Първа покупка на Бенитес!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: Първа покупка на Бенитес!

Мнениеот Lord of memories » 16 юни 2009 17:34

Един дабъл на 10 сезона правят над нас, който се оказва върха на сезона им и много почнаха да реват.
А тройките на Анфийлд и ОТ от последните няколко години, как ти се струват? :lol:
GGMU

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 юни 2009 17:36

Не знам...Джонсън ми изглежда добро попълнение, но според мен няма да стане смао с десен бек....трябват попълнения в атака - за мен Погребняк би бил добро попълнение, както и Амр Заки или Лисандро Лопеш....също така и халфовата линия - според мен Хамшик или Лучо Гонзалес биха били добри попълнения, а също така и Куарешма, но той отиде в интер и там го провалиха....Колкото до Давид Силва и Тевез всеки отбор би ги искал....а що се отнася до теиз които трябва да си тръгнат за мен лично първият в списъка трябва да е Риера, а после и Бабел, Лукаш, Досена.....също така мисля че няма да е зле да вземем Оуен, но тези контузии които толкова често получава ме притесняват....бих искал да чуя и мненията на другите фенове на Ливърпул какво мислят, а и не само на Ливърпул, но без заяждане...чисто и просто футболни мнения! ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юни 2009 17:36

XARHTNA написа:На бас че ще си тръгне следващия сезон! Рафа много обича да купува бекове уж с големи надежди и после кво - нищо! Джонсън е добър ама с Ливърпул ще събере калъфките...както новите му съотборници праявт всяка година!..

и какво залагаш в баса?

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 16 юни 2009 17:36

Все пак се надявам,че ще е по-добър от Арбелоа,нали е английски национал :mrgreen:
А пък Тевез можете да си го държите.

Риера си е добре,защо да си тръгва.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 16 юни 2009 17:41

Джонсън не е зле,един от най-добрите десни бекове в Англия,но тези 19 милиона ако са верни,,ми се струват малко множко.Иначе имаше нужда от 1 или 2 бека,сега трябва класен нападател и външен халф,а кои ще са ,ние само можем да гадаем,зависи и с какви пари разполага Бенитес,а сега вече спокойно може да продаде Досена(пишеше се за Юве),Деген..както и този Лукас,който направо се чудя какво прави в Лив.Mисля,че може да се огледа и за Трезеге,един типичен центр.нападател ,който от едно положение е способен да вкара,единствено годинките му сякаш са много
Последна промяна от mursusaid на 16 юни 2009 17:43, променено общо 1 път.
За вас моряци ний живеем...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 юни 2009 17:42

Lubaka1892 написа:Все пак се надявам,че ще е по-добър от Арбелоа,нали е английски национал :mrgreen:

Риера е накадърен...колкото пъти се е опитал да направи финт го е объркал....всяко 2-ро центриране е провал, единственото му хубаво са далечните удари но само понякога!
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юни 2009 17:43

Lord of memories написа:Един дабъл на 10 сезона правят над нас, който се оказва върха на сезона им и много почнаха да реват.
А тройките на Анфийлд и ОТ от последните няколко години, как ти се струват? :lol:

от къде на къде това ни е върха за сезона?

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 16 юни 2009 17:45

styopa написа:
Lord of memories написа:Един дабъл на 10 сезона правят над нас, който се оказва върха на сезона им и много почнаха да реват.

По начина по който го казвате излиза че ви е върха на сезона точно това, заедно с това че сте малко по-стабилни от предните години.
Последна промяна от Lord of memories на 16 юни 2009 17:45, променено общо 1 път.
GGMU

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юни 2009 17:45

Gil-galad написа:
Lubaka1892 написа:Все пак се надявам,че ще е по-добър от Арбелоа,нали е английски национал :mrgreen:

Риера е накадърен...колкото пъти се е опитал да направи финт го е объркал....всяко 2-ро центриране е провал, единственото му хубаво са далечните удари но само понякога!

честно казано не виждам Парк или Калу да са нещо повече..

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юни 2009 17:46

Lord of memories написа:
styopa написа:

По начина по който го казвате излиза че ви е върха на сезона точно това, заедно с това че сте малко по-стабилни от предните години.

е лапетиите се мъчат да се драчат с дребни работи
кво им се вържеш?

Върни се в “Ливърпул”