А и Пенев не каза категорично, че младите играчи остават...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

TheClub написа:Поредните информации за напускащ играч на ЦСКА! Според мен са спекулаций!??! А според вас? Но ако се случи наистина ще боли...
А и Пенев не каза категорично, че младите играчи остават...
david_villa написа:Владо Манчев е приел да преподпише и да завърши кариерата си в ЦСКА. По-добре темата да се заключи, това са спекулации.
TheClub написа:david_villa написа:Владо Манчев е приел да преподпише и да завърши кариерата си в ЦСКА. По-добре темата да се заключи, това са спекулации.
Да ама къде ги четете тези неща!?
david_villa написа:TheClub написа:david_villa написа:Владо Манчев е приел да преподпише и да завърши кариерата си в ЦСКА. По-добре темата да се заключи, това са спекулации.
Да ама къде ги четете тези неща!?
В пресата бях попаднал на подобна информация. Аз видях и тая статия, а под нея пишеше, че Хидиуед се връща или в "Литекс" или на "Армията". Интересно е, че самият той отказа да играе за който и да е клуб в България, освен "Литекс".
"Медията" също е ясна - "Дон Фургон".
Просто трябва да се различава информация от спекулация, но е разбираемо, че лятото няма толкова събития и трябва да се пълнят страниците с нещо.
Ето това е от интернет изданието на в-к, собственост на ЦСКА. Би трябвало да са по-добре запознати, а и има семейни причини: жена му щяла да развива моден бизнес и предпочитала да живеят в столицата:
Владо Манчев остава в ЦСКА
http://topsport.ibox.bg/news/id_1154025672
Има го на още 4-5 места и е публикувана наскоро.
Иначе - дано нашите не се откажат от предложението.
 Re: Владо Манчев
 Re: Владо МанчевПотребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта