Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 31 авг 2011 23:34

daniel875 написа:
would написа:Avalanche,за мен има сериозен спад, не само във формата на Мюлдер, но и на Грийн.Все си мисля, че трябва да се даде повече шанс на Башлиев, според мен, ще се представи отлично в дясната зона на защитата.

Двамата бойкотират отбора. Това още ли не сте го разбрали? Малките деца го разбраха, някои хора още не? Причината е случилото се в Лисабон.
Гонзю и Батков дружно се нахвърлиха върху тях за позора тогава, че били взели семействата си, а забрави Тара да си го изкара на Гонзю защо изобщо този осмокласник позволи такова нещо без знанието на шефа? Кой е той в ръководен план, че да си позволява такива волности?
Гонзю колкото повече остава в отбора, толкова повече дисциплината ни на терена ще е още по - зле. Той не може да контролира футболистите, не може да им каже "Стоп!" А един шеф трябва да има гласност.
Възможно е, защото Наско беше и мениджър, затова да е правил така, че да прекара другите, а не те него, както става с Гонзо. Но Наско много крадеше, прекалено даже. Същински мениджър.

За Мюлдер не съм съгласен,че бойкотира!Срещу Ботев си игра много добре даже!Нормално е да поиска някой лев повече...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 авг 2011 23:37

blue avalanche написа:
daniel875 написа:
would написа:Avalanche,за мен има сериозен спад, не само във формата на Мюлдер, но и на Грийн.Все си мисля, че трябва да се даде повече шанс на Башлиев, според мен, ще се представи отлично в дясната зона на защитата.

Двамата бойкотират отбора. Това още ли не сте го разбрали? Малките деца го разбраха, някои хора още не? Причината е случилото се в Лисабон.
Гонзю и Батков дружно се нахвърлиха върху тях за позора тогава, че били взели семействата си, а забрави Тара да си го изкара на Гонзю защо изобщо този осмокласник позволи такова нещо без знанието на шефа? Кой е той в ръководен план, че да си позволява такива волности?
Гонзю колкото повече остава в отбора, толкова повече дисциплината ни на терена ще е още по - зле. Той не може да контролира футболистите, не може да им каже "Стоп!" А един шеф трябва да има гласност.
Възможно е, защото Наско беше и мениджър, затова да е правил така, че да прекара другите, а не те него, както става с Гонзо. Но Наско много крадеше, прекалено даже. Същински мениджър.

За Мюлдер не съм съгласен,че бойкотира!Срещу Ботев си игра много добре даже!Нормално е да поиска някой лев повече...

Срещу "Ботев" Враца може да не е бойкотирал, но след мача със Спортинг в Лисабон беше кръгла НУЛА. Имаше обяснение за безумната му грешка в Лил и за още много други грешки, които уж бяха случайни. Гонзо разби отбора ни миналата година.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 сеп 2011 01:47

Холандците още като дойдоха казаха, че идват да играят в Европа... сега като не участват в ЕКТ и мотивацията им не е на ниво ;)

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 01 сеп 2011 15:56

Голяма грешка е за мен,че изпуснахме и Дуци..:(

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 сеп 2011 19:33

olfix написа:Голяма грешка е за мен,че изпуснахме и Дуци..:(

Ха-ха-ха!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 сеп 2011 20:29

ehh написа:
olfix написа:Голяма грешка е за мен,че изпуснахме и Дуци..:(

Ха-ха-ха!

Дудуци сме го изпуснали?!Ужасссссс..Сега кой като дъхне ще черпи целият стадион по едно малко? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 сеп 2011 20:36

Тоя като беше в Сливен, нямаше изтрезняване ...
Изръчкваше всички нощни заведения, като сметка не плащаше, просто вземаше касовите бележки и на сутринта ги даваше на "го'Син" кмета - Лечков ... :lol:

А като си поркаше в неговите заведение, дори и касовата бележка не му трябваше ...
Из града се говореше, че заплатата му е малка, но именно такова било споразумението между "Дуци" и "Лече" - малка заплата, ЗА пиене на вересия из всички заведения в Сливен ... :lol:
Чудна сделка ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 сеп 2011 20:44

THE G.A.M.E написа:Тоя като беше в Сливен, нямаше изтрезняване ...
Изръчкваше всички нощни заведения, като сметка не плащаше, просто вземаше касовите бележки и на сутринта ги даваше на "го'Син" кмета - Лечков ... :lol:

А като си поркаше в неговите заведение, дори и касовата бележка не му трябваше ...
Из града се говореше, че заплатата му е малка, но именно такова било споразумението между "Дуци" и "Лече" - малка заплата, ЗА пиене на вересия из всички заведения в Сливен ... :lol:
Чудна сделка ...

Да си го носят на гръб розовите..Ние да си гледаме нашата къщичка,че се руши...Какво стана с играта?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 сеп 2011 09:36

фифи перото написа:Какво стана с играта?

"Играта" ( кавичките са уместни ) ще я видим в Перник ...
Особено ако "Гонзо" реши ( отново ) , че Дарко е слаб футболист и заложи на предишните "герои" от битките с Черно Море и Монтана.

В момента само индивидуални проблясъци на отделни единици ни спасявт от брутални резили ...
Само, че незнам, дали в Перник това ще стигне !?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 02 сеп 2011 10:41

THE G.A.M.E написа:
фифи перото написа:Какво стана с играта?

"Играта" ( кавичките са уместни ) ще я видим в Перник ...
Особено ако "Гонзо" реши ( отново ) , че Дарко е слаб футболист и заложи на предишните "герои" от битките с Черно Море и Монтана.

В момента само индивидуални проблясъци на отделни единици ни спасявт от брутални резили ...
Само, че незнам, дали в Перник това ще стигне !?

Не бре човек!Играта която беше пуснал тук...
За другата е ясно :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Левски”