Имах някакви надежди за Матеус ама .... след последните събития съм обеден , че той тотално е объркал рейса . Има си някакви негови си разбирания , който нямат нищо общо с българската действителност и футбол , а и с футбола в глобален план . То България има толкова много играчи , че може ей така с лесна ръка да ги зачеркваш за национални - Тоя не тренира добре , а бе май и ония не тренира как трябва , онзи пък не иска да дойде да поседи с мен на резервната скамейка а реши да си играе за отбора , не че щях да го пусна на терена но поне щеше да се поразтича на пистата СРАМ ! Зачерквам го ! , тоя май ме гледа нещо на криво , онзи от Италия ми се прави на интересен , тия изпиха по една бира - паднаха ми в очите , изпият ли още една и тех ги зачерквам , пък ще си намеря играчи на който кът им подсвирна ще изпълняват . ( За не разбралите това беше ирония)
А бе как ей така ще ми викаш играчи направили 2-3 "силни мача в А група ( понякога само 1) срещу борещи се да не изпаднат . Валери може да е всякакъв , но ако нямаше качества нямаше да играе толкова сезони в Италия , жалко че нямаше късмет в Ман. Сити започваше добре подготовката но после се контузваше ... Делев и Манолев не тренирали до бре .... О Боже мой ... то кът Миланов тренирал добре какво направи снощи ... Сърмов ... леле как дори се е сетил за тоя
П.С. 1 Не се хабете с пунктуационни и правописни грешки
П.С. 2 Жалко , че повечето фенове са на принципа - На умряло куче нож да се вади... трябва подкрепа
П.С. 3 Само не ми хвалете Мъри при него записахме едни от най - срамните резултати в историята на националния - Кипър 4 -1 България , България 0 -1 Черна гора.