Защо Англия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- petrof
- Контакти:
Re: Защо Англия
Абе явно има хора, които са от 5-6 отбора, а сигурно има и такива, които са фенове на 15 отбора... Смях, Смях... 

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Аз съм привърженик на английския футбол респективно и на нац им отбор.Защо ли...ми честно казано не мога да дам нормален отговор просто страст,любов.Винаги когато островитяните са на терена има някаква атмосфера та дори самите им фенове,песните,химна...А хора които твърдят че английския национален отбор играят грозно и са били жалки-много са заблудени.Вярно-в витрината им е само титлата от СП `66 но Англия са правили невероятни мачове.Те не носят в себе си прагматизма на италианци и немци но оставят след себе си магията и страстта на играта !!!
itsoVIII написа:Говорите глупости. Не е за сефте тук![]()
![]()
. Просто липсваше качествен треньор на нац. отбор, сега вече имат перфектният такъв. Досега англичаните играеха с типичната си наивност и романтика, сега вече с Капело играят рационално, който много по-добре знае как да извлече максимумът от играчите, с които разполага. В Англия клубовете са над.........800?!, отделно дето академиите на част от отборите от ВЛ бълват нови таланти....Треньорът в съвременният футбол е важен, а не отделният играч - пресен пример е Португалия - сравнете последните 10 мача на Англия и Португалия и ще видите очебийният отговор, както ако искате, сравнете Англия и България...Ае, че за нашия треньор ми иде да отида и да го изритам с шутове от БФС.
itsoVIII написа:Защото явно не разбираш и от футбол, затова. За Англ. Нац. отбор имаше една основна черта, която ги отличаваше доскоро от всички останали - чистата романтика, хъса, с който играеха докрай, борбеността на терена, невероятните индивидуалисти на терена...Сега явно трябва да се повторя - намериха си треньор, който може да извлече максимума от играчите, с които разполага според неговите си виждания, а не като Синоптика - да сложи каруцата пред коня и да иска резултати
fr3ak_boy написа:Англия има страхотен отбор, но умората натрупена през сезона им пречи на световно надявам се догодина финала да е Германия-Англия или Германия-Испания.
Каква романтика? Какъв хъс? Живко Миланов и Тодор Янчев и те бягат като коне с капаци, но не правят нищо, както и английския национален отбор. Какви таланти? Защо отборите във Висшата лига са съставени предимно от чужденци? Колко технични играчи англичани можеш да ми изброиш? Каква умора им попречи да играят на последното европейско, а пак ли са били уморени 1994, а защо не спечелиха европейското когато бяха домакини и защо нямат нито един успех освен световното спечелено в Англия? Англичаните са една смешна нация, която се бие в гърдите и се смята за най-добрата във всичко, но са далеко от истината. Освен да се напиват с бира, понеже не държат на друг алкохол друго не умеят.
heavymetal написа:Deliba6 написа:Хайде и аз... Обичта си е обич и се дава рядко! Почнеш ли да "обичаш" наред си ставаш обикновена /оправдаваща се/ джавдия ! Или си българин и обичаш само България, или си някакъв космополит, който се прави на обичащ "вся и всьо".
Накратко, ако обичаш България и симпатизираш на някой друг национален отбор е нормално, при всички останали случаи си е курвенска работа!!!
Ти къде заби не е истина... какво го удари на любов бе другарю... какви курви какви 5 лв. бе сладур... ееех любов![]()
Сладур ще викаш на татко си! Аз може и да съм ти дядо, ГОСПОДИНЕ?... Това, което зачетох ме доведе до тези ми мисли... Не съм длъжен да чета всички простотии! Идеята ми е да се прави разлика между ОБИЧАМ БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР и ПРИВЪРЖЕНИК СЪМ НА АНГЛИЯ!!! Не се изхвърляй като "чикия на песок"!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
niki_rs написа:itsoVIII написа:Говорите глупости. Не е за сефте тук![]()
![]()
. Просто липсваше качествен треньор на нац. отбор, сега вече имат перфектният такъв. Досега англичаните играеха с типичната си наивност и романтика, сега вече с Капело играят рационално, който много по-добре знае как да извлече максимумът от играчите, с които разполага. В Англия клубовете са над.........800?!, отделно дето академиите на част от отборите от ВЛ бълват нови таланти....Треньорът в съвременният футбол е важен, а не отделният играч - пресен пример е Португалия - сравнете последните 10 мача на Англия и Португалия и ще видите очебийният отговор, както ако искате, сравнете Англия и България...Ае, че за нашия треньор ми иде да отида и да го изритам с шутове от БФС.
itsoVIII написа:Защото явно не разбираш и от футбол, затова. За Англ. Нац. отбор имаше една основна черта, която ги отличаваше доскоро от всички останали - чистата романтика, хъса, с който играеха докрай, борбеността на терена, невероятните индивидуалисти на терена...Сега явно трябва да се повторя - намериха си треньор, който може да извлече максимума от играчите, с които разполага според неговите си виждания, а не като Синоптика - да сложи каруцата пред коня и да иска резултати
fr3ak_boy написа:Англия има страхотен отбор, но умората натрупена през сезона им пречи на световно надявам се догодина финала да е Германия-Англия или Германия-Испания.
Каква романтика? Какъв хъс? Живко Миланов и Тодор Янчев и те бягат като коне с капаци, но не правят нищо, както и английския национален отбор. Какви таланти? Защо отборите във Висшата лига са съставени предимно от чужденци? Колко технични играчи англичани можеш да ми изброиш? Каква умора им попречи да играят на последното европейско, а пак ли са били уморени 1994, а защо не спечелиха европейското когато бяха домакини и защо нямат нито един успех освен световното спечелено в Англия? Англичаните са една смешна нация, която се бие в гърдите и се смята за най-добрата във всичко, но са далеко от истината. Освен да се напиват с бира, понеже не държат на друг алкохол друго не умеят.
Англичаните са смешна нация...поредния бисер.Погледнете себе си тогава ми говорете за другите.Аз съм патриот но ние сме нация с робски манталитет.Затова Европа ще си ни представя с тоалетни чинии и ще продължи да е така защото нас са ни мачкали и ще продължават да ни мачкат-тази робска балканска душа винаги ще бъде в сянката на "смешната" Англия
- petrof
- Контакти:
Ха-ха тука има хора, които говорят за Англия така все едно бащите им са англичани
Ама какво се внячавате бе хора? Дреме ми както за Англия, така и за другите страни. Не мога да разбера защо някой толкова се вживяват в чуждопоклонничество?

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Фактът че Джерард,Лампард,Бекъм и Руни играят в едно и също време няма как да не те накара да си им фен
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
niki_rs написа:Какво толкова много харесвате на националния отбор на Англия? Нито имат някакви значителни успехи на световни и еврооейски първенства с изключение на едно световно, за което спорят и до днес, нито играят атрактивен футбол. Най-много да достигат до 1/4 финал и толкова.
Заради Висшата Лига и добрите футболисти играещи там.

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Blue_AvalanchE написа:niki_rs написа:Какво толкова много харесвате на националния отбор на Англия? Нито имат някакви значителни успехи на световни и еврооейски първенства с изключение на едно световно, за което спорят и до днес, нито играят атрактивен футбол. Най-много да достигат до 1/4 финал и толкова.
Заради Висшата Лига и добрите футболисти играещи там.
Те пък щото са само англичани.И каква за каква романтика говорите не знам-до преди 10 години като кажеш английски футбол и се сещаш за безцелно ритане напред и хаотични центрирания,към поредното дърво централен нападател тип "ПитърЩърк" дето е висок 2 метра,ама не може да вкара гол с глава ако не се качи на гърба на защитник.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага