- Къде е Тошев ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ntodorov написа:Въпросът ми е "ала къде е батко", ама...
- Къде е Тошев ?
cena62 написа:ntodorov написа:Въпросът ми е "ала къде е батко", ама...
- Къде е Тошев ?
До преди 1/2 седмици обикаляше Слънчев Бряг с Мерцедеса , ама вече се скри някъде
Черноморец взима колумбиец от Страсбург
Още един нов футболист дойде в Черноморец. Става дума за колумбийския десен защитник Франсиско Донзелот, който ще е на проби. 25-годишният бранител идва от Страсбург, а преди това е носил екипите на нискоразредните ФК Париж, Ред Стар, Фрежюс и втория отбор на Нант. През последния сезон 175-сантиметровият колумбиец е бил неизменен титуляр за Страсбург, като е изиграл 38 мача и е отбелязал един гол.
Данзелот притежава френски паспорт и ако бъде одобрен от Диммитър Димитров, няма да е проблем да бъде картотекиран.
Интересното е, че друг защитник, който вече подписа с "акулите" - Фо Поре, също дойде от Страсбург. И двамата са водени от мениджъра Николай Ишков.
k.dimitrov написа:Напълно съм съгласен с ntodorov. Въпреки моите контакти, също не мога да проникна през информационната завеса, спусната около отбора. Мислехме, че по времето на Балъков не достига до нас информация, но сега неизвестностите са много повече. Може би така е правилно, не знам, на за хората обичащи отбора е несправедливо. Освен с Тевия, какво става с Ака, с Брус, а и с румънеца Йонуц - Херо на няколко пъти в предсезонната подготовка каза, че му харесва и ще подпише договор с него. Днес в *** пише, че Щърков прекратява договора с Левски и подписва с Черноморец ??????? Дали е вярно?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост