Черноморец Поморие - БОТЕВ 1:1 (FT) събота 17ч 4-ти кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Re: Черноморец Поморие - БОТЕВ събота 17ч 4-ти кръг

Мнениеот dagger1912 » 02 сеп 2011 15:10

[offtopic]
ReZo написа:хубава дискусийка се е заформила по отношение на това кой песимист , кой оптимист...
хубаво е че минава в духа на феърплея и не се лепят определения кой какъв е ..а и е излишно да разделяме публиката ни на "люпещи семки" , "разбирачи", "верни фенове" и т.н.....За мен всеки , човек, който е на стадиона и е дал от парите си да гледа и подкрепя БОТЕВ , заслужава уважение..без значение дали е на ТИ или в централната !!
Темата за песимиста/оптимиста общо взето опира до възраст ..колкото по-млад е човек, толкова повече вярва и му се иска да вярва в идеали...
Колкото повече расте, толкоа повече се сблъсква с горчивата истина, а именно - че винаги става въпрос за пари ..А има ли пари, винаги се появяват и фалшиви хора наоколо... и Тук изобщо не говорим кой е оптимист и кой песимист...

Обединява ни всички обаче едно нещо - всички искаме БОТЕВ да побеждава..а кой песимист, кой оптимист, то си е до човека...колкото хора-толкова и характери...
Този, които не искаше БОТЕВ да е силен и бе силен фактор ..вече го няма ..Селското изчадие....
обаче прекаления оптимизъм , нали знаете как се казва- НАИВИТЕТ !

и сега няма как да отречем ,че 10 години , освен оптимисти, голяма част от нас бяха и чисти наивници....
Искам просто да се научим да не бъдем НАИВНИ
защото работата на феновете е да подкрепят, работатата на футболистите е да играят, работата на треньора е да ги тренира, а работата на ръководството е да ръководи
когато в ръководството се появяват мишоци, които са там с ясното съзнание и намерение не да дават, А ДА ВЗЕМАТ ОТ БОТЕВ, тръгват и проблемите надолу по пирамидата и всичко рано или късно рухва... не говоря само за БОТЕВ, във всеки футболен клуб и във всяка структура би се получило..това са законите на мениджмънта !

бъдете песимисти, бъдете и оптимисти, ваша работа, но не допускайте отново да бъдете НАИВНИЦИ ..защото еуфорията от свободата вече започва да отминава !!!
ако искате ми се и сърдете за думите , няма проблем :)
аз съм на мнение ,че човек трябва да е най-взискателен към себеподобните си и да не им спестява истини, макар и неудобни такива !

САМО БОТЕВ !

Евала братле, просто завършен коментар, думичка не може да се добави!! Евала :!: :!: :!: [/offtopic]

botevplovdiv.bg написа:В 8.30 сутринта отборът на „Ботев” Пловдив замина за курортен комплекс „Бейвил” в близост до Слънчев бряг, където ще бъде на режим преди мача с „Черноморец” Поморие утре. В 18-те за мача попаднаха абсолютно всички полеви футболисти, които са едновременно здрави и картотекирани.

С тях замина и Даниел Божков с надеждата, че жълтата му карта може да пристигне до края на работния ден, но шансовете това да се случи са нищожни.

За 17.00 часа днес е предвидена и последната тренировка преди мача, която ще се проведе на стадиона в Несебър. Ето и разширения състав за двубоя в събота:

Армен Амбарцумян, Илия Николов, Ивайло Димитров, Васил Василев, Николай Димитров, Костадин Гаджалов, Владимир Байрев, Васил Гуджев, Ангел Рахов, Димитър Байрев, Александър Александров, Тодор Тимонов, Йордан Христов, Светослав Асенов, Петър Атанасов, Тодор Неделев, Мартин Стефанов и Атанас Курдов

Изображение

Относно екскурзията :!:

botevplovdiv.bg написа:250 човека, разпределени в 5 автобуса, тръгват с организираната от клуба екскурзия за мача „Черноморец” – „Ботев”. Интересът към срещата, както се и очакваше, е доста голям от страна на бултрасите и в последния ден от записванията напливът за участие в пътуването бе доста голям. Рейсовете за Поморие тръгват в 9.00 часа в събота от „Колежа”.

Участниците в екскурзията имат гарантирани места на стадиона, на който домакините се заканиха, че няма да пуснат повече от 1000 привърженици на „Ботев”. За да получат безпроблемно билетите си, пътуващите с автобусите от Пловдив е необходимо да запазят талоните, получени при записването за екскурзията.

От щаба на Поморие предупредиха, че на стадиона няма да се допускат лица в нетрезво състояние.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 02 сеп 2011 15:14

ReZo написа:хубава дискусийка се е заформила по отношение на това кой песимист , кой оптимист...
хубаво е че минава в духа на феърплея и не се лепят определения кой какъв е ..а и е излишно да разделяме публиката ни на "люпещи семки" , "разбирачи", "верни фенове" и т.н.....За мен всеки , човек, който е на стадиона и е дал от парите си да гледа и подкрепя БОТЕВ , заслужава уважение..без значение дали е на ТИ или в централната !!
Темата за песимиста/оптимиста общо взето опира до възраст ..колкото по-млад е човек, толкова повече вярва и му се иска да вярва в идеали...
Колкото повече расте, толкоа повече се сблъсква с горчивата истина, а именно - че винаги става въпрос за пари ..А има ли пари, винаги се появяват и фалшиви хора наоколо... и Тук изобщо не говорим кой е оптимист и кой песимист...

Обединява ни всички обаче едно нещо - всички искаме БОТЕВ да побеждава..а кой песимист, кой оптимист, то си е до човека...колкото хора-толкова и характери...
Този, които не искаше БОТЕВ да е силен и бе силен фактор ..вече го няма ..Селското изчадие....

и сега няма как да отречем ,че 10 години , освен оптимисти, голяма част от нас бяха и чисти наивници....
защото работата на феновете е да подкрепят, работатата на футболистите е да играят, работата на треньора е да ги тренира, а работата на ръководството е да ръководи
когато в ръководството се появяват мишоци, които са там с ясното съзнание и намерение не да дават, А ДА ВЗЕМАТ ОТ БОТЕВ, тръгват и проблемите надолу по пирамидата и всичко рано или късно рухва... не говоря само за БОТЕВ, във всеки футболен клуб и във всяка структура би се получило..това са законите на мениджмънта !

бъдете песимисти, бъдете и оптимисти, ваша работа, но не допускайте отново да бъдете НАИВНИЦИ ..защото еуфорията от свободата вече започва да отминава !!!
аз съм на мнение ,че човек трябва да е най-взискателен към себеподобните си и да не им спестява истини, макар и неудобни такива !

САМО БОТЕВ !

Бях се зарекъл заради някои хора във форума да не пиша повече, но не се здържах и те поздрявявам за позицията ти.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 02 сеп 2011 19:11

Песимисти , оптимисти , все пак всички сме Ботевисти и искаме клуба да се върне там където му приляга - на върха ! Мощна подкрепа утре от трибуните и дано се върнем с трите точки, които наистина вярвам , че и оптимисти и песимисти ги желаят !
http://www.youtube.com/watch?v=Zr2TNev_pC0

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 02 сеп 2011 20:20

Някой дали няма да пътува за София след мача?
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 03 сеп 2011 00:05

rump_shaker написа:Е па виждал ли си ме с трепач на стадиона :D :D

даже не мога да си те представя с трепач :P
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 03 сеп 2011 00:08

Yellow major написа:

САМО БОТЕВ !

Бях се зарекъл заради някои хора във форума да не пиша повече, но не се здържах и те поздрявявам за позицията ти.

Не се отказвай да пишеш и да споделяш мнението си..и не се притеснявай от реакциите.... Обикновено полезните неща се отхвърлят първосигнално, а след като се омсилят едва тогава биват приеити..Или както казва Махатма : - Първо си пренебрегнат, после осмиван, сетне бит, и накрая победител.

Мен заради едно стихотворение ме уволниха от община Пловдив, в качеството ми на Гл.Юрисконулт, мислейки си ,че ми навреждат, а всъщнбост ми напаравиха услуга, а ти ще се отказваш да пишеш в някакъв фенски форум...
недей, различните мнения са най-ценни, особено ако казват и истини ...Ако всички пишехме само "АЙДЕ , ВДИГАМЕ СЕ И БИЕМ"..тука щеше да настъпи голяма скука , нали :)
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 03 сеп 2011 03:15

boyoto написа:Някой дали няма да пътува за София след мача?
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 03 сеп 2011 10:32

...

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 03 сеп 2011 11:42

Искрено завиждам на всички канари, които днес ще са на мача, аз не успях... Викайте и за мен мощно: САМО БОТЕВ!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Ботев”