daniel875 написа:would написа:Avalanche,за мен има сериозен спад, не само във формата на Мюлдер, но и на Грийн.Все си мисля, че трябва да се даде повече шанс на Башлиев, според мен, ще се представи отлично в дясната зона на защитата.
Двамата бойкотират отбора. Това още ли не сте го разбрали? Малките деца го разбраха, някои хора още не? Причината е случилото се в Лисабон.
Гонзю и Батков дружно се нахвърлиха върху тях за позора тогава, че били взели семействата си, а забрави Тара да си го изкара на Гонзю защо изобщо този осмокласник позволи такова нещо без знанието на шефа? Кой е той в ръководен план, че да си позволява такива волности?
Гонзю колкото повече остава в отбора, толкова повече дисциплината ни на терена ще е още по - зле. Той не може да контролира футболистите, не може да им каже "Стоп!" А един шеф трябва да има гласност.
Възможно е, защото Наско беше и мениджър, затова да е правил така, че да прекара другите, а не те него, както става с Гонзо. Но Наско много крадеше, прекалено даже. Същински мениджър.
За Мюлдер не съм съгласен,че бойкотира!Срещу Ботев си игра много добре даже!Нормално е да поиска някой лев повече...