Убиха известен нигерийски футболист след мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Убиха известен нигерийски футболист след мач

Мнениеот spartaka » 16 юни 2009 09:57

кофти късмет за момчето,но поне не са го убили фенове както примерно стана с колумбиеца ескобар преди години,затова,че май беше изпуснал дузпа или нещо такова,но въпреки всичко си е гадно :(
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Убиха известен нигерийски футболист след мач

Мнениеот Blue_Lion » 16 юни 2009 10:02

А кой е футболиста бе ? :-D

Като се събудят модовете,ще трябва да изтрият тая тема ;)
Последна промяна от Blue_Lion на 16 юни 2009 10:06, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 16 юни 2009 10:04

Това е да отвориш тема за да трупаш мнения... :roll: :roll: :roll: :evil:

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 16 юни 2009 10:07

Капитанът на нигерийския футболен тим "Байелса Юнайтед", шампион на страната за сезон 2008/09, бе убит след футболен мач, съобщава Би Би Си.
Двадесет и четири годишният Абел Тадор е бил застрелян няколко часа след като "Байелса" за пръв спечели шампионската титла, завършвайки 2:2 с отбора на "Вари Улфс". Футболистът се връщал се у дома си, когато автомобилът му бил нападнат от въоръжени грабители. Тадор бил убит с изстрел в главата. По време на инцидента в колата му имало още двама души - по-малкият му брат и негов колега футболист. Двамата, макар и ранени, успели да избягат от мястото на престрелката. /БГНЕС
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 юни 2009 10:09

AREA BIANCONERA написа:Капитанът на нигерийския футболен тим "Байелса Юнайтед", шампион на страната за сезон 2008/09, бе убит след футболен мач, съобщава Би Би Си.
Двадесет и четири годишният Абел Тадор е бил застрелян няколко часа след като "Байелса" за пръв спечели шампионската титла, завършвайки 2:2 с отбора на "Вари Улфс". Футболистът се връщал се у дома си, когато автомобилът му бил нападнат от въоръжени грабители. Тадор бил убит с изстрел в главата. По време на инцидента в колата му имало още двама души - по-малкият му брат и негов колега футболист. Двамата, макар и ранени, успели да избягат от мястото на престрелката. /БГНЕС

Това вече е друго - Да почива в мир момчета...младо си е отишло ! :cry: :shock:
Изображение

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 16 юни 2009 10:13

да трупаш мнения друг път,просто темата е любопитна,колкото и да е негативна затова съм я пуснал,а колегата над мен поне си е направил труда да я прочете(та дори и ви я изнесаъл като цитат),а не като някои други само да критикуват преди да са я видяли,май още не са се били разсанили ли....какво ли ;) айде сега дано сте доволни,ей все критики бе,винаги ще се намерят някакви такива :| :idea:

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 16 юни 2009 10:23

Мир на праха му !
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 юни 2009 10:35

spartaka написа:кофти късмет за момчето,но поне не са го убили фенове както примерно стана с колумбиеца ескобар преди години,затова,че май беше изпуснал дузпа или нещо такова,но въпреки всичко си е гадно :(

[offtopic]Нито си казал,откъде си научил информацията,нито си казал кой е футболиста и кво е станало !!!

spartaka написа:да трупаш мнения друг път,просто темата е любопитна,колкото и да е негативна затова съм я пуснал,а колегата над мен поне си е направил труда да я прочете(та дори и ви я изнесаъл като цитат),а не като някои други само да критикуват преди да са я видяли,май още не са се били разсанили ли....какво ли ;) айде сега дано сте доволни,ей все критики бе,винаги ще се намерят някакви такива :| :idea:

Ако не беше AREA BIANCONERA,най-вероятно темата щеше да се изтрие - просто си беше СПАМ !!! Ти май още не си се разсънил ;)

П.П. Като правиш такива включвания като втория ти коментар - използвай бутона Off topic :)[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 16 юни 2009 10:50

Blue_Lion написа:
spartaka написа:кофти късмет за момчето,но поне не са го убили фенове както примерно стана с колумбиеца ескобар преди години,затова,че май беше изпуснал дузпа или нещо такова,но въпреки всичко си е гадно :(

[offtopic]Нито си казал,откъде си научил информацията,нито си казал кой е футболиста и кво е станало !!!

spartaka написа:да трупаш мнения друг път,просто темата е любопитна,колкото и да е негативна затова съм я пуснал,а колегата над мен поне си е направил труда да я прочете(та дори и ви я изнесаъл като цитат),а не като някои други само да критикуват преди да са я видяли,май още не са се били разсанили ли....какво ли ;) айде сега дано сте доволни,ей все критики бе,винаги ще се намерят някакви такива :| :idea:

Ако не беше AREA BIANCONERA,най-вероятно темата щеше да се изтрие - просто си беше СПАМ !!! Ти май още не си се разсънил ;)

П.П. Като правиш такива включвания като втория ти коментар - използвай бутона Off topic :)[/offtopic]

[offtopic][/offtopic]пич,ако не си забелязал,аз използвам един сайт за информация и него съм посочил долу в подписа си,мисля,че си е достатъчно достоверен ;) иначе да може и да съм направил грешка,но това е с цел барзо да предам новината,както и да е,без лоши чувства,а и да не превръщаме темата в някакъв диалог,айде със здраве мисля,че се изяснихме ;)[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 юни 2009 10:58

spartaka написа:
Blue_Lion написа:

пич,ако не си забелязал,аз използвам един сайт за информация и него съм посочил долу в подписа си,мисля,че си е достатъчно достоверен ;) иначе да може и да съм направил грешка,но това е с цел барзо да предам новината,както и да е,без лоши чувства,а и да не превръщаме темата в някакъв диалог,айде със здраве мисля,че се изяснихме ;)

[offtopic]Ми не,не сме се изяснили ПИЧ ! Дали е достоверен или не,е друг въпрос ! Като цитираш някого,слагай сайта,линка или цитат ВЪТРЕ в коментара,за да се разбере за какво става дума - НЕ в подписа ! Всички специално теб ще гледаме откъде черпиш информация ;) Както аз,така и Johnnie Walker не разбра за кого става въпрос,а както виждаш Area Bianconera от друго място е цитирал - до колкото виждам БГНЕС са цитирали BBC ! Така се пуска тема ! И пак ти казвам,бутона offtopic е сложен,за да се използва! Иначе,прав си - няма лоши чуства,като модератор съм длъжен да кажа ;)[/offtopic]
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”