Какво не знаят британците за нас.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hrclspr12
Контакти:

Re: Какво не знаят британците за нас.

Мнениеот hrclspr12 » 01 сеп 2011 18:43

lisynger написа:Колкото пари си изкарат от билетите на публиката толкова да взимат футболистите ;) и без това са си непрофесионалисти за какво да се водят такива

Нашите футболисти, ако бяха истински професионалисти, нямаше да стоят вечно в чалгаклубовете. Точно обратното - щяха да си тренират здраво, да се усъвършенстват и ето ти силни спортисти. Естествено трябват и стимуланти, защото без тях не е възможно днес.
Последна промяна от hrclspr12 на 01 сеп 2011 18:46, променено общо 1 път.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 сеп 2011 18:45

bigbonusprize написа:Преди 70 години може и да е ставало така, но в днешната ситуация, АБСУРД. Само със самороден талант не става. Тия сега прекарват по 10 часа на ден в тренировки. Аз ако работя по 8 часа да се издържам, как да отделя повече от 2 часа за тренировки?

Някой да е казал, че е лесно, но не всеки става футболист нали? Едни стават футболисти, други - баскетболисти, трети - волейболисти и т.н.
Само не ми казвай, че днешната простотия, която се шири навсякъде по света, че някой иска да става футболист, записва се и се получава.
За това нещо се иска талант. Има толкова посредствени футболисти не само у нас, но и световен мащаб, които са станали такъв вид спортисти само заради парите, а не заради самата игра.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 01 сеп 2011 18:51

Не може един посредствен футболист доволен,че е резерва в ЦСКА или Левски да взима в пъти повече от един доктор :idea: Не е нито морално,нито честно
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 сеп 2011 22:02

Британците не знаят,че:
1. Когато българите кимат, това означава ,че не разбират, а слушат вътрешният си глас

2. Гайдата е национален инструмент.И надуват редовно гайдата.

3. Българи са изобретили корупцията,мисълта-"Оти да работим,като ,че ми мине"
4. Най-известните им футболисти са Христо Стоичков (45 г.), който е голмайстор на световното първенство по футбол през 1994 г. Димитър Бербатов от Manchester United (30 г.),защото познават Гунди.

5. Най-доброто класиране на българския национален отбор по футбол е 4-то място на Световното първенство през 1994 г. в САЩ,защото още смятат САЩ за свой доминион.

6. От България са някои от най-добрите тенисисти, като Цветана Пиронкова (23 г.)
Други известни личности от България са сумистът Калоян Михайлов - Котоошу (28 г.) и гросмайсторът Веселин Топалов (36 г.).Както и пажарникарят Бойко Борисов

8. В холивудския филм Терминалът Том Ханкс говори на български език,поради незнание на китайски

9. Страната е един от най-големите производители на вино - 200 000 тона/годишно,от които 190000 са менте.

10. Мастиката е е една от най-популярните напитки. Една бира струва около 64 пенса.А един български политик в началото е безплатен
11. Българите обичат киселото мляко и твърдят, че на това се дължи дълголетието им.Стига да не е произведено в България

12. Американската актриса Тара Рийд се ожени за финансиста от български произход Зак Кехайов.О Дянков е женен за ББ.

13. Британският журналист Майктл Пейлин ядоса българите като заяви, че страната е известна с циганите си.А циганите са извести с това,че са гласоподаватели на всяка власт.

14. Денят на Свети Георги е национален празник (това явно е от голямо значение за англичаните, защото е заглавие на статията).А Св.Георги
е президент на България.
15. България е в ЕС, но използва лева, а не еврото,но левове в населението няма,след култовата песен-"Левовете в марки"

16. Наскоро страната се оказа на първо място в класация на предпочитаните туристически дестинации от британските туристи,които с удоволствие идват у нас,за да ги обират

17. България се гордее с мини Айфеловата кула в курорта Златни пясъци,където забременяват по басейните.

18. В страната се намира най-голямото IMAX 3D кино,наречено Парламент

19. Една трета от територията на България се заема от гори.А останалата-от Левскари.

20. Най-известният им футболен отбор е ЦСКА София,известен с прозвището "Убиецът на шампионата"
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Toru
Контакти:

Мнениеот Toru » 01 сеп 2011 22:23

Чорбари.Добре,че има от време на време подобни четки за вас,та да се почувствате значими.Иначе сте си умрели прави.Толкова сте жалки и комплексирани,че ми става жал за вас доста често.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 сеп 2011 22:48

MORSKI,добре ,че те видях...Ти не си ли засегнат,че британците не знаят,че всичко,което не е до морето е провинция? :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 сеп 2011 23:07

фифи перото написа:MORSKI,добре ,че те видях...Ти не си ли засегнат,че британците не знаят,че всичко,което не е до морето е провинция? :mrgreen:

Къде ме видя бе човек, аз дори не съм писал в темата :lol:
Явно ме следиш :? :lol:
Как не ги е срам тези анлгичани, значи :lol: Засегнат съм, разбира се, как да не съм :lol:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 сеп 2011 23:11

MORSKI написа:
фифи перото написа:MORSKI,добре ,че те видях...Ти не си ли засегнат,че британците не знаят,че всичко,което не е до морето е провинция? :mrgreen:

Къде ме видя бе човек, аз дори не съм писал в темата :lol:
Явно ме следиш :? :lol:
Как не ги е срам тези анлгичани, значи :lol: Засегнат съм, разбира се, как да не съм :lol:

Е как къде?До лявата греда :lol:
И сега ако биете литекс няма да чуеш лоша дума за морето поне 1 месец от мен.Но паднете ли повече от 1 гол разлика... :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 сеп 2011 23:18

фифи перото написа:Е как къде?До лявата греда :lol:
И сега ако биете литекс няма да чуеш лоша дума за морето поне 1 месец от мен.Но паднете ли повече от 1 гол разлика... :mrgreen:

Аз вече не съм до лявата греда, преместих се на дясната, че е сянка :lol:
Няма, ако, ние си играем за себе си, пък и вече ми е все тая какво говориш за нас :lol: Важното е, че сме първи :twisted:
За сметка на това от мен ще чуеш лошо за отбора ви :lol: :twisted: Слаби сте и то доста ;) Но да не разваляме темата, която и без друго мина в друго русло 8-)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 сеп 2011 23:24

MORSKI написа:
фифи перото написа:Е как къде?До лявата греда :lol:

Аз вече не съм до лявата греда, преместих се на дясната, че е сянка :lol:
Няма, ако, ние си играем за себе си, пък и вече ми е все тая какво говориш за нас :lol: Важното е, че сме първи :twisted:
За сметка на това от мен ще чуеш лошо за отбора ви :lol: :twisted: Слаби сте и то доста ;) Но да не разваляме темата, която и без друго мина в друго русло 8-)

Хахаха..За темата си прав!
А за това,че сме слаби...Ти сега ли го разбра? :lol:

Първи сте за малко,но за сметка на това-ще го помните още 32 години...Лека...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Свободна зона”