Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
milen.hristov написа:Добре според теб има ли идея как да се развива отбора ГИ но не за този сезон ами за следващите 5
blue avalanche написа:milen.hristov написа:Добре според теб има ли идея как да се развива отбора ГИ но не за този сезон ами за следващите 5
А ти искаш ли ГИ да бъде треньор на Левски следващите 5 години?Защото ако не,защо да си прави труда да ти "обяснява" идеи?
фифи перото написа:Панчаревци не се обиждат поне помежду си..Хили се колкото искаш.Такова чудо като сега,да се обиждат Левскари помежду си ,не съм виждал,нито очаквал,Всъщност се бихте май преди време в Б?Заучените фрази са от такива като теб.Попитах-дайте поне ЕДИН аргумент,спортно-технически,в полза на ГИ,но вие НЯМАТЕ,а само глупости и обиди сипете.Истински сте ,друг път...Повечето от вас дори не пишат правилно името на стадиона на Левски!Като истински панчаревци!
Милене,навсякъде ги има такива.Но тук в този форум,явно хора пишещи се Левскари,изливат злобата и комплексите си,защото в живота са никои.
BLUE CHAMPIONS написа:В един момент, когато осъзнаеш,че може би вече си жалко смешен-спри!...но когато и да спреш, все ще е късно.
magga написа:Като слушам излиза,че едните са чорбари под прикритие,а другите са всеки мач на стадиона и се познават с всички легендиаз знам,че не съм чорбар
ама ме съмнява всички тука да са ходили на всеки един мач и да са оставали всеки път след мача да пляскат на играчите
Вие господа фенове не обърнахте ли гръб на Гонзо ? А онези фенове,които ходят в А не викахте ли оставка ? Какво се биете в гърдите,че сте такива и онакива ? Преди време някой от вас ме пита дали стадиона кано пее кога на Гонзо паднете аз дали мълча
Сега аз ви питам когато стадиона вика остава,феновете обръщат гръб и се освирква вие мълчите и гледате тъпо и си хапете задни.ците ли ?
milen.hristov написа:Браво на собствениците на ЦСКА за бързото осъзнаване,че НЕ МОЖЕ един човек да съвместява две длъжности.Батков трябваше да стори същото веднага след отпадането от ЛЕ и да намери директор,сега със сигурност щеше да е по-добре дори с треньор Гонзо.Жалко за нас
milen.hristov написа:Браво на собствениците на ЦСКА за бързото осъзнаване,че НЕ МОЖЕ един човек да съвместява две длъжности.Батков трябваше да стори същото веднага след отпадането от ЛЕ и да намери директор,сега със сигурност щеше да е по-добре дори с треньор Гонзо.
THE G.A.M.E написа:Много интересна ситуация се получава ...
След резилите срещу Търнава и "Моряците" гонзовистите ги нямаше по 2-3 дена из форума ...
Сега, след "колосалния" успех с цели ........ три ( 3 ) гола срещу "Евроколоса" - Ботев Враца по - цял ден, вече няколко дни поред ни втълпяват, че Моуриньо, Фъргюсън, Гуардиола и Вияш-Боаш трябва да минат треньорски и мениджърски курсове при "легендата" "Гонзо" ...![]()
П.п.
Гонзо е толкова далеч от все-признатите хора - легенди на Левски във всяко едно отношение, че срещу тях да тича, неможе ги стигна
фифи перото написа:Един тук публично ни нарече "свине".Това не ти ли е достатъчно ,за да разбереш манталитета и възпитанието им?
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Google [Bot] и 27 госта