Черно море протяга ръце и към Владо Манчев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

CarTmaN
Контакти:

Re: Черно море протяга ръце и към Владо Манчев

Мнениеот CarTmaN » 16 юни 2009 16:36

more написа:Да ама средно разрядния отбор взехте само 1 точка тогава вие сте за селската дивизия.Не се плашете няма вече да ви бием с голяма разлика само с 1-2 гола разлика. ;) Тово ме кефи че коментарите ви личи страх от нас,защото отбор които аз смятам за слаб не бих го коментирал.Така както виждам всички софийски фенове ги е напънал голям страх. :) :mrgreen:

Страх не, уважение - със сигурност. Черно Море е отбор с традиции, и трябва да е в тройката. България има нужда от повече силни отбори, конкуренцията вдига качеството.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юни 2009 16:36

Владо Манчев няма да отиде в черно море 1082%!Това в момента са пълни щуротии дето ги приказвате!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 16 юни 2009 16:44

CarTmaN написа:
more написа:Да ама средно разрядния отбор взехте само 1 точка тогава вие сте за селската дивизия.Не се плашете няма вече да ви бием с голяма разлика само с 1-2 гола разлика. ;) Тово ме кефи че коментарите ви личи страх от нас,защото отбор които аз смятам за слаб не бих го коментирал.Така както виждам всички софийски фенове ги е напънал голям страх. :) :mrgreen:

Страх не, уважение - със сигурност. Черно Море е отбор с традиции, и трябва да е в тройката. България има нужда от повече силни отбори, конкуренцията вдига качеството.

Това го възприемам за по реален коментар,а не както вашия фен които твърди че сме средно разряден отбор тогава какво да кажем за ЦСКА.Като започне първенството ще се разбере кой е по-добър.Но искам да кажя че играта която правехме това първенство ми дава оптимизъм че можем да постигнем нещо по -голямо.Няма нужда от излишна злоба която определено има при някой от вас не всички.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 юни 2009 17:04

ЦСКА се мислят за нещо голямо,но всъщност са просто пръдня под налягане.Ние сме 100 пъти по-огранизиран клуб от тяхното разградено дворче.Какво говорим?Треньор нямат.Любо е некъдърник,според който Лазаров е слаб,а спъващите се в топката Руй Мигел и Силва не са слаби,или Маркиньос?Ръководство нямат-искат да освобождават играчи,вкл. и младите си надежди.А ние...ние просто систематично нанасяме удар след удар на тези смешници глупита,титани,боклукчии и т.н.,удар след удар,шамар след шамар :lol: .Сега е момента да приберем Манчев,спокойно,кротко,просто по нашия си начин му предлагаме 20 000 на месец,като Кривия,Милен и Електричката и пак ще се смеем на пръдльовците как реват със сълзи защо тоя,защо не негрите,защо най-опитния.Обаче искали да гонят младите.Ей сега вече можем ги прати в кофите с един трансфер на Александър Тонев :lol: .Имат да връщат милиони,толкова са закъсали,че спокойно можем да ги изнудваме както си искаме за Тонев и те просто няма да имат избор освен да клекнат и да ни го дадат кротко.Спокойно се нареждаме на аукциона на тъпаците,нека освобождават,ние ще прибираме пък да видим накрая кой ще е шампион :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 16 юни 2009 17:08

Sagittarius написа:ЦСКА се мислят за нещо голямо,но всъщност са просто пръдня под налягане.Ние сме 100 пъти по-огранизиран клуб от тяхното разградено дворче.Какво говорим?Треньор нямат.Любо е некъдърник,според който Лазаров е слаб,а спъващите се в топката Руй Мигел и Силва не са слаби,или Маркиньос?Ръководство нямат-искат да освобождават играчи,вкл. и младите си надежди.А ние...ние просто систематично нанасяме удар след удар на тези смешници глупита,титани,боклукчии и т.н.,удар след удар,шамар след шамар :lol: .Сега е момента да приберем Манчев,спокойно,кротко,просто по нашия си начин му предлагаме 20 000 на месец,като Кривия,Милен и Електричката и пак ще се смеем на пръдльовците как реват със сълзи защо тоя,защо не негрите,защо най-опитния.Обаче искали да гонят младите.Ей сега вече можем ги прати в кофите с един трансфер на Александър Тонев :lol: .Имат да връщат милиони,толкова са закъсали,че спокойно можем да ги изнудваме както си искаме за Тонев и те просто няма да имат избор освен да клекнат и да ни го дадат кротко.Спокойно се нареждаме на аукциона на тъпаците,нека освобождават,ние ще прибираме пък да видим накрая кой ще е шампион :lol:

Да ти кажа ли на кое ти викаш "пръдня",да ти кажа ли?Селянин смешен айде организирания клуб да се организира и да не прави отбор от дядовци,а да вземе някой ФУТБОЛИСТ.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 юни 2009 17:19

Ние си знаем какво правим,акъл не ни давай,ами срежи 1-2 греди за отмора :) след като привлечем и Манчев.Кажи ми бе,кажи ми на кое викам пръдня под налягане?На онези дето са най-големия длъжник в Държавата след Кремиковци и отдавна трябваше да са във В група?На онези дето им взеха лиценза за УЕФА?На онези,дето имат повече негри отколко българи в отбора си?На онези дето писаха 32 32 32 32,а накрая останаха като на*рани?На онези на които и Станишев помогна и пак нищо?При вас провала е перманентен.Усетихме ви,че сте рехави и ще удряме докато можем.Мначев,Тонев,Делев,всеки ваш играч класен и набелязан за привличане е вече набелязан и от Черно Море.Така си правим ние евтините селекцийки,на гърба на пръднята под налягане
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 16 юни 2009 17:26

Sagittarius написа:Ние си знаем какво правим,акъл не ни давай,ами срежи 1-2 греди за отмора :) след като привлечем и Манчев.Кажи ми бе,кажи ми на кое викам пръдня под налягане?На онези дето са най-големия длъжник в Държавата след Кремиковци и отдавна трябваше да са във В група?На онези дето им взеха лиценза за УЕФА?На онези,дето имат повече негри отколко българи в отбора си?На онези дето писаха 32 32 32 32,а накрая останаха като на*рани?На онези на които и Станишев помогна и пак нищо?При вас провала е перманентен.Усетихме ви,че сте рехави и ще удряме докато можем.Мначев,Тонев,Делев,всеки ваш играч класен и набелязан за привличане е вече набелязан и от Черно Море.Така си правим ние евтините селекцийки,на гърба на пръднята под налягане

Ние феновете на ЦСКА не сме виновни че си стнал фен на отбор който най големия успех му е трето място в а група моляти се успокои се вземете който искате до година сте 5 ти :) :) :)

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 16 юни 2009 17:38

icanmecan написа:
Sagittarius написа:Ние си знаем какво правим,акъл не ни давай,ами срежи 1-2 греди за отмора :) след като привлечем и Манчев.Кажи ми бе,кажи ми на кое викам пръдня под налягане?На онези дето са най-големия длъжник в Държавата след Кремиковци и отдавна трябваше да са във В група?На онези дето им взеха лиценза за УЕФА?На онези,дето имат повече негри отколко българи в отбора си?На онези дето писаха 32 32 32 32,а накрая останаха като на*рани?На онези на които и Станишев помогна и пак нищо?При вас провала е перманентен.Усетихме ви,че сте рехави и ще удряме докато можем.Мначев,Тонев,Делев,всеки ваш играч класен и набелязан за привличане е вече набелязан и от Черно Море.Така си правим ние евтините селекцийки,на гърба на пръднята под налягане

Ние феновете на ЦСКА не сме виновни че си стнал фен на отбор който най големия успех му е трето място в а група моляти се успокои се вземете който искате до година сте 5 ти :) :) :)

Ти откъде видя,че ще бъдем на 5-то място или участваш в "Ясновидци"да не си оня дето гледа на кафе.Като ви гледах играта и ако пак е така може да се борите за златната среда тепърва ще ви дишаме в врата което явно не ви се нрави. :)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 16 юни 2009 18:09

Не ни трябва Манчев.Трябват ни 2 бека и това е . 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юни 2009 18:15

BS1913 написа:Не ни трябва Манчев.Трябват ни 2 бека и това е . 8-)

една контузия на Манолов и Какалов
и пак Жоро Илиев с Данчо Юруков да играят нападатели...

Върни се в “Черно море”