daimio написа:има ли линк за тва радио
За съжаление може да се слуша само по радиото, от интернет дава грешки.
Радиото е на 94.00 Mhz
1:1 - FT
Още един изпуснат мач!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daimio написа:има ли линк за тва радио
bixxol написа:Не сме изпуснали мача , просто нямаме нападател !
rump_shaker написа:4 мача, 3 гостувания и 3 мача срещу силни съперници! В мачовете смея да твърдя, че бяхме по-добрите и малашанса ни спря. Ако в тея 4 мача имахме 2 положение повече вкарани, ся щяхме да сме първи. Както и да е.
Гадно е че въртим 3 хикса подред, ама още по-гадно е кат почвам да чувам вече откровените псувни и апели за оставки към треньорите и щаба. Мисля че тъпо в 4тия мач в кариерата на хубчев да му искаме оставка. Който и да дойде, положението няма да стане по-розово!
Един отбор се гради със стратегия и мисъл за бъдещето. А не за 3 мача и ако не стане следващия на опашката да пробва!
ReZo написа:Как е момчета, има ли оптимизъм в редиците след поредното оптиМИСТИЧНО равенство ?
Казах,че не вярвам да бием Поморие, ето че не бихме....даже очаквах да паднем, то пък какво стана....цяла точка ...и сега се чудя да се смея ли или да плача ?!
Като за начало аз ви предлагам да оставим еуфорията вече на заден план и повече да не приемаме оправдания от сорта на : "Момчетата трябва да осъзнаят ,че това не са селските мачове във В група"
Момчетата добре са го осъзнали според мен или поне голяма част от тях....лошото е част от ръководството не го съзнава и я кара по селски методи от епохата на ХристолоФФ
За смущаващи случаи на ПОМИЯРЩИНА на гърба на БОТЕВ ПЛОВДИВ дочувам в последно време и това ме тревожи много сериозно !
Да, рибата се вмирисва откъм главата и уверявам ви,Хубчев има най-малката вина за трагичната ни игра и резултати от началото на старта на Б група...защото повечето футболисти от т.нар. "селекция" му бяха спуснати отгоре....a с "парашутисти" и най-кадърния треньор да си,може и нищо да не направиш...
А какво направиха всъщност-разбиха готовия ни отбор от В група, който сега щеше да мачка с лекота и в Б група !
Не гледаме Ботев за първи път в Б група все пак...
Последния път като бяхме в Б група, играехме и биехме....дори и със Селския на власт...и въпреки него
а сега...нула ..кръгла нула
стигнаме дотам да се питаме ..абе, дали ще бием Любимец на "Колежа" с тая игра![]()
давам ви въпрос,над който да помислите :
1.Защо Цв. Василев не се е мяркал досега ..нито на Колежа, нито по медиите ..да разкаже нещо за "проекта БОТЕВ"
Дали според вас не иска да се асоциира с определени лица и им гледа сеира отстрани, чакайги да се "налудуват", образно казано ..или има и друга причина
просто помислете , не боли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта