Трансфери в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери в ЦСКА!
Чесно казано ако Тонев не го дадат под наем ще е грешка голяма. Парадес го нарече Българския Торес.... А колеги добри новини МАНЧЕВ остава! Ако игра както есента, тежко и горно на всички противници. Има надежда в Тунела. Лига Европа идваме, а Венци Живков - пич за мене групите са минимума!!!
хах тонев няма нужда от това да бъде даван поднаем
аз мисля че атаката ни ще е :
-------------------Манчев------------
Тонев -----------Зехиров----------- Тодоров
Супер
Супер

- delqnski47
- Контакти:
Спас Делев,Иван Стоянов,Коста Янев,Мартин Камбуров(за него не знам дали има пари), и Светльо Петров!Тия са основните,които имат място при нас!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Всички изброени футболисти са яли бой от Левски и пак ще бъдат бити защото така са свикнали. Най добре е да вземете всички титуляри на Литекс и на Левски и поне няма да загубите точки от тях. Супер духача отсече,че юношите на Цска не стават и се отказва от тях. Това днес го потвърдиха и от управата на Цска по Дарик. Ако не си развиете школата скоро няма да имате трайни успехи.
- delqnski47
- Контакти:
plamak написа:Всички изброени футболисти са яли бой от Левски и пак ще бъдат бити защото така са свикнали. Най добре е да вземете всички титуляри на Литекс и на Левски и поне няма да загубите точки от тях. Супер духача отсече,че юношите на Цска не стават и се отказва от тях. Това днес го потвърдиха и от управата на Цска по Дарик. Ако не си развиете школата скоро няма да имате трайни успехи.
''Супер духача'' не е ОТСЯКЪЛ,че не стават!Цял полусезон ги хвалеше,че играли на ниво,са изведнъж...айде чао!Пак казвам тая информация е мноооого гнила,че ще си продаваме юношите!

Sofia.
Sofia.
Мене лично май-много ме притеснява отговора на господин Живков на въпроса,дали имаме шансове за ЛИга Европа
И какво отговаря той:
-Ами на базата на отбора с който разполагане сега и НАЙ-ВЕЧЕ СЕЛЕКЦИЯТА,КОЯТО ЩЕ НАПРАВИМ,това е много трудно.
Добре значи сам признава,че играчие които ще се провлекат нямат нужните качества да направят нещо в този турнир
Айде сега някой да ми обясни ,ЗАЩО ТОГАВА СЕ ПРИВЛИЧАТ,щом нямат качества-
За изказването м у относно Тонев -нямам думи,да кажеш,че 18 год играч няма ОПИТ-еми как да има като е на 18 и е играл не повече от 20 мача за мъжете.Меси на 18 да не би да имаше опит!!
И какво отговаря той:
-Ами на базата на отбора с който разполагане сега и НАЙ-ВЕЧЕ СЕЛЕКЦИЯТА,КОЯТО ЩЕ НАПРАВИМ,това е много трудно.
Добре значи сам признава,че играчие които ще се провлекат нямат нужните качества да направят нещо в този турнир
Айде сега някой да ми обясни ,ЗАЩО ТОГАВА СЕ ПРИВЛИЧАТ,щом нямат качества-

Последна промяна от cska_90 на 16 юни 2009 19:23, променено общо 1 път.

delqnski47 написа:plamak написа:Всички изброени футболисти са яли бой от Левски и пак ще бъдат бити защото така са свикнали. Най добре е да вземете всички титуляри на Литекс и на Левски и поне няма да загубите точки от тях. Супер духача отсече,че юношите на Цска не стават и се отказва от тях. Това днес го потвърдиха и от управата на Цска по Дарик. Ако не си развиете школата скоро няма да имате трайни успехи.
''Супер духача'' не е ОТСЯКЪЛ,че не стават!Цял полусезон ги хвалеше,че играли на ниво,са изведнъж...айде чао!Пак казвам тая информация е мноооого гнила,че ще си продаваме юношите!
Да ама виж сега ако беше от някой журналист-добре поредната партенка,но тя идва от г-н Живков,което вече е друго нещо.

- delqnski47
- Контакти:
cska_90 написа:delqnski47 написа:plamak написа:Всички изброени футболисти са яли бой от Левски и пак ще бъдат бити защото така са свикнали. Най добре е да вземете всички титуляри на Литекс и на Левски и поне няма да загубите точки от тях. Супер духача отсече,че юношите на Цска не стават и се отказва от тях. Това днес го потвърдиха и от управата на Цска по Дарик. Ако не си развиете школата скоро няма да имате трайни успехи.
Да ама виж сега ако беше от някой журналист-добре поредната партенка,но тя идва от г-н Живков,което вече е друго нещо.
Г-н Живков спред мене не е знаел какво говори в тази ситуация!Това е моето мнение!Дано на следващата сутрин вече да се е осъзнал какво е казал!

Sofia.
Sofia.
153sd написа:хах тонев няма нужда от това да бъде даван поднаем
Супер
Никой още не е потърсил Манчев за нов договор от клуба!След две седмици е свободен агент.Да не се окаже, че е подписал с друг отбор!

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!