може и шампиони да ни направи

Дай Боже, но нямаме подготовка за цял мач. И от какъв зор мори по време на сезона футболистите? Нали той им водеше подготовката този път? Сега кой не може да подготвя отбора? Тогава обвини Кокала, а сега кой е виновен, че не са подготвени? Или май Гонзо нищо не разбира.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 сеп 2011 23:51

Ми... не знам. Искам да видя треньор начело на "Левски" за повече от един сезон. Гонзо, Вили,Ясен... не знам. Просто да не е като Ратко или Георги Тодоров. Че няма да е като Люпко е ясно. Не знам миналата година дали Дембеле бе виновен или Ясен си е нормален треньор и дали без Гарра щяхме да постигнем това, което миналата година направихме (достойно представяне в ЛЕ, нещастно отпадане от ЛЕ и Купата и второ място в шампионата). Ако изключа мача с ЦСКА за мен миналата година не беше провал. Главно, заради Европа. Но шампиони да станем пред Литекс... хм... Бе щяха да ни порежат нейде. То се знаеше още преди сезона шампиона.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2011 10:12

milen.hristov написа:
metodito написа:
daniel875 написа:Mетоди,истинският мъж си държи на думата,за справка Илиян Илиев,но Гонзо не може да излезе с това не ми приеха оставката защото е обещал направо да си тръгне.Но все пак да не го уволняваме толкова рано,наистина може и шампиони да ни направи

Нали не си мислиш,че Ил.Илиев е мъж само защото подаде оставка,за която се знаеше ПРЕДВАРИТЕЛНО,че НЯМА да бъде приета? :o Аз веднага мога да ти напраскам няколко такива...Какъв съм мъжага само,а?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 сеп 2011 20:06

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:
metodito написа:

Нали не си мислиш,че Ил.Илиев е мъж само защото подаде оставка,за която се знаеше ПРЕДВАРИТЕЛНО,че НЯМА да бъде приета? :o Аз веднага мога да ти напраскам няколко такива...Какъв съм мъжага само,а?

Да се обзаложим ли с теб,че Гонзо и да не станем шампиони пак няма да си тръгне от Левски,ще каже,че не е обещавал да не бъде директор

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 сеп 2011 20:17

Да се обзаложим ли с теб,че Гонзо и да не станем шампиони пак няма да си тръгне от Левски,ще каже,че не е обещавал да не бъде директор

Склонен съм да ти повярвам. Някои казаха, че още след контузията Гонзо започна да си гради имидж като ръководител. Не се заблуждавайте, Милен казва истината.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 04 сеп 2011 20:26

milen.hristov написа:
Sisi 1914 написа:
olfix написа:Гонзо,колко време ти трябва,за да разбереш ,че не ставаш за треньор????

До края на шампионата.

Искаш ли да хванем бас ,че ако не станем шампиони и Гонзо се махне ще го направи само от треньорският пост и ще каже ,че не е обещавал и от директорският да го направи.

Хващаме се, ок!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 04 сеп 2011 20:28

Баса е безсмислен, защото тоя сезон Гонзо ще ни направи шампиони! :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Левски София

Върни се в “Левски”