България(21) - Холандия(21) - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Federer91
- Контакти:
Re: България(21) - Холандия(21) - BNT World
Стадиона в Ловеч оставя впечатление,че е прокълнат. Литекс със сумати положениея срещу Висла и донякъде срещу Динамо и нелепи загуби. Сега и младежите с 3-4 много добри положения и накрая левашки гол от центриране и разбория-типично за нас. Холандците с нищо не ме впечатляват.
Мартин Дечев 8 пъти игра с топката ,7 пъти сгреши....за капак и автогол си направи след ,като преди това направи глупав фал......това момче дали толкова си може или още е зелен и неопитен!
Гледате ли след 65 мин. нашите окапаха ... Никаква физическа подготовка - говорим за професионални футболисти ... 

Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
- jembajemba
- Контакти:
Тоя мач сме го гледали много пъти.
Ама и ние сме си виновни, не играехме футбол напред, а всеки лаком.

Ама и ние сме си виновни, не играехме футбол напред, а всеки лаком.
gilento93 написа:При гола си пролича,че Пламен е нисичък.Докосна я топката но не му достигнаха няколко(според мен 5-6) сантиметра да я избие.Жалко за младите "лъвчета".
Ааа Илиев ти е виновен.То ебати скапания рикошет,направо автогол си беше.Оня би с глава в главата на нашия защитник.Пълен карък.В интерес на истината играем много по-добре от холанците което лично мен много ме изненада.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
Не ми ги хвалете тези! Не знаят кога да пробват външен, кога вътрешен фалц. Нашите футболисти са тактически неграмотни. Това е.
Засега Холандия не играе нищо особено, но ни вкара гол. На нас не ни липсва само класа. Много повече неща.
Засега Холандия не играе нищо особено, но ни вкара гол. На нас не ни липсва само класа. Много повече неща.
-
pomiqrat написа:Както каза Бодуров: "Създаваме положения, но нямаме класата да ги вкараме".
Ами аз като казвам, че нямаме класни нападатели ........
-
Тоя Джон е крило мечта ! ... 

Абе от кой отбор е тоя Дечев?Как може тоя да е национал,ебати бездарника.Всяка втора атака на холанците минава от там и го подминават без проблем като тролей.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
Що не пусна Костов,а пуска тоя Пасков