Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери

Мнениеот ntodorov » 27 авг 2011 23:26

Въпросът ми е "ала къде е батко", ама...
- Къде е Тошев ? :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 28 авг 2011 02:31

ntodorov написа:Въпросът ми е "ала къде е батко", ама...

До преди 1/2 седмици обикаляше Слънчев Бряг с Мерцедеса , ама вече се скри някъде :lol:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 авг 2011 11:58

cena62 написа:
ntodorov написа:Въпросът ми е "ала къде е батко", ама...

До преди 1/2 седмици обикаляше Слънчев Бряг с Мерцедеса , ама вече се скри някъде :lol:

Ako пита мен: Да не се показва. Така и така се е скрил добре. :)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 авг 2011 16:33

ПОдготовка явно не е напълно завършена, щом се пробват футболисти в контроли на закрити врати. Иначе резултатите са много приятни засега, а и Цонков с 3 мача стана национал!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 сеп 2011 09:24

В Европа се затвори трансферния прозорец. Не знам как стоят нещата в БГ. Нашия "трансфер" затваря ли се въобще ? Херо напазари ли си още играчи ? Мълчи се, а и в официоза на клуба нищо не споменУват. В една тема от форума на Черно море се говореше за някакъв Бразилец . Според феновете на морето този играч бил добър и е "пазарен" за Черно море. По-късно обаче стана ясно, че никога не е бил пробван в "Морето", а в...Черноморец. Дори вече бил закупен. Играчът е халф с офанзивни функции. В интервю за Нов спорт обаче Херо нито отрича, нито потвърждава подобен трансфер въпреки някои статии от водещи португалски вестници. Някой знае ли нещо за Тевия ?...Липсата на гласност от кухнята на отбора в някои моменти изглежда, като заглушена станция на радио "Свободна Европа" в тоталитарно време. Един чува едно, втори друго, а трети трето...Накрая се получава четвърто, а ние не знаем на какво да се надяваме. В изиграните вече 4 мача от първенството аз поне нямам идея за "изградена" титулярна единадесеторка - дано Херо да я има де. :|

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 01 сеп 2011 11:11

Ето отговор на въпроса ти:

Черноморец взима колумбиец от Страсбург

Изображение

Още един нов футболист дойде в Черноморец. Става дума за колумбийския десен защитник Франсиско Донзелот, който ще е на проби. 25-годишният бранител идва от Страсбург, а преди това е носил екипите на нискоразредните ФК Париж, Ред Стар, Фрежюс и втория отбор на Нант. През последния сезон 175-сантиметровият колумбиец е бил неизменен титуляр за Страсбург, като е изиграл 38 мача и е отбелязал един гол.

Данзелот притежава френски паспорт и ако бъде одобрен от Диммитър Димитров, няма да е проблем да бъде картотекиран.

Интересното е, че друг защитник, който вече подписа с "акулите" - Фо Поре, също дойде от Страсбург. И двамата са водени от мениджъра Николай Ишков.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 сеп 2011 12:31

Напълно съм съгласен с ntodorov. Въпреки моите контакти, също не мога да проникна през информационната завеса, спусната около отбора. Мислехме, че по времето на Балъков не достига до нас информация, но сега неизвестностите са много повече. Може би така е правилно, не знам, на за хората обичащи отбора е несправедливо. Освен с Тевия, какво става с Ака, с Брус, а и с румънеца Йонуц - Херо на няколко пъти в предсезонната подготовка каза, че му харесва и ще подпише договор с него. Днес в *** пише, че Щърков прекратява договора с Левски и подписва с Черноморец ??????? Дали е вярно?

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 сеп 2011 14:13

За Щърков се говореше още при трансфера на Старокин . Тогава от Левски предложиха пълен бартер - Щърков , Киров и Балджийски за Старокин . В крайна сметка дойдоха последните 2-а + някаква сума . Надявам се информацията за Щърков да е вярна , защото момчето има всички данни да закотви Фо Поре на пейката . Според мен на всяка цена трябва да бъде уреден и Тевия , който беше най-силния играч в предсезонните контроли . Дано се получи и с колумбиеца , защото реално единствения десен бек в отбора е Траян Дянков .

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 01 сеп 2011 14:37

k.dimitrov написа:Напълно съм съгласен с ntodorov. Въпреки моите контакти, също не мога да проникна през информационната завеса, спусната около отбора. Мислехме, че по времето на Балъков не достига до нас информация, но сега неизвестностите са много повече. Може би така е правилно, не знам, на за хората обичащи отбора е несправедливо. Освен с Тевия, какво става с Ака, с Брус, а и с румънеца Йонуц - Херо на няколко пъти в предсезонната подготовка каза, че му харесва и ще подпише договор с него. Днес в *** пише, че Щърков прекратява договора с Левски и подписва с Черноморец ??????? Дали е вярно?

Йонуц отдавна си замина, сега е в Оцелул.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 сеп 2011 15:05

Eто на. От лаф на лаф понаучихме няколко новости...Ама така ли трябва да бъде ? Ровя се из сайтовете на симпатичните ми Европейски отбори ( Болоня, Майорка, Каляри, Уест Хям, ОМ, ) и намирам всичко, което ми трябва. Трансфери, интересни новини, екипировка...Може пък новия PR на Черноморец да изисква тайнство за да може без излишен шум да се върши "добра" работа... Знам ли ? :roll:

Върни се в “Черноморец”