Турнир по Фифа 10
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Турнир по Фифа 10
Да, ще има проблем ако си с БФЛ. Не може да стане връзка така. Всички трябва да сте с чиста версия фифа 10 или всички трябва да сте с бфл-то, но ви препоръчвам да играете на чистата версия, понеже бфл-то създава много лаг и бъгове при играта мултиплейър. Иначе всеки трябва да знае от интернет доставчика си дали има real IP или е без него. Ако има, няма никакъв проблем за игра, не са нужни никакви хамачита и геймрейнджъри, просто си казвате реалното IP на противника, той го попълва в играта, после хост/кънект и всичко е ОК. Ако обаче и двамата играчи нямате реално IP , ще ви е нужно hamachi. Връзката става лесно и нищо не се бъгва, както видях, че някой беше написал нещо такова по-горе. Единият от двамата играчи прави мрежа в хамачи, след което дава името и паролата на мрежата на другия. Ще имате създадени виртуални IP-та, които ще са ви изписани върху хамачито. От там нататък принципът остава същия като играта с реално IP. Човекът, който е създал мрежата си дава това IP на другия, който вече е влязъл в мрежата му. Въвежда го и след това хост/кънект и от там нататък чакате да ви свърже. НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ОТ ХАМАЧИ ДОКАТО ИГРАЕТЕ!!!В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ВРЪЗКАТА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ! И още нещо - този, който хоства не прави нищо друго освен да натисне хост, след като си е дал IP-то. Т.е. - няма нужда да пише IP-то на този, който ще кънектва.
Това е всичко момчета. Мисля, че по-подробно няма кой да ви го обясни. Успех!
Това е всичко момчета. Мисля, че по-подробно няма кой да ви го обясни. Успех!
Междувременно ме пиши с Man United. скайп- manunited.fan
Понеже трудно ще се съберем повече хора предлагам да го направим във формат първенство. Всеки срещу всеки на разменено гостуване. Така като сме 5 човека всеки ще изиграе по 8 мача. Ще сумираме точките и головата разлика и ще направим крайно класиране. Мисля, че този вариант е по-добър.
точки г.р.
1. mutu_3-------Bayern M 0 -
2. gilento93------Liverpool 0 -
3. iliq_tinkov-----Real M 0 -
4. manunited.fan---Man U 0 -
5. vladislav.ivanov5---Barca 0 -
точки г.р.
1. mutu_3-------Bayern M 0 -
2. gilento93------Liverpool 0 -
3. iliq_tinkov-----Real M 0 -
4. manunited.fan---Man U 0 -
5. vladislav.ivanov5---Barca 0 -
влад айде виж скайпа
Ами навит съм и така да играем

еми айде търсете си скайповете и играйте,и аз де
Във формат първенство аз НЕ участвам.Ако се съберат още 11 човека може и да играя в турнир с групи и елиминации но първенство не.
Върни се в “Игри и забавления”