Литекс - Черно Море - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Черно Море - 10.09 / 20:00 часа /Тв7
3:0 за Литекс, дано Деян се възстанови за мача, че Кодо е много зле
Черно Море не са това за което се мислят,и ние сме слабички но ще ги бием! Този сезон мисля че е загубен...няма да станем шампиони а най много трето място и евентоално купа на България
Хаиде вече чужденците да се адаптират , че първенството започна... Кодо и Мирасема са до нова година тук, понеже са под наем така, че не им забелязваите толкова , колкото могат , но проблема е друк след нова година пак сме без нападатели и пак нови и пак адаптаций ...както казах провален сезон!
- paceto
- Контакти:
И защо да е загубен я ми кажи? 
paceto написа:И защо да е загубен я ми кажи?
Ами приателю аз съм максималист и изкам винаги много, Шампиони да сме и винаги на върха....но това е пресъщо за големите отбори и за фенове с голям дух! Ако не ти е позната тази дума сорий...но щом се задоволяваш с трето място или купа бг... ок не всички сме еднакви
Не си никакъв максималист, а си обикновен форумен плъх.

iliyan79 написа:paceto написа:И защо да е загубен я ми кажи?
Ами приателю аз съм максималист и изкам винаги много, Шампиони да сме и винаги на върха....но това е пресъщо за големите отбори и за фенове с голям дух! Ако не ти е позната тази дума сорий...но щом се задоволяваш с трето място или купа бг... ок не всички сме еднакви
И вземи ходи малко на училище, че си абсолютно неграмотен. Човекът те пита, защо според теб да е изгубен сезона, ти отговаряш, защото си бил максималист. Какво общо има едното с другото ? Не стига, че си неграмотен а и не можеш да мислиш.
Кой ли ще вземе на сериозно мнение от абсолютен неграмотник !?
Само, като прочета "приателю, изкам, пресъщо " и други такива, освен да ти се присмея, друго не ми остава. Това е нормалната реакция.
- paceto
- Контакти:
iliyan79 написа:paceto написа:И защо да е загубен я ми кажи?
И пак питам "защо е загубен този сезон след едва 4 кръга"?
- shotgun blues
- Контакти:
сезона е загубен по простата причина че ЛИТЕКС за поредна година се ПРОВАЛИ в ЕВРОПА,две поредни титли и 8 поредни загуби в ЕВРОПА по две от Жилина,Дебрецен,Висла и Динамо това е несериозно за шампион в два поредни сезона.Няма смисъл да споменаваме за милиарден път за идиотската политика на клуба и за ''професионалистите" които са в него СС и ДИХОНА.
за мача 3-0 с хетттрик на КОДО (не се бъзикам) той е толкова слаб и такова дърво ,че положенията които ще създадат ТОМ,Мирасема,Янев,Флорес,Цветанов,Миланов ,при някой рикошет или ако го оставят в наказателното поле както със СЛАВИЯ ще вземе да вкара
за мача 3-0 с хетттрик на КОДО (не се бъзикам) той е толкова слаб и такова дърво ,че положенията които ще създадат ТОМ,Мирасема,Янев,Флорес,Цветанов,Миланов ,при някой рикошет или ако го оставят в наказателното поле както със СЛАВИЯ ще вземе да вкара
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Желязна логика.
Не знаех, че мачовете от ЕКТ се взимат под внимание и в първенството като брой точков актив.
Не знам до кога ще продължиш да се излагаш с подобни коментари, ама твоя воля.
Не знаех, че мачовете от ЕКТ се взимат под внимание и в първенството като брой точков актив.
Не знам до кога ще продължиш да се излагаш с подобни коментари, ама твоя воля.
Явно Пацето и Реклесс са тарторите в тоя форум! Но едно трябва да знаят ....всеки има право на мнение и коментар дали им изнася или не си е тяхен проблем! Аз без да изкам май пуснах нова тема за проваления сезон на Литекс...
и започнаха веднага да коментират! ще го напиша с две думи понеже не ми се занимава с пубертети като ваз!!!! Кодо и Мирасема са до нова година, тъкмо се адаптират към отбора и пак ще сме без нападатели...за това си мисля , че отбора ще се провали в много насоки,но пак казвам това си е мое мнение!