Атанас Пашев-в Ботев не ме броят за жив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Атанас Пашев-в Ботев не ме броят за жив

Мнениеот botev_1912 » 01 сеп 2011 20:44

arekusanderu написа:
dagger1912 написа:Това, че е легенда на най-стария футболен клуб в България, не значи, че трябва да работи в него.
Вижда се в интервюто, че Атанас Пашев е против цялото ръководство - Бакалов, Хубчев и т.н., а се вижда, че работят професионално! (за разлика от преди, когато всички мълчаха)!
Ако му е присърце отбора, дали ще си позволи да коментира, че отбора бил "ПОМИЯ"??
Моето уважение, но наговори доста простотии в това интервю, никой не ви мисли за мъртви, напротив!!

Във футболната книга на БГот 1989-90г се казва че Черноморец Бургас е създаден през 1910г...така че този отбор би трябвало да претендира за званието най стар футболен клуб......но виждам че те са сложили 1919г,така че ми е все едно за тях........... ;) ;) :)

за момента Ботев е най-стария клуб в България! До 10-на 15 години нещата ще стоят по друг начин защото очаквам "истината да възтържествува", още една "жестока неправда да бъде поправена" и един отбор още няколко пъти да си измисли нова година на съществуване :mrgreen:

п.с. само този който го е срам от историята си, се опитва да я промени!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 01 сеп 2011 21:51

botev_1912 написа:
arekusanderu написа:
dagger1912 написа:Това, че е легенда на най-стария футболен клуб в България, не значи, че трябва да работи в него.
Вижда се в интервюто, че Атанас Пашев е против цялото ръководство - Бакалов, Хубчев и т.н., а се вижда, че работят професионално! (за разлика от преди, когато всички мълчаха)!
Ако му е присърце отбора, дали ще си позволи да коментира, че отбора бил "ПОМИЯ"??
Моето уважение, но наговори доста простотии в това интервю, никой не ви мисли за мъртви, напротив!!

Във футболната книга на БГот 1989-90г се казва че Черноморец Бургас е създаден през 1910г...така че този отбор би трябвало да претендира за званието най стар футболен клуб......но виждам че те са сложили 1919г,така че ми е все едно за тях........... ;) ;) :)

за момента Ботев е най-стария клуб в България! До 10-на 15 години нещата ще стоят по друг начин защото очаквам "истината да възтържествува", още една "жестока неправда да бъде поправена" и един отбор още няколко пъти да си измисли нова година на съществуване :mrgreen:

Според мен 10-15 години са много време и с тези темпове на работа на изследователите очаквам до 2-3 години най-много този отбор за който говориш да чествува своята 100 годишнина, а след 10 години и своята 150 годишнина. Нормално е този отбор да иска да промени историята си, тъй като тя наистина е много срамна.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 01 сеп 2011 22:43

"Този отбор" тази година ще празнува 1330 години от създаването си.Още хан Аспарух забивайки копието с конската опашка е рекъл " И написал съм с молив.....",а шатрите му са били изрисувани с цветовете на Ин и Ян. Нищо не знаете вие

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 01 сеп 2011 23:09

radovasto написа:
botev_1912 написа:за момента Ботев е най-стария клуб в България! До 10-на 15 години нещата ще стоят по друг начин защото очаквам "истината да възтържествува", още една "жестока неправда да бъде поправена" и един отбор още няколко пъти да си измисли нова година на съществуване :mrgreen:

Според мен 10-15 години са много време и с тези темпове на работа на изследователите очаквам до 2-3 години най-много този отбор за който говориш да чествува своята 100 годишнина, а след 10 години и своята 150 годишнина. Нормално е този отбор да иска да промени историята си, тъй като тя наистина е много срамна.

Дано тази 100 годишнина да е почти толкова грандиозна колкото 80 годишнината. Уникална работа беше тогава, "първи в България", "невиждано по футболните терени у нас", "доказване, че са номер едно" са само едни смекчени определения за грандиозността на мероприятието :mrgreen:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 02 сеп 2011 01:19

Човекът е бил голям, а сега работи с цигани в "Чистота", взима мизерната заплата. Не мисля, че е първия голям футболист, който свършва така обаче. Примери много и то на хора с далеч по-голяма кариера от неговата. Латиносите са така по принцип. От многохилядния стадион, скандиращ името им, приключват в кръчмата, броящи парите за едно последно и разказващи за славни мачове.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 02 сеп 2011 06:11

Пашата ще ме прощава,голям футболист беше, но тва интервю е доволно гнусно! Мрън, мрън, никой не му е длъжен за нищо да ме прощава!

Потребителски аватар
Gustav
Контакти:

Мнениеот Gustav » 02 сеп 2011 09:40

Не съдете така човека
Разберете,като е обиден ще мрънка,той си знае
Седях на един банкет Асеновград и си мислех:
"Все едно група фенове на Манчестър живеещи в Стокпорт да си поканят на банкета Брайън Робсън и той да отиде.Да седне и да е равен с всеки един на масата.Да си говори "харабия" за всичко и ти да го приемеш не само като идол ами и като пич.После да се напиете и да пеете клубни песни :) "
След няколкото срещи с него , аз съм лично с отлични впечатления от него
Той си каза и в интервюто,да го поробват и ако не става...... той е голямо момче и ще разбере от едната дума.
А за Радо от Чистота ГОЛЯМО БРАВО, защото е ударил рамо не само на Пашата, а и на други хора от клуба,на много ботевисти и на самия Клуб

Все пак има хора ,които решават бъдещето на Клуба и за сега имат моята подкрепа.
Мощно в Поморие!!!!!!!!!!!!!!!!!
Красота,вяра ,борба!!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 02 сеп 2011 10:04

Кво значи да го пробват? Тва да не е боксва круша в лунапарк и който от опашката пред нея удари 1000рката да спечели захарен памук!! За последните 50 години сигурно са минали над 500 човека през тоя клуб. 5 процента да са легенди, е сори ама няма как да се осигурят 25 работни места!! Да го пробвали. Тоя луд лие. Да направи стаж, да направи няколко футболни проекта, да си попълни СВто като ръководен кадър, пък ако от Ботев обяват вакантно място да си кандидатства.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Gustav
Контакти:

Мнениеот Gustav » 02 сеп 2011 10:16

Именно за това добавих последното си изречение в поста.
Все пак има ръководство ,което ги решава тия работи и на този етап никой не може да има претенции
Красота,вяра ,борба!!!

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 02 сеп 2011 11:31

До този момент лицето Атанас Пашев предизвикваше уважение.
Но сега това интервю показа, че е много дребна душица. Не може да го канят да говори за Ботев и национала, а да говори само какъв е бил и да маже с кал наред..... Не е нормално.
Есента когато бултра Тв го бяха поканили за рождения ден същата песен запя. Поискал е два пъти работа отказали са му, явно има причина.Да си държи работа, която има, защото някои хора и това нямат.
Според мен изобщо не трябва да се появява в медийното пространство, защото всеки път пада все надолу с тези мрънкания.
С това оплакване и тези изкавания няма място в Ботев. Трябват ни силни фигури, а не хора които се молят.
Единствено ми остана уважението като футболист, като личност не...

Върни се в “Ботев”