И днес имаше кибици, които цял мач мрънкаха. Защо ритна, защо не я ритна, айде играйте бее оуу ... ужас !
Имаше една атака в която Сашко с диагонален удар намери Дончо, последва ... ко прайш веее ... да ама Дончо с финт успя да се освободи и почти вкара, след която ... ааааа брау брау ... нямат угодия !!!
За псевдо феновете
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: За псевдо феновете
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
Отбора да върви...както се вика 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
На стадиона сядам само под козирката, навик ми е от 30 години. Вярно е, там е пълно с аборигени. Но това е част от играта. Футболът е интелигентна игра, но масата от феновете са маргинали, независимо от възрастта си. Истината е че на мачове не ходят само академици и носители на нобелови награди. Стадионите са пълни с хора които в тоалетната се бършат с вестници, хора които работят само с ръцете си, а главата си я ползват само за да си подстригват косите и да си мият от време на време зъбите. Под козирката е пълно със стари хора, които от години страдат от деменция. Не им се сърдете, животът е такъв. Те са такива и извън стадиона. Радвайте се че не са у вас, а само там.
Колкото до плюенетопо играчи и отбора като цяло, това е нещо нормално. Всеки си има мнение. Да плюеш по такива фенове не е по-различно от това да плюеш по играчите. Научете се веднъж завинаги, че светът е хелиоцентричен, не вие сте в неговият център. С подобни претенции за познаване на самата истина, вие се превръщате сами в маргинали като онези, дето си бършат задниците с вестници.
Колкото до плюенетопо играчи и отбора като цяло, това е нещо нормално. Всеки си има мнение. Да плюеш по такива фенове не е по-различно от това да плюеш по играчите. Научете се веднъж завинаги, че светът е хелиоцентричен, не вие сте в неговият център. С подобни претенции за познаване на самата истина, вие се превръщате сами в маргинали като онези, дето си бършат задниците с вестници.
batty написа:Колкото до плюенетопо играчи и отбора като цяло, това е нещо нормално. Всеки си има мнение.
Нормално е всеки да си има мнение, и е нормално някои играчи да не се харесват на някои фенове или дори да са им противни по една или друга причина. Всеки си има мнение, възмущението ни от тези фенове е, че те го изразяват (гръмо)гласно по време на мача и по този начин пречат на представянето на отбора като цяло.
Естествено е всеки привърженик на отбора да иска клуба да върви напред като спортни резултати, материална база, членска маса и т.н. Нали така? Следователно, напълно нелогично е чрез психологически атаки да влошаваш играта на собствените си играчи, което неминуемо води до точно обратното, особено в дългосрочен план. Такива фенове не са фенове, а точно псевдо-фенове, защото те работят против любимия им отбор.
Да плюеш по такива фенове не е по-различно от това да плюеш по играчите.
Аз не ги плюя, даже не съм им правил забележки на стадиона. Тези фенове допринасят само и единствено за облекчаването на бюджета, като си купуват билет. Капка в морето предвид факта, че направо са били ръчна спирачка за отбора и особено някои от младите ни футболисти в много ситуации.
-
- Контакти:
Няма НИКАКЪВ резон да оплюваш най-добрите играчи на отбора или най-младите-юноши на твоя клуб!За мене да хулиш Божилов значи да си сляп,да си просто един клоун там,дето иска да плюе и толкоз.Божилов играе толкова много,че и идея си нямат някои какво прави и колко много допринася.А Капитанов да се обругава-значи първо най-малкото е голмайстора ни засега в дебютния си сезон(не можем да кажем,че с 2 мача в края на миналия сезон е дебютирал като цяло)...второ е на 19 години само,трето е наш юноша,след Жоро Илиев е първия започващ да се налага така стабилно и то не играе никак зле момчето,да,не е най-добрия,ама какво искат сега те от него?Който подвиква по Илиян е кръгъл ИДИОТ,няма друго определение за него.А Сър-а?Гордея се,че му бях от малкото застъпници в началото,а на първата му контрола-Сър-а беше подложен на някакво аборигенско-индианско отношение - то не беше физкултурник,то не беше ууууу некъдърник уууууу,там запитах 2-3 "кадърни" освиркващи - какви го играят?Мотиватори за постигане на успехи от треньора,мотивират го да работи?Поредния помощник,аууу поредния това....попитах ги кой от тях е треньор....ами ъъъ,ами като не си треньор ще си затваряш дъртия плювалник!Ако ги бяхме слушали сега пак щяхме да сме в канавката.Междудругото тогава много лаеха Тошко Марев да поеме отбора,нищо против Марата,поклон пред тази легенда,но както казах тогава-той и помощник не го е играл,камо ли пък шампион в Арабия там като Генов.Както и да е,успехите на отбора и треньора всеки път шамаросват тези хорица,но те и сега поплюват редовно,пак абсурд?Отбора на 1-во място,само победи,играем и добре,е,от това какво повече може да искаш се чудя?Всеки път по 10:0 ли?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Аз съм за градивната критика, каквато по принцип липсва за отбора.
Настроенията са "от осанна до разпни го", при феновете.
Не можеш да наречеш псевдо фен, аргоментирано критикуващия опонент.
От друга страна, простака си остава простак. За такива оправия няма никаква.
Настроенията са "от осанна до разпни го", при феновете.
Не можеш да наречеш псевдо фен, аргоментирано критикуващия опонент.
От друга страна, простака си остава простак. За такива оправия няма никаква.