Синьо сърце написа:http://ww.vbox7.com/play:6ef7f432&al=1&vid=436703
Гледах днес този клип,почти всеки от нас го е гледал.За съжаление вече го пускам с мъка,защото остават само спомените оттогава!Но друго ми направи впечатление-вижте края на клипа,след гола на Ангелов в Германия-там ще видите един човек с костюм,когото добре познавате...
Гледайки тези кадри,осъзнах,че мястото на този човек е на Герена!Винаги съм твърдял,че това ще стане,като му дойде времето-но сме в такава безизходица,че не знам дали не е дошло!
Този човек написа златни страници в нашата история,а го махнахме,че имало 15 точки разлика(зер ако бяха 3 точки,е по-добре-справка миналата година).Той трябваше да бъде оставен поне 5 години,независимо от резултатите-а ние я свършихме като кучето на нивата.
Да не се лъжем-махнете тия Илианци и тем подобни...Никога не съм бил ултрафен на Мъри,но само погледнете за какво става дума,къде бяхме-къде сме днес...
Да,имаше и един мач на Надежда,там същият човек спринтира с костюма ,за да се поклони на публиката-вместо да обяснява кои фенове и от кой сектор какви са...
Това е положението.Ако искаме кадрите от клипчето да се повторят един ден-май това е човекът!
Инак-Перник и Търговище,да са ни честити!
И аз искам МЪРИ да се върне но.........
Реалноста е друга за съжаление.